Hverdagsliv

DET ER VONDT Å SE PÅ

29. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Etter økonomi på skolen og vask av leilighet, satte jeg ned foten og bestemte meg for å ha kosemandag. Sushi, TV-serie og selvfølgelig… Jakten på kjærligheten, nå senere i kveld. De speed date-episodene er så grusomme at det klør i tærne på meg. ÅÅÅHH! Fikk så vondt i kroppen at jeg måtte inn på Youtube etterpå, og lete fram gamle klipp fra Hotel Cæsar. Jeg postet et par av dem på Snapchat, som noen av dere kanskje så. Glemte i hvertfall speed datingen i noen minutter 😉 Jeg heter idawulff på snap, hvis du ikke følger meg allerede. 

Gjett hva jeg nettopp gjorde nå? Jeg skrudde på varmen i leiligheten og tok på meg tøfler. Litt skremmende, men samtidig veldig koselig. Hehe. Tror rett og slett jeg skal pakke sammen og hoppe til sengs med den nye episoden av KUWTK. Ville bare titte innom og si hei – har fått sånn halvveis ambisjoner om å blogge to ganger om dagen nå som det fremdeles er lyst på ettermiddagen, men vi får se hvordan det går. Natta, mine kjære! 

25 Comments

 • Reply carina 29. august 2016 at 23:12

  hei Ida 😊Hvor ser du de nyeste episodene av KUWTK? Sesesong12 går jo i USA nå.Vet du hvor man kan se de ??

 • Reply Ida Wulff 29. august 2016 at 23:33

  carina: jeg ser her 🙂 http://www.watchepisodes1.to/keeping-up-with-the-kardashians

 • Reply Camilla 29. august 2016 at 23:50

  Så sjalu på take away sushien du har tilgang på! Bor i en knøttliten by med bare et sted som tilbyr overpriset og halvgod sushi. Lager bedre selv liksom! Men det tar jo bort en del av sjarmen med take away når det ikke er take away…

 • Reply Charlotte Tunes 29. august 2016 at 23:52

  Haha!! Jeg endte opp med å skru av TV’en.. Jeg takler ikke de speed-datene, men likevel tar jeg de på hvert år… hah!! Og de snapsene med Jens August… HAHAH!!! Det er vondt det.. Håper mandagen har behandlet deg fint, skjønne deg <3

 • Reply Ida Wulff 29. august 2016 at 23:54

  Charlotte Tunes: Haha, det gjorde du rett i! Fikk du med deg hun som ville hoppe i høyet og hun som var ferdig med partylivet? Jeg DØDE. Takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 29. august 2016 at 23:55

  Camilla: så kjedelig! Da ville jeg heller laget selv ja. Det kunne jeg faktisk tenke meg å gjøre en dag, aldri prøvd 😀 Hvis du har noen tips til en nybegynner, så tar jeg i mot med glede! Klem

 • Reply Hege Kristin 30. august 2016 at 00:01

  kos deg <3

  så jakten på kjærligheten jeg også, haha xD

 • Reply Charlotte Tunes 30. august 2016 at 00:19

  Helt ærlig, så skrudde jeg av etter hun som ville hoppe i høyet, men nå ble jeg så nysgjerrig, at jeg skummet gjennom resten.. OG JEG DØDE…. Det gjør seriøst vondt, haha! Takk for at du fikk meg til å se mer – tidenes latterkule sent på kvelden!

 • Reply Marte 30. august 2016 at 07:33

  Liker blogglysten din om dagen!

 • Reply Marlene Nilsen 30. august 2016 at 11:32

  Idag skrudde jeg på varmen for første gang denne høsten selv 😮 men jeg elsker høsten, så det gjør ingenting 😀

 • Reply Asalia 30. august 2016 at 12:11

  Nam! Sushi er det beste som finnes! <3 <3 😀

  Skrudde selv på ovnen i går faktisk. Det var på soverommet da, siden den ikke bør stå på null, men det har den gjort i sommer. Ikke lenge til jeg skrur på ovnene i stuen 🙂

 • Reply Nathalie 30. august 2016 at 13:43

  Hvor ser du KUWTK? 🙂

 • Reply Mille 30. august 2016 at 15:15

  Hei skrev på det andre innlegget ditt også, men fikk ikke noe svar:( Du har veldig fine vipper derfor lurer jeg på hvor du har satt på vipper og hva slags type du har?

 • Reply Hanne D 30. august 2016 at 15:19

  Hvis du skal til DK med det første og synes økonomifagene kan være vanskelig å få tak på, vil jeg anbefale deg aspiri-kompendier! De er absolutt veldig nyttige og ganske enkle for å få styr på pensum 🙂 vet de har aspiri i Norge, men vet dessverre ikke noe om hvordan det fungerer, ettersom jeg bare kjenner til Aspiri i DK 🙂

 • Reply Anonym 30. august 2016 at 15:34

  Helt enig med over her, liker blogglysten og at det føles ut som du har kommet mer tilbake! 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 16:04

  Marlene Nilsen: helt enig 😀

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 16:04

  Nathalie: http://www.watchepisodes.com/keeping-up-with-the-kardashians

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 16:05

  Charlotte Tunes: hahaha, ikke sant! Håper du koste deg <3

 • Reply Camilla Acklam 30. august 2016 at 16:06

  Har så lyst på sushi omdagen! 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 16:14

  Mille: Hei! Jeg har dessverre ikke lyst til å dele på bloggen hvilke steder jeg går for negler,vipper osv.

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 16:15

  Hanne D: tusen takk for tips! 🙂

 • Reply Miriam 30. august 2016 at 16:16

  Lurer på to ting 🙂 Når du streamer KUWTK, har Mac’n din blitt tregere eller noe pga. spamen som kommer? Hehe

  Også lurte jeg på om du har noen spesielle tips ang. bedøk, går på samme skole som deg og har det faget nå skjønner du!

  Håper du har en super dag 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 16:23

  Miriam: ikke som jeg har tenkt over, nei, men kan ikke gi noen garantier 😉 Det jeg fikk mest ut av var å «leie» en gammel student til å undervise meg på kveldstid. Spør de som var fadderne dine, eller andre du kanskje kjenner? Og å gjøre gamle eksamensoppgaver som ligger ute på Luvit, helt til du vet at du kan løse lignende oppgaver uten problem. Løs vår fra i fjor, for den var ganske annerledes enn alle de andre som ligger ute – i tillegg til å løse de tre årene før det igjen. Ønsker deg masse lykke til! Klem

 • Reply Mona 30. august 2016 at 16:47

  Så deg i byen idag og må bare si at du er enda mer vakker i virkeligheten! Digger bloggen din, for den virker så ærlig. Og det trengs i bliggverden! 😉

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 11:55

  Mona: oi, det var hyggelig å høre – spesielt når man føler at man hadde en drittdag, hehe <3 tusen takk!

 • Leave a Reply