Paraplyer

DET ER PARAPLY-TID IGJEN

30. august 2016

Du vet når du ikke må dra på skolen før klokken 11, og står opp tidlig for å få noe ut av dagen først? Nei, ikke jeg heller. Skulle liksom stå opp og jobbe litt med bloggen, men det skjedde ikke… Og så har dagen gått i ett etterpå! I dag har jeg hatt faget «merkevarebygging» for første gang, og jeg elsket det! Det skulle kanskje bare mangle ettersom det er kjernen i studieretningen min, men uansett: gøy når man kan glede seg til et fag. Ellers har jeg rukket å ta et bilde av meg selv i speilet, og plotte inn forrige ukes oppsamling av PARAPLYER. Del gjerne med meg hvis du er enig i noen, eller hvis du har noen helt egne 😀 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset♥ Når folk kaller kjæresten for typen. Det høres bare så utrolig harry ut. «Typen» er jo nesten nødt til å ha tatovert navnet sitt på brystkassa eller underarmen sin, i tilfelle han glemmer hva han heter etter en natt på diskotek. Jeg ler meg forresten i hjel av ordet «diskotek» også. 

♥ Nettbutikker som sender meg mail og minner meg på at jeg må anmelde produktet jeg har kjøpt. Tre ganger. 

♥ Når du skal ut med venner og en av dem foreslår å spise på Egon. Folkens, skal vi bryte all kontakt med dette mennesket? 

♥ Jeg vet ikke om jeg har tatt denne før, men: når du kommer for sent til en forelesning, så kan du pokker meg vente til neste økt med å brase inn i rommet. Men du liker kanskje at 250 hoder snur seg mot døra for å se deg gå catwalk? 

♥ Ruter. Det sier sitt at dette er blitt en velbrukt setning: skal jeg komme nå, som i nå? Eller som i Ruter-nå?  ♥ Hvis en venninne spør om jeg vil bli med på noe, og jeg sier at jeg ikke kan fordi jeg skal jobbe. Og så spør hun: hæ, har du fått deg jobb? VET DU HVOR MYE SKATT JEG BETALER ELLER! TA MEG SERIØST! Haha. 

♥  Å hente pakker. Jeg er en jævel på å handle på nettet, men ikke like ivrig når pakkene skal hentes. Det er møkkalangt til postkontoret, så jeg venter som regel til tredje varsel og ender med å ta taxi hjem med fjellet av pakker. 

♥  Jenter som skryter av at de bæsjer maks 2 ganger i uken og tror det gjør dem søte. Æsj! Tenk å gå rundt med så mye dritt i kroppen, jeg håper den som eventuelt skal sove ved siden av deg har neseklypa klar.  


Yes, det var det! Er så fornøyd om dagen jeg, er jammen ikke lett å finne ting å irritere seg over. Jeg har vært og hentet Triobe på apoteket i dag også, så nå krysser jeg bare fingrene for at jeg slipper acne-utbrudd, og for at energien kommer tilbake til meg. Det eneste jeg føler jeg mangler i livet mitt akkurat nå, er trening. Men det bare orker jeg ikke når jeg kommer hjem fra skolen. Nok om meg, hva er dine seneste paraplyer?! 

98 Comments

 • Reply Elia 30. august 2016 at 17:00

  Jeg lurer på hvilke gummistøvler du hadde kjøpt og likte så godt???

 • Reply Geriatriks 30. august 2016 at 17:17

  P1, 60-90 sjåfører på veien. 60 i svingen og 90 på sletta…aaaargh..

  P2, Rulletrapp-terrorister… Stå til høyre, gå til venstre

  P3, Venstrefilskjørere på motorvei.. Der skal man kjøre forbi..

  P4, Schøpe, skjino, skjøtt, etc… Nei, nei og atter nei…

 • Reply Anonym 30. august 2016 at 17:19

  Selvfølgelig måtte du skrive om skole, til og med i paraply-innlegg finner du en måte å putte det inn på. Pleide å glede meg til å lese bloggen din, men nå skal jeg slutte å klikke meg inn her. Folk har nok med sine egne studier, er dritkjedelig å lese om dine også, når blogg for mange er et fristed. Du hadde en bra blogg før, men nei….jeg har fått nok av den nå.

 • Reply Stine 30. august 2016 at 17:27

  Haha, elsker disse!

  Selverklærte allergier. De som må sjekke om brødet inneholder melk, og ti minutter senere kjøper med seg en sjokolade på vei ut av butikken.

 • Reply Anonym 30. august 2016 at 17:32

  Haha, harry å kalle kjæresten for «typen», really?

