Serietips og musikk

SERIETIPS: DIFFICULT PEOPLE

31. august 2016

Takk til 730.no, som tipset om denne serien! Jeg har bare sett tre episoder av den, men er allerede så sikker på at den er morsom, at jeg anbefaler den videre til dere. Difficult People handler om to venner i tredveårene som bor i New York, og prøver å slå an som komikere. Etter hva jeg har rukket å se, mislykkes de og livet går ikke helt deres vei. De syns så klart at alle utenom dem selv er et jævla problem – håper de innser at de må jobbe med seg selv utover i serien, haha 😉 

Det ligger 2 sesonger ute på HBO Nordic, det er der jeg ser. Du finner den sikkert slengende rundt andre steder også, men hos HBO får du teksting, og dét anbefaler jeg på akkurat denne serien. 

Jeg har allerede planen klar for kvelden, når jeg er hjemme fra skolen: grønnsakssuppe, chilleklær og denne serien ♥ Det sosiale livet blomstrer om dagen, som dere kanskje skjønner. Jaaaja – hva ser DU på om dagen? 

29 Comments

 • Reply Lise Marie 31. august 2016 at 13:16

  Har akkurat sett ferdig Netflix-serien «the night of»! Den er kjempespennende, og anbefales på det sterkeste! 🙂 (det er bare én sesong, med 8 episoder, så den krever ikke så mye forpliktelse:-)

 • Reply Kaja 31. august 2016 at 13:17

  Yey, trengte en ny serie! Setter alltid pris på serietips fra deg, har ikke slått feil enda 🙂 Så nettopp ferdig The Jinx (hbo), anbefales om fu ikke har sett den! Minner om makinng a murderer, bare bedre spør du meg! Kos deg masse med chilleklær og serier, klem

 • Reply Anniken 31. august 2016 at 13:31

  Jeg ser på Shameless, syntes det er så morsomt og fint på en gang 🙂

 • Reply Thea 31. august 2016 at 14:34

  Jeg ser på det nyeste utgaven av serien «shameless». Var litt usikker de første episodene, men nå liker jeg serien veldig godt 🙂 Anbefales!

 • Reply Camilla Acklam 31. august 2016 at 14:49

  Jeg ser på Caste denne uken. Enkel humor kombinert litt spenning, fantastisk når man bare ikke gidder å tenke gjennom det man ser på.

 • Reply Emilia 31. august 2016 at 16:59

  Hjelp! Jeg skal arrangere et vorspiel for en gjeng som ikke kjenner hverandre så godt på lørdag,og jeg tenkte derfor å planlegge litt leker. Jeg har planlagt en hvor jeg først skal lese opp «pek på den som er mest ____», og hvor resten da skal peke på den de mener lappen passer best til. Jeg har for eksempel notert ned den smarteste, en som har hatt sex det siste døgnet, den som spiser mest fjordland osv. Har du flere forslag? Vet at du digger spill og i likhet med meg liker humor som er Litt på kanten, så tenkte at jeg måtte spørre!

 • Reply LH 31. august 2016 at 17:12

  Jeg ser faktisk Judging Amy for tiden, husker jeg fulgte litt med på den serien da den nærmet seg slutten for 11-12 år siden, ganske koselig familiedrama 🙂 Fant den ikke på noen av de vanlige streamingsidene som Netflix osv, så må dessverre ty til watchseries :/

 • Reply Hege Kristin 31. august 2016 at 17:50

  hørtes ut som en morsom serie 🙂

 • Reply Oda 31. august 2016 at 18:16

  Hørt masse bra om Stranger Things i det siste, så det skal jeg sjekke ut snart 🙂 Tror det ligger på Netflix. Ellers er UnReal en helt fantastisk serie med ganske mørk humor. Handler om produksjonen bak det fiksjonelle reality-showet «Everlasting» (à la Ungkaren), og du følger både produsentene bak showet samt «deltagerne». Og så eeelsker jeg en serie som heter Black Sails. Tror faktisk det er noe av det beste jeg har sett noensinne. Man trenger noen episoder på å komme innpå karakterene, men den dialogen/karakterene/plottet i den serien er altså noe av det beste jeg har sett. Særlig sesong 2! 🙂

 • Reply Emma 31. august 2016 at 19:15

  Jeg ser Younger 😊

 • Reply Anna 31. august 2016 at 19:45

  Skal sjekkes ut! Elsker bloggen din om dagen, liker de hyppigere oppdateringene:) ser på Devious Maids som jeg bare eeeelsker! Latina-versjonen av Frustrerte Fruer (Eva Longoria er faktisk med-produsent og noen skuespillere fra Frustrerte Fruer dukker opp her og der). Måå sjekkes ut! Vet ikke hvor man kan se annet enn streaming. Hvis ikke har jeg akkurat sett Stranger things på Netflix; creepy, wierd og kult!

