Hverdagsliv

TI TANKER PÅ EN ONSDAG

24. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Det er faktisk skikkelig hyggelig å være tilbake på skolen. I dag hadde jeg et sånt fag som virker skikkelig flytende og diffust, og som jeg vet jeg ikke kommer til å få taket på før året nærmest er omme, men det er liksom helt greit. Jeg vet jo at det ordner seg til slutt. Og så liker jeg klassen min. 

Da jeg gikk hjem fra skolen i kveldingen blåste det noe voldsomt opp. Himmelen ble helt mørk, og det var så mye vind at jeg måtte gå og holde på kjolen min. Angret bittert på valget av truse, og lovte meg selv å bruke en mer dekkende en når jeg går i kjole i framtiden. Det ble dessverre ikke pøsregn, dét er koselig det. 

Jeg tok meg selv i å bli stolt da jeg spiste rester til middag i stad, og så ble jeg flau over at jeg ble stolt, for det er ikke noe å være stolt over. Men kanskje restaurantbudsjettet er på vei ned, i det minste. 

I skrivende stund ligger jeg på sofaen med en studiekatalog ved min side. Tenkte å lese litt om et masterprogram, men det er så mørkt her at jeg må reise meg og tenne en lampe hvis jeg skal se noe. Jeg er ikke så ivrig etter å reise meg akkurat nå. 

Herregud, så rotete det er her nå. Jeg har shoppet så mye i det siste at leiligheten er et kaos av bokser og poser med nye ting, og bokser og poser med gamle ting som må vike for det nye. 

Kjenner at jeg har litt lyst å dra hjem og besøke mamma og pappa til helgen. Skal, skal ikke? Jeg har ingen avtaler i Oslo, bare sånne halvveis «kanskje vi skulle gjort ditt og datt»-ting. 

Jeg vet ikke hvorfor det opptar så mye plass i hodet mitt, men jeg tenker mye på boligmarkedet i Oslo om dagen. Kanskje fordi jeg har en haug av venninner på leilighetsjakt, og fordi det er tema i det nye økonomifaget mitt. Her om dagen var jeg med en venninne på visning. 55 kvadratmeter med en prisantydning på fire millioner. Den gikk for fem. Er dere SJUKE i hodet? Jeg er glad jeg ikke skal ut og slåss på den slagmarken der. 

Jeg har lyst til å klippe meg. Egentlig en god del kortere, men det kommer nok ikke til å skje. Uansett så trenger tuppene mine virkelig en stuss, jeg kan nesten kjenne dem stikke meg på ryggen. 

Blir man helt sånn merkelig sliten av å begynne på skolen igjen, eller er det bare meg? Jeg kommer hjem fra skolen, vurderer i et halvt minutt å trene, for så å legge det fra meg. Til og med vanskelig å komme seg opp av sofaen og tenne en lampe! 

Og her ligger jeg da, og tenker over meg og mitt, mens verden står på hodet. Det er veldig sunt for meg, og jeg sover godt for tiden. Jeg kan uansett ikke hjelpe eller redde noen der jeg ligger og vrir meg på en blomstermønstret hodepute.  Jaja, det var ti ufiltrerte tanker på en onsdagskveld. Nå MÅ jeg reise meg, om ikke annet så for å vaske av meg sminken og hoppe til sengs. Kanskje jeg tar med meg studiekatalogen og tenker litt over framtiden, så sovner jeg på et blunk 😉 

21 Comments

 • Reply LilleMilly 24. august 2016 at 22:13

  Artig å lese dine tanker. At de er så ufiltret gjør dem så personlig, men på et level flere kan kjenne seg igjen i. 🙂

  Gleder meg til å lese flere tanker og innlegg.

  Nattaklemmer fra en annen blogg

 • Reply Ida Kristine 24. august 2016 at 22:17

  så fine bilder

  ha en fin kveld

 • Reply Hege Kristin 24. august 2016 at 22:41

  morsomt innlegg 😀

  fine deg <3

 • Reply Emma 24. august 2016 at 23:06

  JA til flere sånne innlegg!

 • Reply Julie 24. august 2016 at 23:13

  Dette innlegget likte jeg skikkelig godt! Ja takk til fler <3 sov godt

 • Reply Amanda 24. august 2016 at 23:17

  Det her var eit superkjekt innlegg, Ida! Veldig spennande å lese 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. august 2016 at 08:48

  Julie: takk, ha en fin torsdag! <3

 • Reply Ida Wulff 25. august 2016 at 08:48

  Amanda: <3

 • Reply Ida Wulff 25. august 2016 at 08:49

  LilleMilly: klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 25. august 2016 at 08:49

  Ida Kristine: tusen takk!

 • Reply Matilda 25. august 2016 at 09:14

  Altså, du er så pen!

  Også vil jeg bare si at jeg også er helt i koma på ettermiddagene nå når skolen er i gang igjen. Har ikke lyst til å løfte en finger resten av dagen når jeg har vært på skolen hele (eller deler av) dagen. Håper det går over sier jeg bare, for hvis ikke kommer jeg ikke til å få gjort noenting dette semesteret. Synes forresten det er fint når du skriver om skole og studiehverdagen, er liksom litt deilig å lese om noen som er i samme situasjon som en selv 🙂 Så håper du fortsetter med det!

 • Reply Benedicte 25. august 2016 at 10:24

  Så nydelige bilder av deg- her var du skikkelig fresh. Bruker du selvutløser og fikser bildene selv? 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. august 2016 at 10:59

  Benedicte: tusen takk <3 noen ganger gjør jeg det, ikke på disse :*

 • Reply Camilla Acklam 25. august 2016 at 13:21

  Utrolig fine bilder av deg! Gøy å lese om tankene dine 🙂

 • Reply Vilde 25. august 2016 at 16:50

  Kjære Ida ❤ Skal vi ikke få lov til å by på noen av det som skal vike for dine nye ting? Det er sikkert SÅ mye fint der.

  Smask

 • Reply Ida Wulff 25. august 2016 at 17:23

  Vilde: hei! <3 det blir det dessverre ikke til denne gang, men kan vurdere det ved en senere anledning 🙂 klem

 • Reply Oda 25. august 2016 at 18:45

  Liker disse «uhøytidlige» innleggene <3 Lurte på hvor du har kjøpt mobildekselet ditt og hvor mye du betalte? Merker du stor forskjell med/uten lyset? Klem

 • Reply Ida Wulff 26. august 2016 at 12:40

  Oda: hei! 🙂 Jeg husker faktisk ikke hvor jeg bestilte, søkte det bare opp på nett og kjøpte fra en norsk nettbutikk. Betalte rundt 500 kr, men har hørt fra folk at de «fake» er like bra og mye billigere. Syns det funker bra når det er mørkt. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 26. august 2016 at 12:41

  Matilda: det skal jeg!! til tross for alle de som blir sure fordi de angrer på at de aldri startet studier, mohaha. Neida, joda <3

 • Reply Arabern 29. august 2016 at 14:25

  Åh, Ida..

  Jeg bare elsker bloggen din. Måten du skriver på, dine innlegg, det at du er så avslappa og ikke stresser med «perfekte» innlegg som egentlig bare blir kjedelig jo hardere man prøver. Koser meg alltid når jeg er innom bloggen din 😉 …og forresten, din mor er kjempevakker, ser hvor du har det fra.

 • Reply Ida Wulff 29. august 2016 at 16:32

  Arabern: så hyggelig, tusen takk! Klem

 • Leave a Reply