 • Reply L 30. august 2016 at 17:35

  Relaterer veldig til pakkeparaplyen i dag. Kjøpt ny sovepose, liten og lett som faen, men de sender den selvfølgelig ikke komprimert. Et beist av en kasse jeg måtte slepe på i ein drøy kilometer, i tillegg til å manøvrere en tung pose med matvarer og paraply. Yessir. Fornøyd med soveposen da 🙂

  (Finnes det virkelig jenter som skryter av treigt fordøyelsessystem??)

 • Reply Karoline 30. august 2016 at 18:00

  Åh, den største paraplyen av alle er jenter som kaller kjæresten sin for GUBBEN. Altså når du er 25 år har du faktisk ikke en gubbe, selv om du bor på et småbruk med «gubben» og to barn.

  En annen stor paraply er de som hvisker på lesesal. Greit nok om det gjelder når man skal ta lunsj eller om man kan låne en penn, men å ta hele oppdateringen fra helgen er ikke greit. Gå utenfor! Og lukk døren. Det hjelper ikke å bli stående i døråpningen….

 • Reply Tina 30. august 2016 at 18:08

  Hei Ida, vet du hva B12-nivået ditt lå på? Jeg har selv fått påvist B12-mangel, og på samme måte som deg fikk jeg først TrioBe av legen. Det står imidlertid på boksen at disse bare skal brukes forebyggende og ikke som behandling av symptomer på B12-mangel, noe jeg stusset veldig over. Ettersom jeg ikke merket noen effekt av dem, og bare ble dårligere og dårligere, gikk jeg til en annen lege. Denne legen bekreftet at TrioBe bare skal brukes forebyggende (gis stort sett til eldre), og jeg fikk beskjed om at man ved påvist mangel skal gå rett på injeksjoner. Han syntes det var veldig rart at den første legen ikke var klar over det. Han fortalte at det faktisk kan være farlig å gå med B12-mangel over tid, i verste fall kan det visstnok gi alvorlige og irreversible skader på nervesystemet. Et annet viktig aspekt er jo at mange faktisk ikke fungerer i det hele tatt, og jobb og skole osv. kan bli nesten umulig å klare (slik som for meg). Det er derfor helt nødvendig å få opp nivåene så raskt som mulig. Jeg anbefaler deg derfor å gå til en annen lege og be om injeksjoner, da disse går rett i blodet slik at du merker forskjell ganske kjapt. Som oftest er problemet at tarmene ikke klarer å ta opp B12 fra mat, og da vil de heller ikke klare å ta det opp fra tablettene. Du kan ta en blodprøve eller gastroskopi for å sjekke om det er tilfelle, du trenger ikke å begynne på tabletter for å vente og se om tarmene klarer å ta det opp. Jeg skjønner at du velger å høre på legen du har gått til, men min erfaring er i alle fall at dette med B12-mangel og alvorlighetsgraden av det er noe ikke alle leger har så god greie på..

 • Reply Marlene Nilsen 30. august 2016 at 18:11

  Haha «har du fått deg jobb?» :p

 • Reply Karoline 30. august 2016 at 18:25

  Den nederste! HAHAHA, jeg dæver!!! Aldri hørt om det sjæl, håper virkelig ikke det stemmer. Her går det hvertfall 1-2 ganger om dagen liksom. LOL

 • Reply Hanna 30. august 2016 at 18:48

  Hahah alle er så spot on! Og den siste der er så sann!

 • Reply Anonym 30. august 2016 at 18:51

  Hva er galt med Egon?

 • Reply Trude 30. august 2016 at 19:01

  Du er så herlig 🙂 Du skriver så utrolig morsomt og bra. Hvor er den skjorta fra? Sånn vil jeg ha <3

 • Reply Birthe 30. august 2016 at 19:07

  …Er det faktisk en greie å skryte av hvor l i t e du bæsjer i løpet av en uke? Herregud, hva skjer med menneskeheten..

 • Reply Anonym 30. august 2016 at 19:12

  du må slite veldig, hvis dette irriterer deg.

 • Reply Marte 30. august 2016 at 19:15

  HAHA jeg er SÅÅ ENIG! Særlig den med egon, ruter, pakker på posten og typen.. Aldri tenkt over det med «typen min» faktisk før.. Men ja… er ikke noe spesielt romantisk over det akkurat 😉

  Forresten.. kan anbefale deg noe som heter argi+ siden du B12 mangel. Funket supert på meg! kan kjøpes på http://www.lindalifestyle.no

 • Reply B 30. august 2016 at 19:24

  Typen irriterer meg også så sinnsykt!!! Det er IKKE greit.

 • Reply Sigrid 30. august 2016 at 19:37

  Hahah ler!! Så mye sant, som jeg er glad for at andre tenker også!

