Hverdagsliv

ET LITE KUNSTPROSJEKT

25. august 2016

Snork. Nok en skoledag er over, og jeg er tilbake i sofaen som det sikkert blir slitt hull i snart. Men vet dere hva! Jeg har fri hver fredag resten av året, så jeg klager IKKE! Nå er det langhelg. Og jeg tror jeg har bestemt meg for å dra hjem til mamsen og papsen, for en rolig kosehelg. Så var det bare å finne tid til å reise seg fra sofaen og faktisk komme seg hjem, da. Noen som vet hva det koster med taxi fra Oslo til Tønsberg? 

Selv om det er skolefri, tenkte jeg å dele et lite stykke skolekunst med dere. Vi går jo et ganske teoretisk studie hvor det ikke er så alt for mye rom til kreativitet og fargesprak – så en i klassen har tatt saken i egne hender, og gjort meg til sitt kunstprosjekt. Rettelse: gjort meg som spiser banan til sitt kunstprosjekt. Dette er bare et lite utdrag, hele samlingen skal stilles ut på galleri høsten 2017. Hvis ikke tre år med bananspising, soving og gjesping får folk til å løpe ned dørene, så vet jeg ikke hva kunst er lengre.                                                                                    Bananagirl by Ton 

Ja, det tror jeg var alt jeg hadde å komme med for nå. Vi blogges fra T-town! 

7 Comments

 • Reply Anonym 25. august 2016 at 18:22

  Hahahaha genialt!

 • Reply Vanja 25. august 2016 at 21:29

  Så sykt morsomt! Men må være slitsomt for deg da hver gang du skal spise banan 🙁

 • Reply Anonym 25. august 2016 at 22:42

  😂😂😂

 • Reply Hege Kristin 25. august 2016 at 23:04

  haha xD

 • Reply Ane 26. august 2016 at 10:33

  Hei Ida,

  Jeg føler at du er en flink student, så jeg lurte på om du kunne lage et innlegg av dine beste studieteknikker? 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. august 2016 at 12:38

  Ane: kan prøve å få gjort det igjen. Hvis du ser under kategorier > studier, finner du noe der også 🙂 Klem

 • Reply Lena 26. august 2016 at 17:44

  Hahaha, latterlig bra 😂😂

 • Leave a Reply