Hverdagsliv

KAFFEABSTINENSER OG MÅKEANGREP

5. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset I dag har jeg holdt meg unna to ting jeg tydeligvis er veldig avhengig av: kaffe og lip balm! Haha. Selv om jeg skriver «haha» er jeg komisk nok nesten på gråten. Jeg var klar over at jeg drikker mye kaffe, men at jeg skulle få dundrende hodepine av å holde meg unna? Ikke forberedt. Det har seg nemlig slik at jeg har fått de tørreste leppene på denne jord, etter at jeg begynte å ta B12. Ser helt seriøst ut som om jeg har gått ute i snøstorm, bare at snøen på leppene mine ikke smelter. Så da tenkte jeg at jeg skulle drikke mye vann, droppe kaffe så vannet holder seg i kroppen, og la være å bruke lip balm sånn at leppene får «puste». Googlet litt etter råd da vettu. Men jeg ser fortsatt ut som snømannen, og hodepinen gir seg søren meg ikke. Er det karmaen min jeg må jobbe med? 

Ellers var jeg vitne til noe hårreisende på vei hjem i stad! Jeg skvatt da en måke sneiet hodet mitt, og rakk så vidt å tenke fjoh, før den angrep jenta foran meg. Hun gikk og spiste pølse, og måka hadde lyst på pølse. STAKKARS! Jeg ble stående og måpe i ti sekunder før jeg måtte gå bort og spørre om det gikk bra med henne. Måker er seriøst det verste dyret jeg vet om, verre enn slanger. Slanger trenger du i det minste ikke å uroe deg for mens du nyter en pølse midt på Bryggetorget.

Jeg har kjøpt noe som ser ut til å være verdens sunneste muffinsmix (LOL), så den skal jeg lage nå mens jeg lider meg gjennom Jakten på kjærligheten 

26 Comments

 • Reply Anonym 5. september 2016 at 20:19

  Å fyfader! Måker altså… Jeg gikk med en cheese i byen i sommer og ble angrepet av to måker. Ingen som kom bort til meg å spørte om det gikk bra og følte meg såå dum! Hyggelig at du gikk bort til hu 🙂 Haha!

 • Reply Anonym 5. september 2016 at 20:44

  Innleggene dine er dagens høydepunkt! Og jeg må bare spørre: hvem hadde du sendt brev til av mennene på Jakten på kjærligheten? HAHA. Jeg er nørd.

 • Reply Renate 5. september 2016 at 21:10

  Kjøp Weleda lipsyl på helsekost, den er bra for leppene 😊

 • Reply Asalia 5. september 2016 at 21:14

  Haha. Jeg er avhengig av lypsyl selv.

  Måker er ekle. For et par uker siden var det en måke som dreit på hodet mitt 🙁 Ganske ekkelt!! Andre gangen det skjer i livet mitt.

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 21:32

  Asalia: ååå, de er så skadedyr!! Men hvis det er noen trøst: skal visst bety lykke at en fugl bæsjer på deg? Haha <3

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 21:34

  Renate: takk for tips, skal lese om den :*

 • Reply Hege Kristin 5. september 2016 at 21:34

  jeg er også avhengig av lypsyl!

  hater måker, de er noen jævler, haha :p

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 21:35

  Anonym: HAHA! Fantastisk. Det må nok bli Audun – hva med deg selv? 😀

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 21:36

  Anonym: hahaha, ååå stakkars <3 skulle ønske jeg var der og kunne eskortere deg i trygghet, haha. De er så frekke altså!

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 21:40

  Hege Kristin: jaaa,arg! :O

 • Reply Anonym 5. september 2016 at 22:04

  Audun, for sure! Selv med mine 21 år 😀

 • Reply Camilla Acklam 5. september 2016 at 22:14

  Haha kjenner meg veldig lik!

 • Reply Margrete 5. september 2016 at 23:06

  Endelig noen som har hatt samme problem som meg, slitt med tørre lepper etter b12-tablettene! Jeg har prøvd med leppemade i 2 mnd… Ingenting som fungerer jo 🙁 har du noen andre tips? Jeg er snart desperat! Du har en fantastisk morsom og inspirerende blogg! Veldig kjekt å lese for oss over 25… kremt. Uansett – fortsett med det du gjør!