  En ting jeg bare ikke kan foredra er når gutter sier «jenta mi».. Er ikke fra Østlandet hvor jeg føler det blir sagt mest, men ååå av en eller annen grunn takler jeg det ikke:(

 • Reply m 30. august 2016 at 19:52

  Hvor er skjorten din fra?! så fin 🙂

 • Reply Martha 30. august 2016 at 20:33

  Åh, ja dette med «typen» er virkelig noe. Det finnes så utrolig mye sjarmerende man kan kalle sin utkårede om man ikke bare enkelt og greit skal gå for navnet, også er «typen» så mye brukt som det er. Har alltid reagert på det, og synes det er et nesten kvalmende ord haha æsj ass

 • Reply Ingeborg 30. august 2016 at 21:10

  «typen» er da ingenting? Noen fortjener dog heller å skytes når «gubben» brukes…….grøss!

 • Reply Anonym 30. august 2016 at 21:24

  Og hva er galt med å spise på Egon?? Bortsett fra dyr mat

 • Reply Jenni 30. august 2016 at 21:31

  Elsker paraplyene dine! Studiestart traff meg som et slag i trynet i dag, så var godt å le litt. På det nederste punktet kan jeg godt føye til jenter som skal sniksryte av at de aldri er sultne, og at de aaaldri har spist opp f. eks en melkesjokolade alene. Flypassasjerer har du vel skrevet om før. Men det er helt utrolig hvordan folk mister ALT de har av folkeskikk og sosial intelligens når de setter seg på et fly. Snakker høyt, røsker i flyvertinnenes skjørt for å få oppmerksomheten, brauter og styrer. Blir helt flau.

  Stå på med studiene også er det heldigvis snart helg igjen 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 21:42

  Anonym: maten er dyr og overhodet ikke god! For å nevne noe.

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 21:43

  m: kjøpt på Nelly for en god stund siden 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 21:43

  Martha: helt enig, hahah!

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 21:43

  Ingeborg: GUBBEN…..!!! Kommentaren din ga meg gåsehud i nakken. Haha

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 21:44

  Sigrid: haha! delvis enig, men spørs helt hvordan det blir sagt!

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 21:45

  Birthe: virker sånn, på linje med å skryte av at man «aldri er sulten».

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 21:48

  Tina: Hei! Jeg husker bare at B12 var noe utenfor referanseområde, homocystein var heelt på bærtur, og det skal visst også ha noe å si på B12. Jeg har faktisk bestilt ny legetime til en annen lege i dag, for å høre om ikke han syns jeg skal få injeksjoner. Man blir jo så usikker av alt man leser, og alle har hvert sin syn og hver sin erfaring. Er det en lege i Oslo du har vært hos, han som mente man burde gå rett på injeksjoner?

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 21:53

  Anonym: bra, gjør det! Lykke til med egne studier 🙂

 • Reply LH 30. august 2016 at 22:21

  Til alle som spør om hva som er galt med Egon: Overpriset og dårlig halvfabrikat mat…

 • Reply Anonym 30. august 2016 at 22:32

  Tror å kalle kjæresten sin for typen sin er mer vanlig i Bergen, her kaller alle med typer dem for det;)

  Mine paraplyer når det gjelder bloggverden, for det må jeg bare få ut når jeg nå først er på blogg:

  HVORFOR stirre på seg selv når man tar bilde av seg selv?! Det ser så komplett hjernedødt ut – det ER faktisk hjernedødt.

  Er det et opptakskrav til å bli kjent blogger at man må ha Kahler-vaser, dyre vesker, light-produkter/sukkerfritt det meste, spray-tan, falske vipper, extensions, Nicholas Vahe-whatevers og Voluspa ol duftlysgreier? Jeg tror nesten det nå.

  Men for å avslutte med noe positivt; synes det er veldig fint at du har så åpen dialog med leserne dine i kommentarfeltet, der er du ubestridt i bloggverdenen:)

 • Reply :) 30. august 2016 at 22:38

  Ikke for å være ei skikkelig fordomsfull kjærring med stereotypiske verdensforestillinger, men serr: Dere som oppriktig lurer på hva som er galt med Egon – dere er fra landet eller?

 • Reply Anonym 30. august 2016 at 23:02

  Egon varmer maten i mikroen!! En restaurant skal ikke ha mikroovn på kjøkkenet etter min mening. Dyr og dårlig mat. Finnes så ufattelig mange steder som er bedre, ihvertfall i de store byene.

 • Reply Julie 30. august 2016 at 23:30

  Liker heller ikke ordet «typen», men hva skal man si ellers? Føler det å si «kjæresten min» blir for merkelig også.. Haha!

