Hverdagsliv

EN HVIT HELG

20. august 2016

Inneholder adlinks OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA                                                           Kjole: her Veske: Chanel Solbriller: her Armbånd: her 

Av alle kjoler jeg har kjøpt i sommer tror jeg faktisk dette er min favoritt. Den billigste er det også! Det er fælt å si, men jeg kan finne trøst i dyre kjoler når jeg «ikke har noe å ha på meg». Heldigvis trenger det ikke alltid være dyrt å føle seg fin! 

Anyways, la oss ikke snakke om klær. La oss heller snakke om at det er HELG! Siste helgen før min hverdag er tilbake til det normale, i hvertfall. Hva med dere, har dere overlevd fadderuken? Selv er jeg utmattet etter å ha fulgt fadderuken til de jeg kjenner på Snapchat, må innrømme at jeg bare tvangstrykker meg gjennom hele driten – blir jo redd for at høytaleren på iPhonen skal sprenge 😉 

Dette blir en hvit og rolig helg for min del, sånn at jeg skal være fit for fight på mandag. I dag fikk jeg verdens beste mamma på besøk, så vi skal kose oss sammen i to dager nå. Jippi, sier jeg bare 

9 Comments

 • Reply Karianne 20. august 2016 at 15:19

  Du er så alt for pen, Ida! Lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting? Hvordan er innsiden av den lommen som har glidelås inne i vesken din? Er det skinn eller er det «tøy»?

  Ha en fantastisk helg!

 • Reply Hege Kristin 20. august 2016 at 15:55

  så fin <3

 • Reply Anonym 20. august 2016 at 16:08

  Hvilken størrelse har du i kjolen?

 • Reply Camilla Acklam 21. august 2016 at 10:31

  Er rimelig sikker på at en av naboene har vært med på fadderuken. Det har nemlig kommet dundrende musikk fra huset i tre døgn. 😉

 • Reply Pernille 21. august 2016 at 11:48

  Så fin kjole:-) Kan jeg spørre om hvilken størrelse du har?

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 14:36

  Camilla Acklam: åh, godt det er over nå da!!

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 14:36

  Pernille: jeg har M <3

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 14:37

  Anonym: M 🙂 jeg er en 38/M til vanlig.

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 14:40

  Karianne: lommen med glidelås er i stoff, lommen foran der igjen er i skinn 🙂

 • Leave a Reply