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 23:20

  Margrete: jeg har dessverre ingen andre tips, har så vidt gått på B12 i en uke. Hvis det fortsetter slik slutter jeg på dem og går for å ta injeksjoner i stedet. Tusen takk, klem til deg

 • Reply Madelen 6. september 2016 at 00:24

  Ææ måker er skumle og slue altså! 🙁

  Hvor er den hvite med skriften «blå mandag» fra?? Super fin

 • Reply Henriette 6. september 2016 at 06:41

  Hei! Jeg har selv sliti med avhengighet av Lipbalm. Hørt at veldig mange lepomader tørker ut leppene dine, som gjør at du må smøre på heletiden, og blir sår om du ikke har den med deg og får smurt. Jeg ble tipset om en som har hjulpet med veldig, nemlig burts and bees honeybalm. Man får kjøpt den på de fleste kicks butikker for ca 50kr.

  Ha en god tirsdag 🙂 må også nevne at bloggen din er veldig bra om dagen:-D

 • Reply Anonym 6. september 2016 at 06:51

  Måker på bryggetorget: BEEN THERE DONE THAT

 • Reply Henriette Sophia 6. september 2016 at 09:07

  Hei Ida, lite tips om du sliter med tørre lepper, tørr hud eller tørr whatever er Nattlysolje. Ble anbefalt det da jeg tørket ut etter jeg sluttet på p-pillen og det hjalp som bare det. Tar en om morgnen og en om kvelden hver dag. Kan jo se om det hjelper. Her er linken: http://www.life.no/produkter/kvinne-mann/nattlysolje/life-nattlysolje-120-kap

 • Reply Asalia 6. september 2016 at 09:48

  Haha, helt sikkert! <3

 • Reply blandebatteri retro 6. september 2016 at 11:38

  morsomt 🙂

 • Reply Kjersti 6. september 2016 at 22:20

  http://www.vita.no/makeup/lepper/lip-balm/rosebud-strawberry

  Ingen over ingen ved siden av. Har prøvd mange forskjellige men ender alltid opp med denne, rett og slett fordi den funker. Synes selv den er litt «uhygienisk» siden man må bruke fingeren for å påføre og har derfor kjøpt flere, men ingen andre har samme effekt. Bruker bare morgen og kveld. Ps, gøy at flere enn meg ser humoren i Jakten på kjærligheten! Blir så mobbet for å se på det.

  Klem

 • Reply Maria 7. september 2016 at 00:21

  Hei Ida:) bare tips.. De tørre leppene går over etter noen uker på TrioBe.. Også er det lurt å ta de på fastende tom mage 30 min før frokost for å få best opptak:) når det er sagt så er injeksjoner trolig 100 x mer effektivt, men da må du huske å ta folsyre i tatblettform samtidig;) lykke til:)

 • Reply Ida Wulff 7. september 2016 at 11:03

  Maria: jeg holdt ikke ut og sluttet på dem i går. Merkelig nok våknet jeg opp uten flasselepper i dag :O Har fått resept på injeksjoner, så nå gleder jeg meg veldig til å få det gjort. klem <3

 • Reply Siri 7. september 2016 at 13:53

  Kjenner meg sykt igjen i kaffeavhengigheten! Glemmer kaffe en dag innimellom, ender opp med den verste hodepinen og kobler til slutt sammen de to. At jeg aldri lærer, haha! Når det gjelder lepper bruker jeg lanolin, altså brystvortekrem for ammende mødre. Høres rart ut men virker utrolig bra! Jeg får også omtrent aldri munnsår lenger da den er antibakteriell, bonus! Fås på apoteket 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. september 2016 at 14:04

  Siri: kaffe ass! Vurderer kaffe-rehab :p tusen takk for tipset! Er det den gule? Den tror jeg faktisk at jeg har!

 • Reply Siri 10. september 2016 at 01:15

  Haha ja, har vurdert kaffe-rehab selv. Er tydeligvis alt eller ingenting med kaffe!! Jeg har Lansinoh sin, den er lilla, men mener det finnes en gul en også! 🙂

 • Leave a Reply