 • Reply Charlotte Tunes 30. august 2016 at 23:36

  HAHA – elsker slike innlegg.. Og det siste punktet.. SERIØST? Får helt hetta om jeg ikke klarer å gå hver dag jeg, hah!! Vil heller være tom for dritt, enn full av det 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 23:38

  Anonym: Hehe, hva som er vanlig på dialekt vet jeg ikke, så der kan du få være eksperten 😉

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 23:39

  Anonym: er det sant?! Æsj. Men ja, du får mye bedre mat til mye lavere pris!

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 23:39

  Julie: mye heller kjæresten!! Men jeg bestemmer jo ikke jeg ?? haha

 • Reply Ida Wulff 30. august 2016 at 23:39

  Charlotte Tunes: haha, samme her!

 • Reply Mia 31. august 2016 at 00:29

  1. At enkelte mener at vi ikke kan klage eller være frustrert over småtterier når det foregår så mye dritt i verden.

  2. Shøtt, shøre, shino, shælighet… Ja, jeg blir gal.

  3. Bloggere som ikke har lært seg rettskriving…. Er det bare jeg som forventer at grammatikken skal være på plass når man kaller seg toppblogger?

  4. Når vi er inne på blogging… Clickbait-overskrifter… Need I say more?

  5. Når folk bruker «sjalusi og misunnelse» som et argument når du er uenig med en blogger. Jeg er ikke sjalu, jeg er kritisk!

  Jeg hadde vel kunne ramset opp en del ting til, men det får så være! Å lette på trykket er det som skal til for å få en litt lettere hverdag:-)

 • Reply Christine 31. august 2016 at 00:44

  Har trosset all sunn fornuft og lastet ned Tinder og fått børstet støv av noen irritasjonsmomenter som; Når en person kaller deg søta, pena, sweetness etc. i løpet av de første avsnittene. For det første høres det så nedlatende ut når man faktisk ikke kjenner hverandre. For det andre er jeg for helvete ikke 14 år og blir sjarmert av slikt?! Bare utrolig harry og kleint.

 • Reply Vestlandet for faen 31. august 2016 at 00:52

  Min paraply: Østlendinger som tror Norge er bare østlandet. På de fleste dialekter på Vestlandet (Bergen, Haugesund, Stavanger) har »kjæreste» en veldig østlandsk og unaturlig klang i seg, det høres liksom litt formelt ut, med mindre man »vesterniserer» den, og sier »kjereste», men det blir også rart. Bor i Bergen, har kun hørt gamle mennesker eller små barn si kjæreste. Så med mindre man bruker kose-navn (snuppå, vennnen, pusen, finingen etc), så blir jo den mest normale måten å si mannlig kjæreste »typen». Samme andre vei, guttene sier »damå».

  Og ang. forsentkomming til forelesning: Det er kjipt å avbryte, men er det virkelig så ille å snu hodet i 2 sec (noe man strengt tatt ikke MÅ), at forsentkommeren fortjener å miste en større del av dagens undervisning? Alle forelesere jeg har hatt som har hatt noe å si om forsentkomming har kun insistert på at man skal komme inn i klasserommet, og ikke stå på gangen og være redd for »catwalken»….

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 00:58

  Vestlandet for faen: jeg er HELT uenig hva angår forelesninger og forsentkomming. Hvor vanskelig kan det være å komme til tiden – i såfall bør det være en del av utdannelsen, ettersom du faktisk skal ut i arbeidslivet etterpå. Tror ikke noen ti-minutter-for-sen catwalk blir veldig verdsatt der. Dessuten kan det sitte mennesker med konsentrasjonsproblemer i forelesningssalen som faller helt ut av at det kommer noen pesende inn midt i, det syns jeg bare at man må akseptere og respektere.

 • Reply Ingvild 31. august 2016 at 07:54

  Jenter i 17-35 års alder fra barndomsbyen min kaller kjæresten/samboer for GUBBEN 😳😳 vet ikke om det skal fremstå litt sånn kult/koslig/vi er et godt par- aktig, men de får det bare til å ringe i alarmklokkene mine som tenker at det er slike par som aldri har reist ut av byen, har tre barn med fire forskjellige menn og sitter sure og eldes hjemme og venter på neste charterferie.

 • Reply Signe isabel 31. august 2016 at 08:12

  😂😂😂 Minnes om meg selv..🙄

 • Reply Janniche Paulsen 31. august 2016 at 08:39

  Marte: Du kan ikke seriøst mene at Argi+ hjelper mot B12 mangel?? Skjønner at du vil selge produkter, men da bør du ta en liten sjekk på hva du kan si og ikke. Argi+ er et kosttilskudd, IKKE et legemiddel!

