Hverdagsliv

HOW TO BE

7. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Sosiale medier har gjort meg oppmerksom på at en del selvutnevnte it girls driver og leser en bok som heter «How to be parisian». Og her ligger jeg, og leker «How to be american». Byens beste takeout pizza + 50/50 med isbiter og Pepsi Max i en big size kopp + pysjamas. Jeg har tross alt bare denne uken igjen å være lat på fritiden, neste uke må jeg begynne å trene igjen så jeg ikke blir deprimert. 

Ellers har jeg begynt å se litt på en dansk serie som heter Badehotellet, har du sett den? Jeg liker den ganske godt! Kan nesten ikke tro at det var alt jeg hadde å komme med i dag. Føler meg helt tom etter å ha sittet som et nervevrak og ventet på at sykkelbudet skulle komme på døren med mat. Var så redd det skulle være han som spør hva jeg betaler i husleie igjen! Men heldigvis kom det en snill en, som ikke ville ha en privat samtale. Han bare leverte maten og dro igjen. Med flere som han ville verden vært et bedre sted 

17 Comments

 • Reply Kristin 7. september 2016 at 23:22

  Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; du er helt konge!!

 • Reply Lilly 7. september 2016 at 23:41

  Ida! Kan du være så snill og laste ned TVShow Time? Det er en app der du registrerer alle serier du har sett, stjerner dem, ser andres stjerner og kommentarer, og finner ut hvor mye tid du har brukt på serier i hele ditt liv! Vil så gjerne følge deg der! Anbefaler også Goodreads, som er det samme bare med bøker 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. september 2016 at 00:26

  Lilly: å herregud!!! Vil jeg vite det? Haha. Men det hørtes kult ut, kanskje jeg skal gjøre det 🙂

 • Reply Marie 8. september 2016 at 01:54

  Hvor er pizzaen fra??? Jeg er ny i Oslo og trenger sårt noen skikkelig gode pizza-tips <3

 • Reply Lena 8. september 2016 at 09:26

  Hei Ida! Dette har null og niks med innlegget å gjøre, men jeg så tilfeldigvis et stykke bak i arkivene dine at du har gjort permanent makeup på brynene. Hvordan synes du det har holdt seg med årene og er du fortsatt fornøyd? Trenger man å bruke f.eks øyenbrynsskygge og slikt etter behandlingen?

 • Reply Ida Wulff 8. september 2016 at 10:36

  Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 8. september 2016 at 10:36

  Lena: hei 🙂 jeg var fornøyd ja, men det har forsvunnet 98% nå. Hun som fikser brynene la ikke engang merke til det. Trengte ikke sminke brynene i lang tid etter behandling og syns det var veldig fint. Kommer nok ikke til å gjøre det igjen, men skulle jeg gjort det hadde jeg ikke turt å gå til noen andre enn Sol PMU. Klem

 • Reply Thea 8. september 2016 at 10:39

  Hvor ser du på Badehotellet? Har hatt lyst til å se den selv 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. september 2016 at 11:22

  Thea: på Sumo, ligger 3 sesonger der! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. september 2016 at 11:23

  Marie: fra Eataly på Aker Brygge! Pizzaen heter det samme som restauranten <3

 • Reply Camilla Acklam 8. september 2016 at 11:40

  Seriøst? Spør folk om hva du betaler i husleie…? Helt fremmede folk? Har ikke noe problem når folk spør meg om det, men jeg betaler jo latterlig lite. Hadde vært mer skeptisk om folk spurte hva jeg tjener.

 • Reply Ida Wulff 8. september 2016 at 13:12

  Camilla Acklam: ja, sykt frekt å spørre fremmede om det, haha :p

 • Reply Anonym 8. september 2016 at 14:44

  PT-en min spurte om det samme.. Sykt kleint

 • Reply Jenny 8. september 2016 at 14:59

  Haha, folk ass! Enkelte skulle hatt et kurs i både det ene og det andre. Ønsker deg en fin torsdag 🙂

 • Reply fatmy 8. september 2016 at 20:03

  Åh, ble sulten nå!

 • Reply Asalia 8. september 2016 at 22:14

  Lol 😀 Du altså 😉

  Så fin header du har fått deg! 🙂

 • Reply anonym 8. september 2016 at 23:56

  Rart at sykkelbud spør sånne private spørsmål. Virker ubehagelig. De skal ikke gjøre annet enn å ringe på, levere varene og så forsvinne.

 • Leave a Reply