Studier

HVA JEG HAR I SKOLEVESKA

1. september 2016

Inneholder adlink 

Nå som jeg har begynt på mitt tredje år, føler jeg endelig at jeg har blitt en pro på å pakke skoleveska. Haha! Jeg mangler liksom aldri noe – og jeg har ikke med meg masse unødvendig dritt heller. Det ser kanskje ikke like glamorøst ut som når andre blogger har en «whats in my bag», men dette er altså det jeg har med meg på skolen. Vesken min er forresten denne. Den har holdt ut to år med pendling, bussing, forelesninger og pensum/Mac-bæring.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetDet helt nødvendige: Mac til å notere i forelesninger, kalenderbok, husnøkler, iPhone, iPhone-lader og ørepropper. Mac-lader er noe herk å drasse rundt på, så jeg foretrekker å lade kvelden før eller på morgenen før jeg drar. 

Mat og drikke: en stor vannflaske (drikker lett to fulle av disse mens jeg er på skolen), en yoghurt (for tiden foretrekker jeg Skyr sin med kokos) og nøtter (som regel valnøtter eller mandler, disse er supre å ha i yoghurten), pastiller, tyggis – og snus. Følte ikke jeg kunne ha snus under «det helt nødvendige», men jeg snuser som en mental i forelesninger. 

For ekstra komfort: solbriller, face mist, håndkrem, barnekrem til leppene, lipgloss og leppestift, antibac og olje til neglebånd.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Nå skal jeg snart avgårde på forelesning, og etterpå skal jeg faktisk til frisør og klippe meg. Det gleder jeg meg til, og det er virkelig nødvendig! Og forresten: takk for alle kommentarer på forrige innlegg. Reiselysten blir ikke akkurat mindre av å lese alt dere skriver. Heldigvis har jeg nesten et år på å planlegge hva jeg vil bruke «friåret» mitt på. Men ivrig som jeg er har jeg allerede meldt meg på en utdanningsmesse til uken, for å høre litt mer om noen skoler i utlandet. Syns det er så dårlig med informasjon på nettet! Og på nettsidene til de utenlandske universitetene finner jeg virkelig ikke fram – er det et tegn på at man burde legge det fra seg?! Hehe… Snakkes senere, da! 

22 Comments

 • Reply Caroline 1. september 2016 at 11:39

  Virker som du er så ryddig og strukturert av deg, ida. Men når det kommer til skjulte overflater som skuffer og skap flytter det over eller?, hehe! Mener alle har jo en skuff eller to hjemme som alt mulig samler seg opp i! Slik er det i hvertfall hos meg.

  Elsker bloggen din <3

 • Reply Ida Wulff 1. september 2016 at 12:02

  Caroline: JA! Ting har jeg full struktur på og alt ligger på hver sin plass i skuffeoppdelere. Men…. Klær er helt kaos hos meg, har ikke orden for fem øre i klesskapene mine! Hehe. Tusen takk <3

 • Reply Anonym 1. september 2016 at 12:07

  Hei! Det her har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurte på om du hadde noen tips til hvor en kan dra på en ikke så alt for dyr storbyferie? 🙂

 • Reply Marlene Nilsen 1. september 2016 at 12:13

  Ser ut som du har kontroll ja 😀

  Det finnes så ufattelig mange dårlig nettsider, så det er ikke deg – det er DEM :p

 • Reply Hege Kristin 1. september 2016 at 12:46

  mye nødvendig her! 🙂

 • Reply Ida-Amalie 1. september 2016 at 12:51

  Hvor bestilte du dekslet? <3

 • Reply Camilla Acklam 1. september 2016 at 14:49

  Synes alltid det er så gøy å se hva andre har i veskene, haha 🙂

 • Reply Eva 1. september 2016 at 15:02

  Solbrillene Ida, hvor er de fra?? 🙂

 • Reply Helene 1. september 2016 at 17:18

  Hvordan farge (nr.) har du på YSL leppestiften?

 • Reply Vibeke 1. september 2016 at 18:52

  Hvor har du kjøpt nøkkelringen med ananas på? Den var utrolig fin! Fått helt dilla på ananas, haha!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2016 at 20:15

  Vibeke: på H&M, men det er en god stund siden! 🙂 Ananas er livet, hehe <3

 • Reply Ida Wulff 1. september 2016 at 20:16

  Eva: Céline 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. september 2016 at 20:46

  Anonym: Hva med Warszawa? 🙂 Skal selv dit i høst!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2016 at 20:50

  Marlene Nilsen: håper du har rett!! Hehe

 • Reply Anonym 2. september 2016 at 00:45

  Den lille notatboken var veldig fin – hvor er den fra?

 • Reply Maja 2. september 2016 at 19:55

  Haha, ser greia med å ikke putte snus under «mest nødvendig». Men under mat og drikke? :p haha, liker’e!

 • Reply Rose 3. september 2016 at 01:48

  Hei! Passer maccen fint oppi? M/el uten etui🍐? Og for ordens skyld; hvilken Mac har du? Har sett på denne vesken i evigheter…

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 10:08

  Rose: hei 🙂 ja, god plass til macen min som er 13 tommer! Klem

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 11:16

  Anonym: laget selv på sånn personlig kalender-side!

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 11:23

  Ida: jeg husker ikke! googlet det bare. Men en venninne bestilte et «fakte» på Ebay til 60 kroner og hun syns det funket like greit 🙂

 • Reply Mali Terese 6. september 2016 at 15:07

  Hei! Jeg lurer på hvilken farge eller hvilket nummer er YSL leppestifteni?

 • Reply Ida Wulff 6. september 2016 at 15:27

  Mali Terese: rouge volupte shine 30 🙂

 • Leave a Reply