  Ida: Dra til en annen lege og få en second opinion. Har du veldig lavt nivå av B12 i kroppen er det kun sprøyter som funker 🙂 (Går på de selv siden kroppen min har sluttet å produsere B12 helt). Og de funker fort, typ i løpet av noen dager 🙂

  Masse lykke til og god bedring 🙂

  Klem

 • Reply Susan 31. august 2016 at 09:05

  Jeg tror nesten at min paraply er folk som ikke forstår humoren i innlegg som dette. Det ekke så seriøst lissom!

 • Reply Ida 31. august 2016 at 10:31

  Vet ikke om du har nevnt dette i tidligere paraplyer, i så fall bringer jeg det opp igjen; smatting. Jeg får altså helt sjukt noia av folk som smatter. Ikke fordi det nødvendigvis er ekkelt (er jo litt ekkelt og), men fordi det er så jævlig unødvendig. Å lukke munnen når du tygger, hvor sinnsykt vanskelig kan det være?! Og når du i tillegg står 2 mm unna et annet menneske på bussen. Dropp det! Jeg vrenger meg av irritasjon. Ah, en deilig utblåsning på en ellers deilig onsdag. Ha en fin dag!

 • Reply tine 31. august 2016 at 10:48

  hvilket objektiv bruker du på kameraet? og hvilken redigering bruker du? veldig mange fine bilder i det siste. 🙂

  Ha en fin dag

 • Reply Benedicte 31. august 2016 at 11:01

  Jeg digger paraplyene dine! En av mine paraplyer er når folk ikke greier å holde kjeft under forelesninger, allmøter osv. Altså de som bare MÅ hviske noe til sidemannen om gårsdagens date eller kommentere noe som de ikke tør å si i plenum. Hva med å bare holde kjeft når andre snakker? For min del kan jeg heller kalle dette en parasoll istedet for en paraply, hehe. Ah, hverdagsproblemer.. 🙂

 • Reply Ida 31. august 2016 at 11:21

  Altså; yaassss!! Herregud, kunne ikke vært mer enig. «Typen» er så blodharry at jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Til vestlendingene over her; jeg har bodd i Bergen i to år, og har ikke hørt en eneste gang at mine venninner kaller kjæresten sin for typen. De er bergensere, så lets keep it real. Over til Egon – yikes. Synes det er veldig uheldig at folk frivillig spiser der. Jeg blir faktisk uvel bare av tanken. Og til resten av paraplyene – lol helt enig. Har aldri skrevet det før her inne, men du har den beste bloggen, og obviously det beste navnet. Ha en fin dag og sorry for denne romanen!

 • Reply Therese 31. august 2016 at 11:23

  Du burde ikke trene hvis du har kyssesyken 🙂 Da tar det lengre tid å bli frisk!

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 11:50

  Ida: tusen takk for romanen! hehe <3

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 11:51

  Susan: TRUE ;p

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 11:52

  Ingvild: hehehe. Tror faktisk gubben er hakket verre enn typen altså!

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 11:53

  Trude: kjøpt på Nelly for en stund siden <3

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 11:53

  Christine: enig!!

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 11:54

  L: haha, ååå, irriterer meg grønt over at de pakker ting så stort!!

 • Reply Marita 31. august 2016 at 12:55

  Du er bare helt RÅ, Ida!! Er så ivirg på å klikke meg inn på bloggen din om dagen 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 12:58

  Marita: jej, det er gøy å høre! <3

 • Reply Guro 31. august 2016 at 12:58

  «Har du fått deg jobb!» Hahaha, Dævver

 • Reply Kristine 31. august 2016 at 13:22

  jeg elsker paraply-innleggene dine! 🙂 har en del selv men for å nevne noen:

  * blogger med overskrifter som «han har forlatt meg» og så er han bare på butikken f eks. Altså, er det rart de er på topplisten med sånne overskrifter og alt det dumme de skriver?

  * når man er uenig eller noe angående en annen jente, blogger, u name it og så er argumentet bare at man er sjalu. Kom med et annet argument for faen!

  * veganere som må fortelle at de er veganere hele tiden. På insta, face og snap.

 • Reply Trude 31. august 2016 at 13:23

  Prøv Solaray Mega B-stress fra helsekost! Inneholder alle b-vitaminene, og hjelper også på hud og hår 🙂 Går fint å ta 3-4 stk til dagen i stedet for 1 som det står på pakken, da tillatt mengde av vitaminene i Norge er veldig mye lavere (10-100 ganger) enn i feks Sverige 🙂

 • Reply Caroline 31. august 2016 at 13:42

  Hei! Bruker du bare autoinnstilling når du tar bilder med kamera ditt? Jeg har kjøpt likt ditt, men får bare ikke like fine bilder 🙁 Eller redigerer du dem i etterkant – i så fall i hvilket program?

