Hverdagsliv

KLAR FOR Å BLI STUKKET

17. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA God formiddag! Visste du at formiddagen varer fram til 12? Kranglet med pappa om det sist jeg var hjemme, jeg mente at formiddagen starter klokken 12. Jaja, hver sin sannhet, hver sin virkelighet. Fin salat, ikke sant? Sjeldent jeg kjøper en salat uten å fotografere den. Dette er en cottage cheese harissa-salat fra Lett, den er ikke like god som den ser ut, men den er god. 

Jeg skal straks forlate redet og komme meg til Volvat for å ta blodprøver. Skal blant annet sjekke stoffskiftet mitt og B12. Jeg vil ikke si jeg er hypokonder, men noen ganger våkner jeg opp og kjenner at  vil jeg til legen. Bedre med en gang for mye enn en gang for lite! Har også flere ganger i året hvor jeg ser meg i speilet og bestiller time til hudlege ASAP. Anbefaler alle med mange føflekker å spandere på seg minst en årlig sjekk på privatklinikk. Sånn: ligge på en benk og få studert hver eneste lille flekk på hele kroppen. Det kan man selvfølgelig gjøre hos fastlegen også, men min erfaring er at jeg føler meg tryggere på at en hudlege ser alt. Og hvis man vil ha henvendelse til hudlege fra fastlegen, så er jo ventetiden på sånn cirka 3 år. Nok tid til å dø av hudkreft, det! 

Hadde egentlig ikke planlagt en kombo av fargerik salat og legesnakk – men noen ganger blir veien til mens man går. Jeg er i hvertfall klar – er heldigvis ikke redd for sprøyter! Snakkes senere 

12 Comments

 • Reply Elisabeth Holm 17. august 2016 at 12:18

  LETT er den mest innovative og fantastiske «matbaren» i Norge i hvert fall! Elsker det! Ellers er jeg enig med DEG i at formiddagen starter kl.12! Alt før det er MORGEN! Så starter DAGEN sånn i 14-tida 😛

 • Reply Anonym 17. august 2016 at 13:18

  Lurt!:) Skal selv til hudlege etter en sløkkis av en fastlege synes svarte føflekker er null stress:p Anbefaler cøliaki-prøver i samme slengen!;)

 • Reply Ida Wulff 17. august 2016 at 14:48

  Elisabeth Holm: Hehe, da tar vi bare en sjefsavgjørelse på det!

 • Reply Hege Kristin 17. august 2016 at 14:51

  så ut som en god salat!

  lykke til med legen <3

 • Reply Camilla Acklam 17. august 2016 at 16:22

  Er heldig vis blant dem som har få føflekker. Men jeg er helt enig, ta heller en tur til legen for mye, en for lite! 🙂

 • Reply LH 17. august 2016 at 17:01

  I gamle dager spiste de middag kl 12 før de dro tilbake på jobb, så er vel derfor ettermiddagen starter kl 12 😉

 • Reply Anonym 17. august 2016 at 23:01

  Hvilken klinikk sjekker du føflekker på? Går de gjennom hele kroppen din da, eller ser de kun på enkelte fløflekker som du selv er i tvil om? 🙂

 • Reply Ida 17. august 2016 at 23:17

  Leste blogginnlegget om at du kastet ting på irriterende mennesker tidligere i dag og kom tilfeldigvis over denne nyheten nå hahahah, kan skje du har inspirert noen?

  https://mobile.twitter.com/oslopolitiops/status/765996302752706560

 • Reply Silje 18. august 2016 at 01:23

  …og ettermiddagen starter etter 12 😉

 • Reply Karoline 18. august 2016 at 07:53

  Haha jeg irriterer meg grønn på alle som tror at formiddag er etter 12 🙂 Nå er jo hele begrepet ødelagt fordi man aldri vet om den andre vet hva som er riktig! Men middag (noon) er jo altså 12, formiddag og ettermiddag er før og etter, tilsvarende afternoon på engelsk 😉

 • Reply Ida Wulff 18. august 2016 at 08:42

  Ida: Hahaha, omg!

 • Reply Ida Wulff 18. august 2016 at 08:43

  Anonym: jeg har vært på Oslo hudlegesenter ved Slottsparken 🙂 går gjennom alle, men kontrollfreak som jeg er, så setter jeg ring med kulepenn rundt de jeg selv tror det er noe galt med, Hehe..

 • Leave a Reply