Hverdagsliv

FOSTERSTILLING I DUSJEN NESTE

15. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Akkurat nå er jeg lykkelig og sykt sliten. Jeg kom nettopp hjem fra min første «ordentlige» treningsøkt på lenge. Jada, jeg har gått turer, virret rundt i trappene på Holmenkollen, tatt et par situps mens jeg venter på at osten på nachosen smelter i ovnen – og sånt. Men jeg har ikke vært på den jævla harde gruppetreningen min siden… April? Mai? Og i tillegg til å drasse meg dit i dag, fikk jeg med meg min kjære Selma! Hun er endelig hjemme i Oslo etter å ha bodd flere år i utlandet. Det å gjøre en helt hverdagslig ting sammen med bestevennen sin som man har savnet så mye + endorfiner = lykke. 

Men jeg skal ikke juge på meg at det gikk så himla bra i dag. På et tidspunkt spydde jeg meg selv i munnen og svelget det igjen. Jeg løp saktere og løftet lettere enn hva det ble gitt ordre om. Men jeg tror det er lurt å starte forsiktig – det var jo nok til å spy seg selv i munnen!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA                                                      Tights: run&relax Sko: Reebok Instapump Genser: Nike Yogamatte: Abilica Ellers har jeg sett mange glade faddere og fadderbarn i hele dag, spesielt på vei hjem fra trening. Håper dere koser dere masse og at det ikke er noe skummelt lengre Vel, nå skal denne stive stokken legge seg i fosterstilling i dusjen og rope på mat. Jeg bor alene, men mirakler kan skje.

12 Comments

 • Reply Asalia 16. august 2016 at 08:02

  Haha, den aller første ordentlige treningen er alltid hard! Bra du er i gang da, i alle fall! Godt med gruppetime 🙂 Savner det selv. Særlig cardio combat på SATS Colosseum.

 • Reply Lina 16. august 2016 at 09:15

  Hei Ida! Du er helt herlig, jeg forguder bloggen din. Har et spørsmål til deg angående hår. Jeg har alltid hatt tørt og «brusete» hår. Har rettet det ut siden jeg gikk på ungdomsskolen. Brukte hair talk extensions en periode og da klarte jeg å rette litt mindre siden extensionene tonet ned håret mitt litt, men nå har jeg tatt de ut fordi det ble for dyrt + at hodebunnen ble sår. Jeg vasker håret ca 2 ganger i uka og føner det + retter litt. Prøver å ikke rette så mye, men det er så vanskelig. Ser så innmari tørt og krusete ut uten rettetanga. Så jeg lurer på om du har noen gode tips? Oljer eller et eller annet.. Håret mitt vokser jo også veldig sakte siden tuppene blir så slitte at de må klippes ofte og mye

 • Reply Ida Wulff 16. august 2016 at 10:33

  Asalia: er det den løpetimen i det mørke rommet? Trente der selv før da jeg bodde nærmere, gruusomt, haha 😀

 • Reply Ida Wulff 16. august 2016 at 10:33

  Lina: hei 🙂 vet at det finnes et middel noen frisører tar i, og så er håret glatt i flere uker. Har ikke prøvd det selv, men har veldig lyst. Kanskje det kan hjelpe? Ellers, for å unngå retting, hender det at jeg grer håret (forsiktig) når det er vått, setter det i en stram hestehale eller flette og føner det mens det er oppsatt. Jeg har en hårkur-kombo jeg er veldig fornøyd med nå, og det er Dynamite fra Fudge og hjemmekuren til Olaplex. Da blir det altså: Olaplex, skylle ut, shampoo, skylle ut, Dynamite, skylle ut, og balsam til slutt.

 • Reply Marte 16. august 2016 at 11:44

  Så bra du er i gang igjen! Tenkte selv å ta noen tak denne uken, men fy det sitter langt inne altså! Hvilken time var du på?

 • Reply Camilla Acklam 16. august 2016 at 12:39

  Kjenner jeg gruer meg til å begynne med treningen selv! 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. august 2016 at 12:53

  Marte: en time med 50/50 løping og styrke (mage og armer) 🙂

 • Reply Asalia 16. august 2016 at 13:04

  Haha, nei. Har sett at de har løpetime der, ja. Cardio combat er på en sal hvor vi står og kicker og slikt til technomusikk! Får opp pulsen ordentlig! Svetten renner xD Det er godt da.

 • Reply Fjording4ever 16. august 2016 at 16:04

  Selma er rå!

 • Reply Ida Wulff 17. august 2016 at 14:53

  Fjording4ever: indeed!

 • Reply Anette 18. august 2016 at 23:38

  Hehe, de to siste setningene leer jeg av, og minner meg igjen på hvorfor jeg må innom bloggen din som jeg har lest siden 2009(?) mener jeg i alle fall! Jeg husker i alle fall tilbake til den tida på bloggen når du gjorde det slutt med ungdomskjæresten din. Jeg liker deg aller best når du er litt halvgrov og lat, hvis du skjønner, og ikke er redd for å fortelle nøyaktig hvordan det er, da er du på ditt aller morsomste synes jeg. Takk for at denne bloggen fortsatt eksisterer. Hilsen gamlemor på 31 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. august 2016 at 15:02

  Anette: for noen deilige ord å lese, tusen takk <3

 • Leave a Reply