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 13:44

  Caroline: hvilket objektiv har du kjøpt til? Jeg bruker sjeldent det som fulgte med kameraet. Jeg redigerer for det meste i Picmonkey!

 • Reply Marthe Sofie 31. august 2016 at 14:46

  Herregud! JA!

  Enig den med typen og diskotek! Fy søren! Og ikke minst den med de som kommer for sent. Jeg klarer ikke å slå meg til ro med tanken at de kom for sent heller, sitter bare å stirrer der de står å leter etter plass å sitte og graver etter maccen osv!!

  Jeg har en! Det irriterer meg så grenseløst de som er så utadvendt at de bare sprader bort til gud og enhver for å slå av en prat. Jeg er så motsatt av det så en kan få det, noe som setter meg i et ekstremt dårlig lys. Jeg er bare sjenert, det er ikke at jeg ikke vil snakke med de i klassen, men visse folk sørger for at det ser ut som jeg elsker å sitte for meg selv å sture!!! (Ny på høyskolen, føler meg mildt sagt som en taper)

 • Reply Oda 31. august 2016 at 17:50

  Når folk kommer for seint til forelesninger… Og når folk ikke er én, men totalt 10 individer som kommer inn -hver for seg- med noen minutters mellomrom!!

 • Reply Anonym 31. august 2016 at 17:55

  Typen..fy faen, så enig. Det er virkelig helt jævlig. Ellers irriterer jeg meg over folk som setter på vasken når de tisser, altså du går inn på do, alle vet hva du skal, så du trenger ikke sette på vasken for at vi ikke skal høre at tisse ditt faller i do. Eventuelt en liten fis. Det er heeeeelt normalt.

 • Reply Hege Kristin 31. august 2016 at 18:19

  hehe, digger disse innleggene 😀

 • Reply Aline 31. august 2016 at 18:56

  Damer som skryter av at de sjeldent går på do har driti seg ut! Bostavelig talt…det er direkte usunt, man bør gå på do minst en gang om dagen for avgiftning.

  Ida: Ja du har en jobb. Du betaler mye skatt fordi du tjener fett…det kan man ikke klage på;)

  Min paraply: damer i trafikken (..altså.. hold fartsgrensen og ikke kjør UNDER på motorveien på ve.side…snegler ). Bruk blinklys i tide! Beklager altså..er jo dame selv, men forstår hvorfor noen sier» kvinnfolk kan ikke kjøre bil»…Ser det litt for ofte dessverre.

 • Reply Martha 31. august 2016 at 19:11

  Må også legge til at det å være nær venn av deg og spørre om du har fått deg jobb er ganske interessant! Altså, hvor har dette vedkommende vært siden 2008? haha, skjønner godt at det må være piss irriterende for noen som er selvstendig næringsdrivende og har loads å henge fingrene i, at noen ikke godtar det man legger så mye tid faktisk er lik en jobb. LOL

 • Reply Anonym 31. august 2016 at 19:58

  jeg syns folk som kaller ungen sin for lille-fisen sin er syykt irriterende. Vet ikke helt hvorfor men, really.. fis?

 • Reply Cathrine 31. august 2016 at 20:32

  Åh, så bra det ikke bare er meg som hater ordet «typen». Da jeg hadde kjæreste ble jeg iblant spurt om hvordan det gikk med «typen». Klarte ikke svare før jeg hadde svelget spyet som kom opp på slutten av spørsmålet. Haha, neida, men det er et ord med definitiv grøssfaktor. Så noen skrev om gubben også, og det skjønner jeg ikke hvorfor unge folk bruker. Sikkert de samme som omtaler seg selv som mor når de forteller en histore. «Og da måtte mor ut og kjøpe flere egg, da vettu.» Oh lord.

 • Reply marte 31. august 2016 at 21:50

  Dette med «typen min» har jeg faktisk aldri tenkt på. Kan godt hende jeg har sagt det selv, eller at andre har sagt det til meg. Jeg er fra Ringshaug, men lagt merke til at noen andre synes det er en paraply her. Så det er ikke en paraply for min del, men angående kaffen på bildet, hva slags kaffemaskin har du, og hvilke kapsler liker du best?

