Hverdagsliv

NÅR BARNA ER ALENE HJEMME

27. august 2016

Hei fra Tønsberg!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg klarte ikke å surre meg hit før sent i går kveld, og måtte ta til takke med lillebror, ettersom mamma og pappa var på vennebesøk. Men vi koste oss! Dynene i sofaen, The Stream på TV’en – og dessverre: ferdigpizza og smågodt. Det er to ting jeg så å si aldri trykker i meg, og i går kjente jeg hvorfor. Jeg blir jo så uvel! Spesielt av sukkeret, det kjentes ut som om jeg hadde drukket ti kopper kaffe. Skikkelig skjelven og kvalm. Men det var vi som hadde handlet, så vi kunne takke oss selv der vi lå og æsjet oss med to halvspiste pizzaer og fargerike geléklumper.

I kveld er heldigvis hele familien samlet her, så da blir det hjemmelaget mat – og forhåpentligvis spillkveld! Denne familien driver og jobber med at ikke alle skal sovne i hvert sitt hjørne med hver sin iPad når vi er samlet. Ser for meg det er sånt man angrer på når man blir gammel 😉 

6 Comments

 • Reply Camilla Acklam 27. august 2016 at 20:09

  Haha! Men det er vel helt greit på en lørdagskveld! 🙂

 • Reply Hege Kristin 27. august 2016 at 20:42

  koselig <3

 • Reply Tonje 28. august 2016 at 08:01

  Hvis du ikke spiser svinekjøtt til vanlig kan det være derfor du reagerer når du spiser smågodt. Hvis det går lenge mellom jeg spiser svinekjøtt blir jeg uvel. På lik måte hvis jeg spiser smågod, i og med at det er en del svinekjøtt i det.

 • Reply Astrid 28. august 2016 at 11:28

  Så koselig med en hel helg med familien 🙂

  Hvor er kjolen din fra?

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 12:26

  Tonje: æsj! Nei, jeg spiser sikkert svinekjøtt 3 ganger i året.

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 13:38

  Astrid: det er en jumpsuit fra Moss Copenhagen 🙂 Klem

 • Leave a Reply