 • Reply siljefjaren 31. august 2016 at 19:45

  Har lenge sett etter en ny serie, skal teste denne i kveld!

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 19:57

  Emma: det har jeg sett ferdig, utrolig søt serie! <3

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 19:57

  Anna: Devious Maids er så koselig!! Hvis man kan si det, haha 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 19:59

  Oda: så en episode av Stranger Things, likte det dessverre ikke i det hele tatt. Har sett unreal, den er kul! 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 20:03

  Emilia: den som drar først hjem i kveld, den som er den mest lojale vennen, den som bruker mest penger på klær, den som bruker lengst tid på badet om morgenen, den som er flinkest på kjøkkenet, den som skifter oftest profilbilde på Facebook? Var det jeg kunne komme på i farten, Hehe

 • Reply Nina 31. august 2016 at 20:55

  Hm, den må vel testes ut!

  Jeg kan vel ikke være den eneste som har rundet typ alle serier på Netflix..?

  Kan i alle fall anbefale Mistresses! ELSKER den serien! Minner meg litt om Sex and the City, med en litt annen vri. Men den er bra, jeg lover 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. august 2016 at 21:08

  Nina: har det kommet ny sesong?! Elsket Mistresses :O

 • Reply Vigdis 31. august 2016 at 21:19

  Hvilken type prevensjon bruker du?

 • Reply Linn 31. august 2016 at 22:26

  Jeg ser Game of thrones for andre gang. Elsk!!!

  Sånn ellers er den danske serien Rita verdt å få med seg!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2016 at 00:37

  Kaja: takk for tips :* Så bra du liker seriene jeg anbefaler! Klem

 • Reply Sylvia 1. september 2016 at 03:14

  The night of!

 • Reply Iselin 1. september 2016 at 09:45

  Takk for tips Idassen 🙂

  Du må sjekke ut Parks and Recreations, den er rimelig trivelig og funny 🙂

  Call the Midwife er mer seriøs, men kjekk 🙂 Begge på HBO.

  Stay supercool :*

 • Reply Ida B 1. september 2016 at 19:21

  Jeg skulle sjekke ut hva The night of var for noe, etter å ha lest litt om det – og jeg rundt hele første sesong på rundt et døgn! Sykt spennende, man MÅ bare se neste episode. Hehe, anbefales – og er bare én sesong. Siste episode kom her om dagen, og den ligger på HBO 🙂

 • Reply Lisa D 2. september 2016 at 09:29

  Jeg fikk akkurat varsel fra netflix om at de hadde lagt ut sesong 5 av teen wolf! Yeey! Den er litt sånn guilty pleasure-serie, ikke superbra, men ble avhengig likevel!

  Om du har hbo-abonnement anbefaler jeg virkelig serien The Affair! Den tror jeg du vil like 🙂

  Unbreakable Kimmy Schmidt som fins på netflix er også en veldig søt serie. Har også sett ferdig to sesonger av Scream som ligger på netflix, samme plot som Scream-filmene fra 90-tallet, en seriemorder som dreper tenåringer.

 • Reply Ida Wulff 2. september 2016 at 10:55

  Lisa D: tusen takk for tips! <3

 • Reply Linn Johnsen 2. september 2016 at 11:32

  Du er NØDT til å se på Outlander!

  Sesong 1 er på Netflix, sesong 2 er på Viaplay. Sesong 3 kommer i 2017, men du blir så hekta på serien at du ikke klarer å vente, og starter med lydboka! Haha, lover deg 😉

 • Reply Ida Wulff 2. september 2016 at 22:11

  Linn Johnsen: tusen takk for tips! 🙂

 • Reply Hanne 11. september 2016 at 02:06

  Jeg er sikker på at du kommer til å elske It’s always sunny in Philadelphia! Hvertfall de første sesongene. Veldig på kanten, men veldig gøy!

 • Leave a Reply