Hverdagsliv

JEG BLIR MED, JEG

1. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset I dag skulle min skjønne Siri (dere kjenner henne som «eksamenspartnern») til frisøren etter forelesning, og beskjeden som jeg er, hadde jeg invitert meg selv med på denne frisørtimen. HEHE. Tuppene mine trengte så sårt en klipp, og hva er vel koseligere enn å dra til frisøren sammen med en venninne? Da slår man to fluer i en smekk, og kan drikke kaffe og snakke mens man blir fin på håret. Score! Siri fikk fine highlights, og jeg ble kvitt tjafsene som burde vært klippet av for lenge siden. Jeg liker å ha ganske lik lengde på hele håret, så nå er håret tykt og sunt fra rot til spiss. Det føles faktisk ganske kort nå, men jeg elsker det! Så lenge jeg får det opp i en hestehale, så er jeg happy. Det viktigste er at håret ser friskt ut! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Vi var hos Amanda på White Studio. Jeg føler ofte at når bloggere skriver «dette er IKKE spons», så er det spons, fordi jeg selv har fått mail om nøyaktig samme greie. Men dette ER ikke noe samarbeid, bare et tips om en flink og hard working lærling som fortjener litt skryt 😉 Og takk til folie-huldra som lot meg kræsje frisørtimen hennes, hihi! 

Nå ligger jeg langflat i sofaen og forbereder meg mentalt på å rydde litt og fjerne sminken. Tiltak! Tenkte jeg skulle sløse bort litt av livet mitt på å se Top Model i kveld også, jeg har egentlig ikke gjort meg opp en mening om curvy season ennå. Kanskje trenger jeg ikke å ha en mening om alt heller! Og til dere som har engasjert dere i B12-eventyret mitt: i morgen skal jeg til en annen lege for en second opinion. Har jeg fått skrevet ned alle mine viktige budskap da? Tror det!

17 Comments

 • Reply Asalia 2. september 2016 at 08:20

  Så fin du er! Stusset nylig håret selv. Føles alltid så kort rett etter. Men det er viktig at det er friskt som du sier. Liker selv lik lengde på håret, utenom «panneluggen» da. Du har forresten halvlangt hår og ikke kort, selv om at det føles slik! 😀

  Ha en fin dag <3

 • Reply Marlene 2. september 2016 at 11:05

  åå, jeg vet at du får mange kommentarer om det om dagen, men det er SÅÅ gøy at du blogger så mye!

 • Reply Ida Wulff 2. september 2016 at 11:34

  Marlene: <3

 • Reply H 2. september 2016 at 13:21

  Du ble såå fin på håret, er jo egentlig nydelig uansett, men nyklippet hår er alltid litt ekstra fresht 🙂 Har du mulighet til å skrive et innlegg med bokanbefalinger igjen (hvis du fortsatt leser mye, selv om ferien er over da) er det veldig morsomme og ønsket innlegg 🙂 Ha en bra dag!

 • Reply malin 2. september 2016 at 16:07

  Hvordan kan de skrive at det ikke er spons når det er spons? er ikke det ulovlig? Føler det er så sjukt mye shady i bloggverden som leserne ikke vet om

 • Reply Ida Wulff 2. september 2016 at 18:39

  malin: ja, det er ulovlig og det irriterer vettet av meg at noen slipper unna med det.

 • Reply Camilla Acklam 2. september 2016 at 21:06

  Irriterer meg grenseløst over bloggere og andre som ikke følger loven…

 • Reply Ida Wulff 2. september 2016 at 22:10

  H: tusen takk <3 i skoleåret leser jeg for det meste pensum, så tror jeg skal spare dere for det, hehe. Men skal lage et nytt så fort jeg har noen å tipse om! Takk det samme, klem

 • Reply Sunniva 3. september 2016 at 10:21

  Hei, Ida 🙂

  Hvilket kamera bruker du?

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 11:16

  Asalia: god helg til deg <3

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 11:26

  Sunniva: olympus pen 7 🙂

 • Reply Amanda 3. september 2016 at 13:25

  Trur eg må ha gått glipp av kvifor du må ha ein annen leges meining om B12? Har sjølv slitt med B12, i snart 10 år (ok, shit!) Begynt med sprøyter og nå er det heldigvis bare triobe tabelettar! Og det er mykje enklere å ta ein tabelett enn å gå til legen for å få sprøyter!

 • Reply Ida Wulff 3. september 2016 at 14:15

  Amanda: tablettene er forebyggende, når du først har mangel bør du få starte med sprøyter. Men det er vel leger uenige om til en viss grad 🙂 jeg har mangel, og Volvat mente jeg burde gå på tabletter mens min nye fastlege mener sprøyter.

 • Reply Sanne 4. september 2016 at 18:50

  Hei. Hvor har du eller venninna di kjøpt det lumee coveret til iphonen. Har sett litt etter de på nett, men blir mye styr med toll når man bestiller fra utlandet

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 00:39

  Sanne: hun bestilte på ebay, husker ikke hvor jeg selv bestilte 🙂

 • Reply uri 14. september 2016 at 16:38

  Hei Ida:) Hva heter salongen?:)

 • Reply Ida Wulff 15. september 2016 at 21:21

  uri: White Studio 🙂

 • Leave a Reply