Hverdagsliv

JEG HAR OVERLEVD EN HÅRKRISE

15. august 2016

Annonse

Folk snakker om hårkriser og bad hairdays. Vel, du har ikke bad hairday før håret ditt reagerer merkelig å en farge, og du står der med oransje, lilla, grått og gusjebrunt hår. Dét fikk jeg gleden av å oppleve midt i juli, dagen før jeg skulle på festival og kose meg. Hvis det er lov å være litt i det overfladiske hjørnet: det føles innmari kjipt. Hvis du ikke tror meg, her er et aldri så lite bildebevis. Hadde jeg visst at jeg skulle dele dem på bloggen, hadde jeg kanskje posert annerledes. HEHE. Disse bildene var mer ment som speiling.                                                       Yes, ganske stygt og jeg hadde selvfølgelig ikke lyst til å gå slik lenge. Så på én måned har håret mitt blitt farget fire ganger. Det er mye for et porøst, krøllete og tørst hår. Spesielt når det er bleking involvert! Det vanskelige håret mitt ble reddet til slutt, og har klart seg overraskende bra. Jeg har en mistanke om at det er fordi jeg har vært så flink til å ta Haircare de siste årene. En liten hær med baby hår har vært nødt til å starte på nytt, men tykkelsen og kvaliteten på håret kjennes lik ut. Så noe har jeg fått igjen for å spise kosttilskudd, og for å investere i gode hårprodukter.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Selv har jeg slakket litt når det gjelder alt av kosttilskudd etter at jeg var ferdig med å feriere, men nå er det tilbake til rutiner på alle måter. Haircare startet jeg opp med igjen i dag, så nå ser jeg bare fram til at babyhårene får fart på seg, så det blir lett som en plett å lage strøkne hestehaler igjen. Er det noe jeg ikke er fan av, så er det store mengder hårspray og stivt hår! OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Første pakke Haircare du bestiller får du til 149,- (40% rabatt) og du kan bestille HER hvis du har lyst å prøve 🙂 Du får 30 dagers åpent kjøp, kan endre/si opp abonnementet ditt når du ønsker – og forhåpentligvis blir du veldig fornøyd! Skulle du ha spørsmål vedrørende din bestilling kan du kontakte kundeservice på kundeservice@labpharma.no 

10 Comments

 • Reply helle 16. august 2016 at 10:56

  Hei ida. Gjør haircare hårveksten andre steder større? Altså vil for eksempel hår på leggene vokse ut fortere osv?

 • Reply Ida Wulff 16. august 2016 at 12:50

  helle: nei, det skal det ikke gjøre 🙂

 • Reply Helene 16. august 2016 at 19:12

  Over hvor lang periode skal haircare tas?😊

 • Reply Ida Wulff 17. august 2016 at 14:52

  Helene: jeg tar det fast, men det tar noen uker før jeg merket resultat hvis det var det du mente 🙂

 • Reply Anonym 17. august 2016 at 20:46

  Hvilken farge er orginalen din da? Mørkeblondt? Brunt?

 • Reply Anonym 18. august 2016 at 01:43

  Hvor er toppen fra?

 • Reply Ida Wulff 18. august 2016 at 08:41

  Anonym: Bikbok 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. august 2016 at 08:45

  Anonym: ja, litt sånn kommunebrunt 🙂

 • Reply Anonym 23. august 2016 at 23:14

  Du sier at tabletten bare skal hjelpe håret på hodet til å vokse men da spørr jeg hvordan vet da tablettene hvilke hår på kroppen som skal vokse? Hår er jo det samme uansett hvor det vokser, så vil jo være naturlig å få mer hårvekst hvor enn det er hår?

 • Reply Anonym 31. august 2016 at 20:41

  Du over her. Hva gjelder håret ellers på kroppen så reguleres jo det av hormoner. Gutter får jo masse mer kroppshår når de kommer i puberteten som er mannlige kjønnshormoner som settes i sving. Sånne hårvitaminer kan absolutt være greie å bruke når du vil få så flott hårmanke som mulig. Mange som heller nedpå med ølgjær blant annet for å få flottere hårmanke grunnet alle b-vitaminene. Så Ida sier ikke noe galt når hun sier at det er håret på hodet som vokser her nei…

 • Leave a Reply