Hverdagsliv

TENK OM FOLK TROR JEG ER MORRA DI

5. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Det startet med at Malin ble spurt om legitimasjon da hun skulle kjøpe snus. Etterpå uttalte jeg at jeg følte meg så innmari voksen når skoene mine lager klakkelyd. Malin svarte at hun følte at hun skulle på kino med moren sin. Oh my god, tenk om noen spør om jeg er morra di! Malin har rosa hårtupper, lilla converse og babyface. Jeg har klakkesko, stram hestehale og bruker så mye sminke at det legger seg i linjene under øynene mine. Jeg kunne gått som 30, og etter snuskjøpingen vet vi at Malin kunne gått som 17. Så hvis jeg hadde fått Malin som 13-åring… Det har skjedd sykere ting på denne jorden! Heldigvis var det ingen som spurte. 

Vi har tilbragt kvelden på Gimle, hvor vi har sett dokumentaren «Magnus». Om han sjakkspilleren, vet dere. Jeg har aldri spilt sjakk, og etter den dokumentaren har jeg ikke lyst å prøve heller. Ikke når jeg vet at jeg aldri kan bli så god. Utrolig fascinerene hvor god Magnus er! Hvis du liker dokumentarer anbefaler jeg absolutt filmen, den var spennende selv om den handlet om sjakk.  Nå sitter vi i sofakroken og ser gamle episoder av Keeping up with the Kardashians. Før de ble rike, før de fant ut at Scott var en dritt, den tiden hvor de tok partybuss til Vegas i stedet for privat jet. Haha, sykt underholdende faktisk! 

Er vel snart på tide å ta kvelden, er jo MANDAG i morgen. 

15 Comments

 • Reply Freshsister 5. september 2016 at 06:50

  Hehe, og verre skal det bli;) Meeen, det er nok ingen som tror at du er moren hennes hehe. Elsker Kardashians!

  Ha en fin mandag, Ida:)

 • Reply Anni 5. september 2016 at 08:46

  Hei….Mora di..haha. Jeg lurte på hvor den fine,sorte kjolen din var fra jeg da ?Kjempe kult antrekk,for en som liker klakk sko,som meg.

 • Reply Camilla Acklam 5. september 2016 at 11:11

  Hvor ser du episodene med Keeping up with the Kardashians? 🙂

 • Reply Madelen 5. september 2016 at 14:18

  Hei Ida! Hvor ser du Keeping up with the Kardashians? Jeg finner ingen nettsider som viser alle sesonger og episoder?

 • Reply Anonym 5. september 2016 at 19:19

  Hvor er den svarte kjolen fra?

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 21:36

  Anonym: Samsøe 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 21:37

  Anni: kjolen er fra Samsøe! 🙂 <3 klakksko er best!

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 21:39

  Camilla Acklam: jeg ser her 🙂 Er bare å krysse ut alt som er av reklame og spam!

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 21:39

  Madelen: jeg ser på denne siden! 🙂

  http://www.watchepisodes1.to/keeping-up-with-the-kardashians

 • Reply Hege Kristin 5. september 2016 at 22:19

  fint antrekk!

 • Reply Ida Wulff 5. september 2016 at 23:21

  Hege Kristin: tusen takk <3

 • Reply Maiken 6. september 2016 at 13:21

  Rålekker skinnjakke! hvor er den fra?

 • Reply Ida Wulff 6. september 2016 at 15:27

  Maiken: fra et merke som heter Front Row 🙂

 • Reply Vibeke 6. september 2016 at 19:46

  Drømmejakken da:0) hvor er den kjøpt ?

 • Reply Ida Wulff 6. september 2016 at 21:33

  Vibeke: på et vareprøvesalg! Vet ikke hvilke butikker som fører merket dessverre!

 • Leave a Reply