Hverdagsliv

ROOFTOP SUNDAY

14. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Legger dere merke til at høsten prøver å gi oss en glidende overgang? Litt og litt kulde om dagen – for så å gi oss fullstendig sommer igjen! Jeg er jo så klar for høst, men når det kommer en sommerdag lik den i dag, så må man bare gjøre det beste ut av det. Jeg har nettopp tilbragt noen timer på takterrassen. Veldig deilig å gjemme seg på taket, når Tjuvholmen forvandles til et jævla sirkus. Tidligere i dag var jeg vitne til femti meter kø utenfor den lokale is-sjappa. Altså, selges det ikke is andre steder?! 

Uansett, på taket er det både mennesketomt og vindstille. Litt vind kunne vi gjerne hatt når jeg tenker meg om, for de 21 gradene kjentes ut som 40. Minst! Jeg har fått nok sol i dag, og skal bruke resten av kvelden på å vaske klær og planlegge uken. Èn friuke igjen, og så er det skolestart, wæææ!  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA God søndag videre 

7 Comments

 • Reply Hege Kristin 14. august 2016 at 18:52

  så ut som en herlig søndag <3

 • Reply LadyCarina 14. august 2016 at 19:38

  Flott utsikt! Har alltid drømt om å bo i en penthouse med diger takterrasse. Jeg har i det minste råd til å drømme 🙂

 • Reply Astrid 14. august 2016 at 19:58

  Hei! Så fine solbriller du har! Er de fra Celiné, evt hvilke modell/str er de?

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 19:59

  Astrid: Hei! 🙂 Ja, grunnen til at jeg ikke har linket til dem er fordi modellen ikke finnes lengre. Jeg kan hvertfall ikke finne dem noe sted 🙁 Men hvis du skulle være en bedre detektiv enn meg, så heter modellen Pretty! Klem

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 20:00

  Hege Kristin: håper du har hatt en fin dag <3

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 20:00

  LadyCarina: drømmer koster heldigvis ingenting <3 nå skal det sies at jeg ikke bor i en penthouse, men i en liten boks på 35 kvm, hehe 😉

 • Reply Camilla Acklam 14. august 2016 at 21:05

  Åh det høres skikkelig deilig ut! 🙂

 • Leave a Reply