Hverdagsliv

I HELGEN HAR JEG…

21. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA… Hatt besøk av mamma. Pappa har vært i Oslo på business, så derfor passet det perfekt at jeg var barnevakt for mamma. Mamma og jeg har vært på standup på Latter, spist tapas på Delicatessen, vært i alle klesbutikker i hele Oslo og lunsjet på Bølgen & Moi. Vi har kost oss masse sammen, skulle ønske jeg kunne leie inn mamma til å bo litt hos meg. Men hun har en jobb, en mann og et hjem. 

… Vært på goodbye-party for min kjære Naddis. Vi møttes for første gang i California i 2010, og nå flytter hun tilbake dit for ta en master. Hjertet mitt blør! Hvem skal jeg sitte usminket i sofaen med og snakke om livet på en helt vanlig tirsdag? Hvem skal jeg ringe og si shopping om en halvtime til, og faktisk få positiv respons fra? Hvem faen skal jeg trene sammen med nå? 

… Shoppet som en crazy person. Uten dårlig samvittighet også. Jeg har seriøse garderobe-problemer om dagen, det syns i hvertfall den overfladiske personligheten min. Om morgenen kan jeg stå i tre kvarter og furte foran klesstativet mitt, og det gidder jeg ikke bruke høsten på. Hverdagskjoler, varme gensere og boots tikker inn i takt med at pengene tikker ut… Jeg har ikke akkurat vært noen business woman i sommer, så litt svir det jo.

… Kjeftet på fremmede. ALTSÅ, denne kan jeg ikke spare til et paraplyinnlegg. Ved midnatt i går skulle jeg ta taxi hjem fra Naddis, og når vi står på rødt i et lyskryss, hopper det plutselig tre svensker inn i taxien. Taxisjåføren sier ingenting, så jeg bare «hallo? Denne taxien er opptatt». Men ingen brydde seg om det, og på mitt tikkende takstameter, ble vi stående inntil fortauet mens de blakke svenskene diskuterte om de faktisk skulle gidde å ta taxi, og hvem som skulle betale. Og så hadde de jo innmari lyst på nattmat, så kanskje de skulle gjøre det i stedet? Jeg forklarte hissig at dette skjer faen ikke på min regning, men den eneste responsen jeg fikk var en full jente som strøk meg på kinnet og sa at det kom til å ordne seg. Jeg angrer på at jeg ikke trampet ut av taxien og gikk resten av veien hjem, det var bare noe av det frekkeste. Fikk følge hjem jeg da! Og jeg angrer på at jeg skrøt sånn av et visst Taxi-selskap på Snapchat her om dagen: støtt opp under delingsøkonomien og bestill en Uber!

… Vært en dass. I dag har jeg dassesøndag deluxe. Mamma hadde filmkveld hjemme hos meg da jeg var på avskjedsfest, og har lagt igjen en stødig porsjon ostepop og sjokolade til undertegnede. I dag har jeg på meg yogatights, rydder litt annenhver time, spiser ostepop og ser på film. Føles som min siste feriedag noensinne, i morgen er det tilbake på skolebenken! Please fortell meg at du også dasser i dag?

26 Comments

 • Reply Hege Kristin 21. august 2016 at 14:42

  hørtes ut som en herlig helg, unntatt det med taxien da!

 • Reply Hilde Kristin 21. august 2016 at 15:27

  Heisann!

  Lurer litt på om du kan skrive litt om hvor lenge du har div. plagg i din garderobe. Kaster du de når du er lei de? Eller gir du de videre til f.eks Frelsesarméen eller Kirkens bymisjon. Altså spørsmålet er hvor lang tid har dine klær leve tid i din garderobe, har du en favoritt klesplagg du ikke helt greier å kvitte deg med? Håper du ikke blir støtt av spørsmålene. Jeg bare undrer.

 • Reply Ingvild :) 21. august 2016 at 15:47

  Åååh, herregud, merker jeg blir sur bare du skriver det om taxien! Jeg hadde klikka i vinkel om noen hadde hoppa inn i taxien jeg satt i og allerede var på vei med! Enda verre med taxisjåføren som ikke løfta en finger! AH! Tror jeg hadde nekta å betale og gått ut for å finne en annen litt mer seriøs sjåfør.. Hadde ikke orka det der et sekund!

  Ellers så høres det ut som om du har hatt en superkoselig og variert helg! Her går det i nedpakking av leilighet. Deilig å få rydda og sortert ut gamle greier jeg hadde glemt jeg hadde, men det er så slitsomt å gjøre det også! Blir mange serie pauser for å si det sånn! Hehe. Det skal det pakkes ut i ny leilighet også, hjelp xD

 • Reply Anonym 21. august 2016 at 16:28

  Hahahahaha

 • Reply Mia 21. august 2016 at 16:31

  Hei!

  Er du fortsatt på 5:2 innimellom? Skal starte opp med det nå til uka og skal prøve meg på den tomatsuppa du la ut oppskrift på. Har du ellers noen tips eller triks til hvordan man skal få det til å funke? Eller andre oppskrifter til fastedagene?

