Hverdagsliv

EN PERFEKT LØRDAG

27. august 2016

Inneholder adlinks OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                                                                           Kjole her Solbriller her Boots Acne OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset I dag har vært den perfekte lørdag! Jeg våknet til sol og blå himmel, fikk servert kaffe og frokost til sjøutsikten, og så gikk vi ut bare for å henge litt i mamma og pappas nabolag. Det er så mange søte hunder her, så jeg har for det meste gått rundt og snakket med hunder. Til og med hunder som sitter i bil, slår jeg av en prat med uten å bry meg nevneverdig om hva eieren måtte mene. Åh, om jeg bare hadde tid til en egen hund. 

Vi kikket litt i butikker også, og jeg kom plutselig over de perfekte gummistøvlene. Jeg har lenge vært på jakt etter et par fine «by-gummistøvler» som rekker til anklene, og i dag fant jeg dem. Det var jo også noe å handle på en solskinnsdag… Men! Det er jo for ille at jeg som er så glad i regn, ikke har fine gummistøvler. Fretex, se opp for et lass med Hunter-støvler i alle regnbuens farger, I’m done! 

Nå begynner det å bli klart for en skikkelig familiekosekveld her, så da er det vel bare å klappe sammen Macen og være tilstede. Håper alle har en kjempefin lørdag 

18 Comments

 • Reply Hege Kristin 27. august 2016 at 20:26

  kos deg <3

 • Reply Camilla Acklam 27. august 2016 at 20:31

  Høres ut som en utrolig koselig dag! 🙂

 • Reply Mia 27. august 2016 at 20:57

  Hei! Nå ble jeg veeeldig nysgjerrig på hvilke støvler du har kjøpt? Har nettopp flyttet til Bergen og er på desperat jakt etter noen jeg kan bytte ut Hunter-støvlene mine med!

  Ellers takk for at du fortsatt skriver blogg, helt utrolig at jeg har lest den i 6-7 år og fortsatt finner den interessant! God lørdag 🙂

 • Reply Ch 27. august 2016 at 21:41

  Hei Ida!

  Jeg måtte bare legge igjen en kommentar, nettopp fordi jeg synes du er en god blogger. når det kommer til bloggere er det jammen mye rart, men bloggen din er anderledels, og takk for det! Har fulgt deg en god stund nå, og det skal jeg fortsette med. Dette er den eneste bloggen jeg leser. Du virker også som en super fresh person med en nyyydelig leilighet. I tillegg virker det som du gjør det bra med tanke på studier. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om studieteknikk ? Og hvor mye du leser per dag? Klem

 • Reply Silje 27. august 2016 at 21:50

  Hvilket merke og hvilken butikk kjøpte du gummistøvlene?:)

 • Reply Aline 28. august 2016 at 00:29

  Hvilke gummistøvler kjøpte du?

 • Reply Monica 28. august 2016 at 00:57

  Og hvor fant du gummistøvlene? 😉 Jeg er også på jakt etter ett par enkle og fine støvler som passer til hverdagsgarderoben.

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 01:00

  Monica: i en butikk som heter Skomagazinet på Teie Torv, husker ikke merke nå men skal vise dem 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 01:02

  Ch: så hyggelig, tusen takk for fine ord. Det skal jeg prøve å lage :-)) klem <3

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 01:03

  Mia: åh ja det kan jeg tenke meg! 🙂 jeg har ikke støvlettene ved meg nå og husker ikke merke, men la meg komme tilbake til deg. Håper resten av helgen blir fin! Klem

 • Reply Therese 28. august 2016 at 02:41

  Mia: jeg bor i Bergen og kjøpte dr martens regnstøvler litt lengre enn ankelen og de er supre å ha i regnet. 😊

 • Reply Anonym 28. august 2016 at 17:20

  Hvor i Tbg ligger dette spisestedet? 🙂

 • Reply Kristine 28. august 2016 at 20:00

  Hei!

  Hvilken størrelse har du i kjolen?

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 21:02

  Kristine: M 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 21:03

  Anonym: på Teie, men det var ikke spesielt bra.

 • Reply Anonym 2. september 2016 at 23:24

  Hvor er solbrillene dine fra?:) Kjempefine!

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 11:13

  Anonym: Céline!

 • Reply Anonym 21. september 2016 at 08:54

  Hei!

  Kan du vise oss støvlene i et innlegg?

  Jeg er ute etter noen nye, fine støvler 🙂

 • Leave a Reply