 • Reply Ida 31. august 2016 at 22:17

  Har du en lege å anbefale, Ida? Navn? 🙂

 • Reply Madelen 31. august 2016 at 22:40

  Folk som bråbremser før hver eneste fartshump (som allerede ligger under fartsgrenser) Hater det…

 • Reply Elia 1. september 2016 at 07:44

  Ida 🙂 min paraply er at jeg skal ha meg nye gummistøvler….MEN så vil jeg helst se dine før jeg kjøper. Du har funnet favoritten og nå må vi snart få vite hvilke du har kjøpt!!!!!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2016 at 08:16

  Elia: de heter Lemon Jelly! Sorry at jeg ikke har rukket å vise dem frem 🙂

 • Reply Kamilla 1. september 2016 at 10:38

  Jeg DÆVER av den sistnevnte! Er så enig.. Samme med «jeg er aldri sulten, jeg :):):)»

  «Jeg får aldri lyst på godteri, egentlig :)». Folk MÅ jo lyve?!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2016 at 12:06

  Kamilla: jaa! enig!

 • Reply Maria 1. september 2016 at 14:48

  Hei Ida 🙂 hvordan endte storyen om b12? Ble det sprøyter :)? (Husk isåfall å ta tabletter med folat i tillegg) 😉

 • Reply Stilrent av Amalie 1. september 2016 at 15:07

  Hvor er den gullfargede reolen i bakgrunn i det øverste bildet fra?

 • Reply Anette 1. september 2016 at 17:46

  Helt enig med det å komme for sent til forelesning, men ofte er det en god grunn til det.. Mange er for eksempel nødt til å jobbe utenom studiene, eller bruke kollektiv trafikk. Så om det er noe utenfor ens kontroll som gjør at de blir litt forsinket, synes jeg ikke at de burde få hets for det:s Men kjenner det plager meg når den samme personen kommer for sent HVER dag!

  En av mine paraplyer er når folk ikke klarer å få flyt i trafikken. For eksempel de som kun blinker seg ut av rundkjøringer, men ikke inn. Men det verste er vel når du ligger ved siden av en bil i nabofeltet, og de plutselig bestemmer seg for å kutte neste sving, driter i vikeplikten og skviser deg ut😫 skjer aalt for ofte..

 • Reply Ida Wulff 1. september 2016 at 20:15

  Stilrent av Amalie: IKEA, jeg har sprayet den i gull selv 🙂

 • Reply Anonym 2. september 2016 at 02:27

  HAHA diskotek!! Synes det er like ille når folk kaller barnet sitt for «nurket» eller frokosten sin for «brekkie»

 • Reply Lisa D 2. september 2016 at 09:40

  Erre muulig! DAUER av den siste paraplyen!! Haha!

  Øverst på irritasjonslisten min akkurat nå er folk som ikke bruker blinklys, og folk som ALDRI greier å rydde opp etter seg på treningssenteret!

  OG! Når man spør noen om hvor gammel babyen deres er, og man får til svar: åå, lille Fia er 27 måneder hun! Aaargh!

  OOG!! Når noen skriver en jodel, og noen tror de kjenner vedkommende og derfor må kommentere: Høhø, er det Vidar P.?

  Den er kanskje mer aktuell når man bor på et lite sted, sånn som meg, haha.

 • Reply Charlotte 2. september 2016 at 16:33

  Du kan virkelig ikke si at Egon har dårlig mat, når du spiser sushi på Lille Asia! 😛 Få steder i Oslo som har dårligere sushi enn dem!

 • Reply Ida Wulff 2. september 2016 at 18:38

  Charlotte: nå er det flere år siden jeg har spist sushi på Lille Asia, men sist jeg spiste der vil jeg si at det var bra sushi! Kan ikke sammenlignes med Egon syns jeg, haha :p

 • Reply J22 3. september 2016 at 01:31

  Helt enig i dine paraplyer! Her er mine som jeg kommer på for tiden 🙂

  – Folk som kjører så inni saaaatan tregt (langt under fartsgrensen) i venstrefil og verken reagerer på biler eller blinking osv bakfra. Flytt deg for f***

  – Folk som setter seg bevisst innerst på radene i forelesningssalen og SKAL ut og inn flere ganger i løpet av pausene så hele raden må stå og vente/flytte seg osv.

  – Folk som klager på disse innleggene. Hallo? Vi kan irritere oss over småting i hverdagen, betyr ikke at vi påstår vi har det verst i verden.

  – Når du sitter mellom en person og utgangen på kollektivtransport og personen skal ut 10 min før bussen er fremme på stoppet så du bare må flytte deg og tenker «ja jeg kan bare surfe litt på denne bussen/trikken og prøve å ikke falle for at du absolutt skal ut så lenge før» OMG SLUTT FOLKENS

  – Når folk er så sykt ivrige på å komme foran deg ut i krysset/rundkjøringen/veien osv, også begynner å kjøre dritsakte når de har kommet inn istedenfor å følge flyten i trafikken. Takk for at du lager mer kø liksom

  – Når bussjåføren nekter deg å ha med vannflasken din på bussen, fordi det ikke er lov med mat og drikke, men folk med jævlig ekkel kroppslukt og STINKENDE parfyme kommer inn? Unnskyld meg, jeg er 22 år gammel.. Tror jeg har lært å drikke vann uten å søle, men seff jeg kan også lære meg å holde pusten så jeg ikke spyr eller blir forgiftet av personen bak meg

  – Folk som okkuperer treningsapparater for å ta flere selfies enn de egentlig trener.

