Hverdagsliv

SNART KOMMER NAILCARE

28. august 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Ser ikke denne esken merkelig kjent ut? Vel, du har i hvertfall aldri sett den er på bloggen før, men den er i HairCare-familien så det kan forklare saken 😉 I tillegg til å ta HairCare, har jeg nå nemlig begynt å ta NailCare hver dag. Som navnet tilsier: et kosttilskudd for neglene.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset I følge pakningsvedlegget skal man ta to kapsler om dagen, og en kapsel inneholder blant annet sink, vitamin C, vitamin B6, vitamin A og Biotin. Delvis gresk for meg, men biotin er jo det samme som er i HairCare, og jeg har lest at sink skal være bra mot svake negler og håravfall. 

Neglene mine har levd et hardt liv – det er dem det går utover når jeg er nervøs, stresset, konsentrert og what not. Jeg begynte ikke å legge gelénegler i salong fordi jeg syns det er så innmari fint. Hovedårsaken var faktisk at jeg herpet dem fullstendig ved å sitte og rive og plukke på dem, uten å merke det selv. Første semester som student stresset meg nok, og til slutt satt jeg hendene mine i forelesninger, i tillegg til at jeg hadde på meg hansker, for å hindre meg selv i å ødelegge neglene. Å gå rundt med sår på fingrene er jo ikke akkurat lekkert, for ikke å snakke om at det gjør mye vondere enn det ser ut til. Til slutt måtte jeg bare gå og sette falske negler utenpå, og det har jeg gjort siden.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Problemet med å gå og sette på gelénegler, var at neglene mine var så svake at det gjorde dritvondt. I starten satt jeg og hoppet i stolen da neglene skulle files. Heldigvis fant jeg en negledame som forstod problemet mitt etterhvert, så hun var forsiktig som en mus med meg. Komisk at man skal grue seg like mye til en negletime som til en tannlegetime, haha! Men noen negledamer er virkelig motorsagmassakren med den der drillen sin – ikke fortell meg noe annet! Målet er jo å slutte med disse geléneglene etterhvert, neglene mine under er «friske» nå, så kanskje jeg skulle gått over til å kun ha shellac. Vi får sjå!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset NailCare er faktisk ikke på markedet enda, det testes ut av «noen få utvalgte». Heldige meg! Jeg ser for meg at dette kosttilskuddet fortsetter å være en naturlig del av mitt daglige inntak, sammen med HairCare og… P-piller? Haha. Jeg bør vel utvide vitamin-hylla, nå som vi går mot mørkere tider 😉 

Er dette et produkt du kunne tenkt deg å teste? Jeg skal så klart si i fra når det blir tilgjengelig for alle på markedet 

Du kan også følge NailCare på Facebook HER, for å følge med på når produktet kommer. 

11 Comments

 • Reply Ida P 28. august 2016 at 14:57

  Ååå! Det trenger jeg!!! Vil teste!

 • Reply Ida 28. august 2016 at 15:00

  Det høres ut som noe jeg trenger! Skulle gjerne testet 😀

 • Reply Marie 28. august 2016 at 15:26

  Det skal jeg prøve! 🙂

 • Reply therese 28. august 2016 at 16:22

  flott tips. men du bør kanskje opplyse om i innlegget at man ikke bør ta kosttilskudd uten å ha sjekka hos legen? har man eks. allerede et forhøyet vitamin A i kroppen skal man absolutt ikke ta disse da kroppen ikke tåler for mye vitamin A. vitamin C er greit siden det klarer kroppen å kvitte seg med selv, men vitamin A og B blir lagra i lever og nyrer. samme gjelder betacarotenen du reklamerer for som inneholder vitamin A.

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 16:26

  therese: opplyse om å gå til legen for å ta et kosttilskudd?

 • Reply Anonym 28. august 2016 at 20:12

  Det kunne jeg veldig gjerne tenke meg! Når kommer det?

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 21:02

  Anonym: er litt usikker, men skal gi beskjed 🙂

 • Reply Ch 28. august 2016 at 21:45

  Spennende! Jeg har slitt med sprøe negler som fliser seg opp i alle mine voksne år.(frustrerende) Har alltid tenkt at kroppen min mangler noe i næringen. Når kommer disse på markedet?

 • Reply Ida Wulff 28. august 2016 at 22:05

  Ch: ja, det er irriterende! Skal si fra så fort jeg vet 🙂 klem

 • Reply Camilla Acklam 29. august 2016 at 13:55

  Dette kunne jeg også virkelig trengt! 🙂

 • Reply Therese 30. august 2016 at 12:28

  Ja det stemmer. Du burde kanskje lese deg opp på de forskjellige kosttilskuddene og hva og mengde de inneholder før du får mange som tar dette for god fisk til å starte med det. Spesielt kosttilskudd som inneholder vitamin A skal man være forsiktig med. Du kan jo lese selv; https://www.vitusapotek.no/vitamin-a/a/A5128

 • Leave a Reply