Hverdagsliv

TEST MIN FAVORITTHØVEL GRATIS

14. august 2016

Annonse

God morgen kjære lesere ♥ Denne søndagen skal virkelig være min dag. Etter en hel uke med sosiale og hyggelige ting på plakaten, trenger jeg bare en skikkelig alenedag med hjemmespa, kosedress og nytt sengetøy som dufter tøymykner herifra til månen. Den der deilige følelsen, dere skjønner hva jeg mener!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det blir ikke skikkelig hjemmespa uten mine leggers beste venn: Intuition Sensitive Care. Jeg fortalte dere om denne barberhøvelen tidligere i sommer, og tenkte det var på tide med en påminnelse nå. For selv om sommeren er over, betyr det ikke at vi trenger å gi opp livet og la alt håret gro! Her om dagen satt jeg på en smoothiesjappe med en av mine beste venninner, og snakket om nettopp barbering av legger. Hun klaget over at det er årets tiltak å barbere de kravstore leggene – og da tok jeg meg selv i å kjøre en aldri så liten live-reklame for Intuition-høvelen min. Seriøst, med høvelen min tar det ikke to minutter en gang. Det går så raskt, og den gir så mye fuktighet at du kan være effektiv uten å ende opp full av kuttskader. Og det er akkurat det som har gjort at Intuition Sensitive Care ble min bestevenn i dusjen. Bladene er nemlig omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann, og den inneholder både 100% naturlig aloe vera og E-vitamin. Skånsom barbering, og silkemyke legger på null komma niks.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA For deg som ikke kjenner til Intuition Sensitive Care fra før, tenkte jeg å fortelle punktvis om fordelene ved høvelen:  Intuition Sensitive Care er verdens første alt-i-ett barbersystem. Leggene blir både barbert og gitt fuktighet, og du trenger ikke smøre deg med fuktighetskrem etter barberingen en gang.  De fire ultratynne bladene er omgitt av hudpleieenheten som jeg nevnte over her, og denne hindrer uttørking og gjør huden silkemyk og glatt.  Bladene er også utstyrt med et beskyttelsesgitter som gjør barberingen enda mer skånsom.  Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud, og hudpleieenheten er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri.  Høvelen er spesielt designet for kvinner, og skaftet på høvelen gjør at man får et godt grep og har full kontroll på barberingen.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hvis du syns dette høres ut som et produkt verdt å teste ut, kan du nå bestille en gratis startpakke (porto 39 kroner)! Det gjør du enkelt og greit HER 🙂   

16 Comments

 • Reply Anonym 14. august 2016 at 11:43

  Hvor får du tak i slike blader som du bruker i bildene?

 • Reply SiljeS 14. august 2016 at 12:48

  er SÅ fornøyd med denne! Tuller ikke når jeg sier at hele livet mitt ha jeg slitt med nuppete legger pga høvel. Har ikke sett snurten av dem etter jeg begynte med denne høvelen. Anbefaler ALLE!

 • Reply Hege Kristin 14. august 2016 at 13:11

  den hørtes veldig god ut! 😀

  kanskje jeg skal prøve <3

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 15:04

  SiljeS: såå bra at det kunne hjelpe på det 😀

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 15:05

  Hege Kristin: anbefales på det varmeste 🙂 <3

 • Reply Marlene Nilsen 14. august 2016 at 15:57

  Jeg brukte den før 🙂 Syntes venus bladene med med sån gel på er hakket bedre. Men nå sverger jeg til voks istedenfor, så slipper man å shave leggene annen hver dag 😀

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 18:06

  Marlene Nilsen: herlig med voks også 😀

 • Reply Anonym 14. august 2016 at 18:07

  Gjelder tilbudet om man har bestilt av dem før?

 • Reply Sarah 14. august 2016 at 21:31

  MÅ bare si det jeg, uansett hvor rart det høres ut. Men du ser alltid så sinnsykt smashing ut, så ren og frisk om jeg kan kalle det noe. Nyydelig erru

 • Reply Anonym 14. august 2016 at 22:49

  Hvor er skoene fra? Dødsfine!!

 • Reply Anonym 14. august 2016 at 23:58

  Er det lov å spørre om denne høvelen fungerer like godt for intimbarbering også? Både bikinikanten og ev brazilian?

 • Reply Ida Wulff 15. august 2016 at 00:27

  Anonym: de er fra Nelly 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. august 2016 at 00:27

  Anonym: jeg syns den fungerer best til legger og armhuler. EFI har en egen barberhøvel som er spesielt tilpasset bikinikant og brazilian, link her 🙂 http://www.efi.no/Barbering/Intimbarbering/Quattro-Bikini-for-Women/p/55

 • Reply Ida Wulff 15. august 2016 at 17:05

  Sarah: det var jo et nyydelig kompliment! Hehe. Tusen takk <3

 • Reply Nora 16. august 2016 at 22:58

  Er det dusty pink som er fargen på skoene? 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. august 2016 at 14:50

  Nora: ja, stemmer 🙂

 • Leave a Reply