Hverdagsliv

DET BESTE MED HØSTEN

25. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Som jeg kanskje har nevnt litt for mange ganger allerede, er jeg  lei av sommer og  klar for høst. Sol og varme tar jeg gjerne på reise, men ikke når jeg stresser rundt i Oslo og har et liv å leve. Det er som om jeg aldri klarer å kle meg passende om sommeren – enten så fryser jeg eller så svetter jeg i hjel. Noe av det beste med høsten er at man vet at det er kjølig, så da er det liksom ikke noe spørsmål. Jeg sier ikke at jeg liker vinter altså – bare høsten. 

Det var noen som lurte på hva jeg har handlet inn til høstgarderoben – jeg føler ikke at det er mitt område å tipse folk om hva de burde kjøpe til høsten, men her er i hvertfall en liten smakebit.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Ankelstøvlettene er fra Acne, syns det er kjekt med et par lave og et par som er litt høyere. Støvletter som rekker til kneet har jeg fra før, men hvis du er på jakt etter noen syns jeg helt klart at Primeboots har de fineste! Genserne er kjøpt på Tatler i Bogstadveien, de har et stort utvalg av varme gensere og jeg skal nok tilbake for flere etterhvert. Skinnbuksen er fra Samsøe – faktisk mine første ordentlige skinnbukser, jeg har alltid kun hatt syntetiske. 

Hvis du er i/skal til Oslo for å shoppe til høstgarderoben, anbefaler jeg (merkelig nok) øverste etasje på Byporten. Der ligger Høyer, ByTimo (kjolene!!), Day, Fine Ting og en veldig fin skobutikk. Og så er det alltid så lite mennesker der! Folk som henger på Oslo S til vanlig, er vel ikke så interessert i den etasjen der, hehe. Ellers er jeg også veldig glad i Paleet og Steen&Strøm for tiden, og så jeg som liksom ikke liker kjøpesentre! Jaja, ting kan forandre seg. Jeg er blitt veldig glad i COS også, der har de veldig fine basic klær til hverdagen uten at de blir kjedelig.

Nok om det, nå må jeg pakke sammen tingene mine og gjøre meg klar til forelesning 

18 Comments

 • Reply Kristine Larsen 25. august 2016 at 10:59

  Så utrolig mye fint! Øverste etasjen på byporten har så mye bra, er så fint å kunne støtte skandinavisk mote – og ikke minst norsk, som hos ByTimo! 😀

 • Reply Hege Kristin 25. august 2016 at 11:30

  så mye fint <3

 • Reply Camilla Acklam 25. august 2016 at 13:49

  Masse fint! Lykke til på forelesning! 🙂

 • Reply Kristine 25. august 2016 at 16:41

  vet du hvor det går an å se den serien du tipset om, portkode? er tatt vekk fra nrk…

 • Reply hvit blandebatteri 25. august 2016 at 16:44

  Fine bilder 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. august 2016 at 17:22

  Kristine: nei dessverre, den var tilgjengelig på NRK da jeg tipset om den 🙁

 • Reply Anonym 25. august 2016 at 20:47

  Du må ta deg turen til CC Vest i Oslo, om du ikke har vært der enda, det er et kjøpesenter, men det er rimelig lite, ofte lite folk, ikke på lørdager da, men altså butikkene, jeg blir like blakk hver gang jeg tar turen dit, så mye fint.. 🙂

  Et lite tips til om du er lei Oslo:

  Det finnes en butikk som heter Frøken Pedersen på Jessheim Storsenter og jeg lover deg, de klærne som finnes i den butikken finner du ingen andre steder, jeg ble målløs når jeg gikk inn i butikken, for det er så mye fint der, hyggelig service og fantastiske prøverom, det er litt viktig for meg at man ikke føler seg skvist i et prøverom, det føler du deg definitivt ikke der..

  Og damene i butikken er super søte, de spør faktisk ikke om hjelp, før du selv spør om hjelp, det elsker jeg.. 🙂

  Kanskje litt langt å reise fra Oslo, men turen er virkelig verdt det.. 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. august 2016 at 12:39

  Anonym: tusen takk for tips 🙂 <3

 • Reply Nathalie 26. august 2016 at 13:35

  Hei! Hvilket merke er genserene? Tenkte å se om de finns på nett da jeg bor i Sverige nå 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. august 2016 at 13:57

  Nathalie: Arnie Says 🙂

 • Reply siljefjaren 26. august 2016 at 18:43

  Så mange fine klær!

 • Reply kristina 26. august 2016 at 18:52

  «folk som henger på Oslo S til vanlig, er vel ikke så intressert i den etasjen der, hehe»

  Wow shit du er kul alså! virker som en veldig jordnær og snill jente 🙂

  I den etasjen der burde vel egentlig vært et stort skilt «bloggers only», sånn serr liksom. *Forbildemateriale*

 • Reply Kristina 26. august 2016 at 23:46

  Er den mørke grå kjolen med høy hals fra by timo? Så den på snapchat og så så utrooolig fin ut 😍🙌🏼 klem

 • Reply amy 26. august 2016 at 23:46

  Hei! Hvor ligger COS butikken? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. august 2016 at 02:09

  amy: det er en kjede, vet hvertfall at det ligger en i Hegdehaugsveien og en på Aker Brygge 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. august 2016 at 02:10

  Kristina: nei, den er fra Arnie Says, kjøpt på Tatler i Bogstadveien 🙂 klem tilbake!

 • Reply Marte 27. august 2016 at 12:08

  Ida, det teppet ditt! OMG, det er såååå fint! 😀 Hvor er det fra? Jeg hadde blitt så glad! Har sett et lignende på Bohus, men dette ser litt annerledes ut i mønsteret.

 • Reply :) 24. oktober 2016 at 17:11

  Den skobutikken du snakker om heter Chica tror jeg 🙂 De har så mye fint!

 • Leave a Reply