 • Reply Jenni 21. august 2016 at 16:49

  Yessir. Hadde gleda meg i flere dager til å ta fatt på hybel elefanter som har grodd seg til de siste ukene av ferien! Men neida sola skinner og naboen hadde litt prosecco til overs og her sitter jeg med verdens dårligste samvittighet men den beste «buzzen» på en søndags ettermiddag 😉

 • Reply Lise 21. august 2016 at 17:43

  Det dasses (?) her også! Jeg skal til Tønsberg å jobbe noen dager, og tenkte derfor du kanskje hadde noen to do-tips? Jeg bor i sentrum, er det noen steder i nærheten det er fint å gå tur? Lykke til med oppstart i morgen, alltids godt å komme igang med hverdag igjen også 🙂

 • Reply Jannicke 21. august 2016 at 18:12

  Jeg dasser skikkelig i dag. Du har nå hvertfall fått ryddet litt, og det er ikke dårlig 🙂

  Jeg la meg på sofaen og så på serier og endte opp med å sovne igjen.. Så det ble plutselig 4t ekstra søvn på meg denne dagen *klaske seg selv i panna*

  Fortsett å kos deg videre 🙂 moren din høres flott ut 😀

  God søndag til deg 🙂

 • Reply Karoline 21. august 2016 at 18:26

  Kan vi få se litt innkjøp? 🙂 Elsker stilen din og trenger litt inspo.

 • Reply Anja 21. august 2016 at 20:21

  Hei fine du!

  Er i samme «garderobe situasjon».. Har du noe tips i forhold til hvor de selger fine hverdagskjoler + gensere/skjorter? 🙂

 • Reply Camilla Acklam 21. august 2016 at 22:42

  Haha jeg var skikkelig stolt av meg selv fordi jeg gadd å gå en runde rundt kvartalet i dag, det var omtrent så mye jeg har gjort denne helgen. Med unntak av oppvask.

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 23:19

  Camilla Acklam: godt å høre!! Hehe

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 23:21

  Karoline: takk, så hyggelig! 🙂 regner med det dukker opp etterhvert som jeg har på meg!

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 23:21

  Anja: Samsøe, Tatler, Acne, ByTimo, Fine Ting, Day, Cos, Zara 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 23:22

  Jannicke: godt å høre at jeg ikke er den eneste dassen! Men håper du har kost deg 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 23:24

  Lise: så bra! 🙂 hmm, i sentrum kan du gå tur opp til Slottsfjell, tar du trappene får du deg en liten treningsøkt i samme slengen 😉 ellers ligger favorittbutikkene (Bossanova, Seven og Neoz) mellom torvet og kjøpesenteret. Kos deg i Tønsberg, klem

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 23:25

  Mia: nei, det begynner å bli en stund siden 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 23:25

  Jenni: ikke noe å ha dårlig samvittighet for, elefantene går ingen steder 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 23:27

  Ingvild :): tro meg, skulle ønske at jeg hadde reagert sånn!! Ble bare så paff :O flink du har vært da, grattis og lykke til med nytt hjem <3

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 23:29

  Hilde Kristin: en del av klærne sliter jeg ut. Det jeg bare går lei av har litt av en reise: først går det til mamma som plukker ut det hun vil ha, så videre til mormor som plukker ut det hun vil ha, resten legges i en container – men jeg vet ikke hvilken organisasjon, det varierer nok 🙂

 • Reply Lisa D 21. august 2016 at 23:51

  Hei Ida! Vet at du hadde et samarbeid med Buyhelse tidligere, så tenkte kanskje du visste om de ikke eksisterer lengre? Det ble plutselig på tide å gå til innkjøp av høstens skjerf, så da tenkte jeg å sjekke utvalget der, men finner ikke nettbutikken.

 • Reply Ida Wulff 22. august 2016 at 09:39

  Lisa D: hei! Nei, tror dessverre de har lagt ned. Veldig synd 🙁

 • Reply Lisa D 22. august 2016 at 11:01

  Nei æsj, ja det var synd! =( har du noen tips til hvor man kan kjøpe andre svære, deilige skjerf?:)

  Håper du har/har hatt en fin første skoledag!

 • Reply Marthe Sofie 22. august 2016 at 13:37

  Herregud, makan til frekkhet!!! Jeg hadde seriøst klikka og ropt de skulle dra seg til helvette og lenger! Men over til virkeligheten; jeg hadde nok ikke gjort en dritt, annnet enn å sitte å stirre med haka på låret.. Jeg er en skikkelig pingle

 • Reply Ida Wulff 23. august 2016 at 16:04

  Lisa D: er på jakt selv <3

 • Reply Ida Wulff 23. august 2016 at 16:04

  Marthe Sofie: heheh, blir dessverre ofte sånn! Og så angrer man etterpå :O

 • Leave a Reply