Hverdagsliv

PEPPES PIZZA LATE NIGHT DEAL

22. august 2016

Annonse  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Som dere kanskje så på Snapchat, var jeg med noen av jentene mine hos Peppes Pizza rett før helgen. Jeg var invitert for å sjekke ut det nye tilbudet deres: late night deal, så hvorfor ikke ta med seg jentegjengen ut og tilbringe litt kvalitetstid?! Vi var alle slitne og trøtte etter en uke med hvert vårt sirkus, så dere kan tro det var deilig å synke ned i sofaen og få servert mat og iskald drikke. Noen ganger må man bare ta en hverdag og gjøre den inntil en jentekveld – det er helt innafor! 

Late Night Deal er et tilbud Peppes har gående nå, og det går ut på at man kan komme dit etter klokken 20:00 på kvelden, og få valgfri porsjonspizza og valgfri drikke til 150 kroner. Man kan altså velge fritt fra hele menyen, og sitte igjen med en veldig hyggelig regning. Tilbudet varer fram til 18. september, så nyt det mens du kan 🙂 

Alle vi jentene gikk for California-pizzaer, de har tynn sprø bunn og kjempedigg fyll. Med to parma og trøffel-pizzaer og to beef and wine-pizzaer, spiste vi til vi nærmest måtte trille hjem. Det ble til og med litt takeaway på noen av oss! Selv om det ikke har noe med tilbudet å gjøre, må jeg bare anbefale en forrett også. Vi hadde noen tacotubs med hooot salsa til, og de var bare alt for gode.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Hjem og kose seg med doggiebag, hihi! Besøk Peppes sin side på Facebook her for å lese mer om dealen og holde deg oppdatert på nyheter 

6 Comments

 • Reply Kristine Larsen 22. august 2016 at 10:30

  Så bra deal!!

 • Reply Asalia 22. august 2016 at 20:36

  Så utrolig koselig! 🙂

 • Reply Hege Kristin 22. august 2016 at 22:43

  så herlig <3

 • Reply Anonym 27. august 2016 at 15:35

  Gjelder det øl også?

 • Reply Ida Wulff 27. august 2016 at 15:42

  Anonym: uten å svare direkte på spørsmålet ditt: det har jeg ikke lov til å opplyse om, ettersom dette er et reklameinnlegg 🙂

 • Reply Anonym 27. august 2016 at 16:56

  Kan jeg få svaret på mail da?

  Og gjelder tilbudet alle dager forresten? 🙂

 • Leave a Reply