  – De jentene som trapper opp på trening med kort shorts så dåsa omtrent henger utenfor, null bh under singletten (hello nipples) full sminke og lange extensions hengende ned, istedenfor å sette det opp.. Skal du trene eller på photoshoot?

  Wow er jeg er sykt negativ person som kom på alle disse så fort? Upsiiiii, godt å få det ut da! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 11:21

  Anette: ja, det skjønner jeg også. Men det er ikke barneskolen hvor alle skal være snille mot hverandre og bry seg om hva som skjer i hverandres liv. Man er der for å gjøre en «jobb» og man betaler dyrt for undervisningen. I tillegg har mange forelesere satt regler for forsentkomming (vente til neste økt), så det syns jeg bare man har med å følge. Om bussen har kjørt fra deg, eller om du har vært og tjent til livets opphold.

  Enig med rundkjøringene!! Klem

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 11:22

  Maria: vært hos en ny lege nå som anbefalte sprøyter 🙂 Så jeg kunne bare ringe når jeg ønsket det. Prøver meg på tablettene i et par uker nå som jeg allerede har kjøpt dem.

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 11:25

  marte: jeg liker Vivlato Lungo, Kazaar og den lyserosa, som jeg kan komme på 🙂 Fra Nespresso.

 • Reply M 3. september 2016 at 15:04

  Endelig nytt paraplyinnlegg, jippi! Ser noen klager over her om at du blogger mye om skole, men jeg liker at du gjør det! Elsker å lese blogger jeg kjenner meg igjen i, og ikke bare folk som blogger om reiser hit og reiser dit.

  Enig i det med typen, men som mange sier, «gubben» er verre! Kjente en gang ei 18 år gammel jente som kalte kjæresten «gubben», og det var bare kleint.

  Her er noen av mine paraplyer:

  – Smatting. SPIS MED MUNNEN IGJEN, PLIS. Generelt alt av matlyder er ekkelt, særlig i klasserommet/på forelesning.

  – Mødre (særlig unge) som gir barna sine skikkelig teite navn som skal være så sjeldne som mulig, feks Alejandro Mikaelius Emilian, og så heter de Olsen til etternavn liksom.

  – Folk som bruker ord som typ og perf hele tiden. Er du 22 eller er du 14? For ikke å nevne «kjør da».

  – Når noen kommer for sent til forelesning, og begynner å PRATE med sidemannen samtidig som vedkommende bråker masse med veske/sekk og ting og breier ser utover. Kommer du sent kan du da vel være litt diskret? Prating kan du ta etter forelesningen.

  – Når en blogger tror hun/han ikke behøver å ha god setningsoppbygging eller grammatikk fordi det er «hennes blogg og bruker den som en dagbok». Skal du ha mange tusen lesere hver dag kan du da gjøre grep for å forbedre deg og levere et så godt produkt som mulig?

  Kunne garantert kommet opp med flere også, men det er vel disse tingene jeg irriterer meg mest over for tiden, hehe.

 • Reply Anonym 4. september 2016 at 00:00

  Skjønner ikke at jenter tror dem er søte hvis dem bæsjer sjeldent :p greit nok at man ikke blir med inn på do og se på men viktig å få det ut uansett

 • Reply Tina 5. september 2016 at 02:25

  1. Folk som ikke skjønner kjørereglene for rundkjøringer. Særlig i rundkjøringen ved Majorstua politistasjon.

  2. De som ikke skjønner at venstrefeltet er et forbikjøringsfelt, ikke et ‘her kan jeg ligge i 150 km å kjøre drit fort’ felt. I tillegg må nordmenn bli flinkere til å kjøre forbi biler som ligger under grensen o.l. Danskene er mye flinkere på det. Ingen som ligger bak trailere, biler med hengere, bobiler o.l der.

  3. Når folk skal ha barn å sier ‘prinsen’ og ‘prinsessen’ hele tiden. Bare.. Slutt. Dere kan ikke klage på at kleskjeder o.l setter barn i bås, når dere gjør det selv fra starten av.

 • Reply adventure activities in lonavala 25. mars 2024 at 12:15

  I really enjoy the blog post.Thanks Again.

 • Leave a Reply