Hverdagsliv

JEG ER FOTOGEN

9. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Holy shit, jeg skvatt da jeg kom hjem for ti minutter siden og så meg selv i speilet. Skjønner ikke hvordan jeg kan se sånn passe grei ut på disse bildene, for sannheten er at jeg er dratt og grå i huden. Du vet det står ille til med velværen når du måper av ditt eget speilbilde, haha. I dag har jeg vært oppe siden 6 for å rekke alt jeg skulle, og nå trenger jeg helg. Jeg skjønner ikke hvordan småbarnsforeldre orker (og velger) denne typen døgnrytme. I dag har jeg blant annet vært på møte sammen med alle Side2-bloggerne, interessant som alltid! Bortsett fra når det debatteres om bleiemerker og barn på blogg – eneste bleia jeg ser for meg i framtiden min akkurat nå er Tena Lady. NEIDA. Jeg er bare litt trøtt, og orker ikke å tenke på at jeg en vakker dag skal være så her trøtt med Fantorangen på full guffe i bakgrunnen. Men det trenger jeg heldigvis ikke å gruble mer over i dag! Resten av dagen skal jeg ikke gruble på annet enn å få ferdig noen blogginnlegg og skrubbe meg sinnsykt hardt i dusjen. Helt til jeg gløder og lukter godt, oh yes  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetKoselig å få litt tid med bestie og kollega Andersen også, selv om det ikke ble den lengste klemmetimen etter møtet. Vi rakk å sette oss på restaurant og lære at man aldri skal klage på maten, for da får man mest sannsynlig dessert. 

Snakkes senere, peace out! 

13 Comments

 • Reply Ida 9. september 2016 at 19:57

  Hææ? Mener du ikke alltid klage på maten hvis man får dessert? Jeg elsker dessert!!!

 • Reply Nina 9. september 2016 at 20:37

  Klart du er fortogen, du ser jo smashing ut! Uansett om alt ikke er perfekt. Men du, hvor er skinnbuksen/tightsen fra? Takk 🙂

 • Reply Ingvild <3 9. september 2016 at 20:45

  Ida, jeg elsker hårfargen din nå!! Du sa for litt siden at du ikke var fornøyd etter forrige frisørbesøk, og du skulle tilbake pga du syns det ble for varmt/gult. Hva farge tok du i nå for å korrigere det? Elsker slik du har det 🙂

 • Reply Emma 9. september 2016 at 20:53

  Når byttet du header? Likte den egentlig skikkelig godt!

 • Reply Camilla Acklam 9. september 2016 at 22:48

  Utrolig fine bilder av dere! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. september 2016 at 00:08

  Camilla Acklam: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 10. september 2016 at 00:10

  Emma: i går, tusen takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. september 2016 at 00:11

  Nina: takk, det var snilt sagt! Buksen er fra Samsøe <3

 • Reply Ida Wulff 10. september 2016 at 00:11

  Ingvild: Hei 🙂 Jeg dro til Ejla på Gevir Egertorget for å fikse det, hvis jeg ikke tar helt feil brukte hun lysninskrem (ikke bleking)

 • Reply Ida Wulff 10. september 2016 at 00:12

  Ida: joda… Men ingenting er verre enn å få dessert når man ikke har lyst på! Må jo være høflig og spise den da ;p hehe

 • Reply Anonym 10. september 2016 at 01:19

  Du MÅ jo ikke ha barn, hvis du ikke selv ønsker det, såklart:) Jeg er utrolig glad for at jeg aldri skal være dautrøtt med Fantorangen el lign som soundtrack;)

 • Reply Ida Wulff 10. september 2016 at 11:31

  Anonym: Hehe! Jeg skal nok det en dag! «Problemet» er vel heller at jeg ikke vil ha en mann. Men hvis det ikke forandrer seg skal jeg vel klare å fikse meg et barn likevel :-))

 • Reply supermarie 10. september 2016 at 16:38

  Du ser i hvert fall fantastisk ut på bilder, nekter å tro at du klarer å være så mye mindre fantastisk i speilet 😀

  Aopropos at du ikke vil ha en mann, har akkurat blitt mannløs selv og trenger å lese om fordelen med nettopp det, haha. Kan ikke du skrive noen ord om hvordan håndtere brudd, evt fordelene med å ikke ha noen? TRENGER EN BOOST, psyken min skifter mening hvert sekund og jeg trenger å lande på at det er helt greit å være mannløs av og til òg, for det er jo det jeg har blitt – og kommer til å være (hvis jeg får bestemme selv) i lang tid fremover, haha.

 • Leave a Reply