Hverdagsliv

SMINKEN JEG KJØPER SELV

10. september 2016

Inneholder annonselinker OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Når jeg har skrevet om sponset sminke tidligere, har jeg fått ønsker fra dere om innlegg med kun den sminken jeg går i butikken og kjøper selv. Eller, klikker hjem, som jeg egentlig gjør. Og her er den! De fleste produktene på dette bildet er gjengangere hos meg, som jeg har brukt i mange år. Et par nye favoritter også, så klart 🙂

Primer: The Porefessional! Denne er ganske dyr, men etter å ha googlet og youtubet etter en god primer, endte jeg med å klikke denne hjem. Den gjemmer porene dine, for sure! Jeg bruker den ikke i hverdagen fordi jeg ikke vet hvor bra det egentlig er å dekke porene helt til, men den funker i hvertfall som gull og det er silkemykt å legge foundation over den. Kan kjøpes her.

Foundation: luminous silk foundation i farge 5 fra Armani. Jeg er helt hektet på foundations fra Armani, bytter faktisk litt mellom denne og Designer Lift. Ingen link til denne, da jeg bare fant dyrere på nett enn i butikk! Jeg kjøper mine på Steen & Strøm. 

Setting powder: fra Laura Mercier jeg MÅTTE kjøpe dette etter at Dajana bruke det på meg. Det setter rett og slett foundation så den holder lengre, og man unngår å se blank og fettete ut. Jeg liker ikke å være helt matt, men liker likevel å «sette» sminken i pannen, under øynene og på siden av nesen fordi det er der sminken holder dårligst på meg i løpet av en dag på farten. Kan kjøpes her.

Solpudder til hverdags: veldig fornøyd med dette solpudderet, jeg liker at det er todelt og man får en fin glød av det syns jeg. Kan kjøpes her!

Ekstra glød: når jeg vil ha litt mer glød og farge enn jeg får fra solpudderet mitt, bruker jeg det mørke pudderet fra The Balm. Det er ganske mye shimmer i det og du kan bruke det som highlighter også, ser for meg at akkurat det er sykt pent på mørkere hud. Kan kjøpes her.

Highlighter: Mary-Lou Manizer, ingen over, ingen ved siden av. Vet ikke hvor mange av disse jeg har brukt opp gjennom årene, men det begynner å bli noen. Har vanskelig å se for meg at jeg kan finne noe bedre. Bruker dette på neseryggen, under øyenbrynene, i øyekroken og noen ganger over kinnbeina. Kan kjøpes her.

Øyenskygger: jeg er ikke noe flink med øyenskygger, så jeg bruker som regel bare én farge på hele lokket. Hvis jeg skal bruke øyenskygge til hverdags bruker jeg denne, den er kjempefin og billig. Til «fest» har jeg en nykommer i sminkepungen, og den er fra Kylie Cosmetics

Rouge: denne har jeg brukt i mange år, og fargen er helt nydelig. Kan kjøpes her

Leppestift: min favorittt leppestift for tiden, i farge 30 fra YSL. Fant den på Gardermoen etter å ha testet tre tusen farger på håndleddet, men så var den utsolgt!! Jeg er sjeldent kravstor, men jeg fikk en av de som jobbet der til å lete helt til hun fant en. Og det gjorde hun! Haha. Kan kjøpes her.

21 Comments

 • Reply Hege Kristin 10. september 2016 at 20:37

  så mye fin sminke 😀

 • Reply Anonym 10. september 2016 at 21:51

  Verdens beste primer! 🙂

 • Reply Marita 10. september 2016 at 23:48

  Jeg bare ELSKER ELSKER ELSKER at du blogger så hyppig om dagen! Du er den eneste bloggeren jeg har lest fast over lengre tid! Blir så glad når postene kommer så tett! Ha en super helg videre!!

 • Reply Ida Wulff 11. september 2016 at 00:07

  Marita: så hyggelig at du setter pris på det. Håper du har en kjempefin helg <33

 • Reply Henriette 11. september 2016 at 00:47

  Endelig kom et sminkeinnlegg, har savnet det, for syntes alltid du er så fint sminket så lurte hva da du pleier å bruke 🙂 så nå får jeg snart en pakke med noen nye tilskudd i sminkepungen! Kunne du kanskje laget en video og? Om hvordan du sminker deg til hverdags?

  Elsker bloggen din om dagen. Ha en fortsatt fin helg! 🙂

 • Reply Anonym 11. september 2016 at 01:20

  Hva heter rougen, og evt fargen? Kommer bare inn på forsiden på ellos sin nettside når jeg trykker på linken:)

 • Reply Ingrid 11. september 2016 at 08:38

  Dette innlegget kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt haha! Jeg begynner å gå tom for Laura Mercier setting powder-et mitt og stresset skikkelig fordi jeg pleier å kjøpe det i England og ikke visste at jeg kunne få tak i det her! 😘

 • Reply Camilla Acklam 11. september 2016 at 10:58

  Utrolig mye fin sminke! Elsker at du blogger så mye om dagen! 🙂

 • Reply Kristine 11. september 2016 at 11:07

  bruker du alltid foundation under pudderet?

 • Reply lixil 11. september 2016 at 14:10

  Kan jeg komme med et ønskeinnlegg? Det ser alltid så friskt og fint ut hjemme hos deg. Her hjemme er jeg flink til å holde det både rent og ryddig, men jeg får sjeldent den «friske» følelsen. Det er ikke så god ventilasjon osv. Hvordan holder du på følelsen av nyvasket leilighet?

 • Reply Ida Wulff 11. september 2016 at 17:30

  lixil: Hmm, det var et vanskelig spørsmål syns jeg! Jeg vasker vel da? Og så syns jeg jo at noe grønt/blomster får det til å føles friskt 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. september 2016 at 17:31

  Kristine: ja, alt eller ingenting 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. september 2016 at 17:32

  Anonym: fargen heter Papaya! :* Fineste rougen i verden!

 • Reply Ida Wulff 11. september 2016 at 17:32

  Ingrid: det visste ikke jeg heller, tror ikke de selger det så mange steder :O Men vet at de har det hos Gimle Parfymeri også, hvis du heller vil kjøpe i butikk <3

 • Reply Ida Wulff 11. september 2016 at 17:33

  Henriette: ikke sååå klar for sminkevideo kjenner jeg, men lover å vurdere det 😀 hehe. Håper du har hatt en fin helg <3

 • Reply Hilde 11. september 2016 at 23:03

  Åå har savnet et sånt innlegg! Syns du alltid ser så fin ut i huden. Problemet er at nå var mye av det solgt ut haha! får vente til det kommer inn igjen. håper du har hatt en koselig helg 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. september 2016 at 08:53

  Hilde: takk det samme <3

 • Reply Therese 13. september 2016 at 20:42

  Linken til solpudderet virker ikke 🙁

 • Reply Andrea B 30. september 2016 at 00:01

  Jeg var også trofast mot Mary-Lou Manizer kjeeeempelenge! Men, jeg må bare anbefale deg Tromborg sin baked mineral i fargen Silk. Baked minerals-serien er helt fantastisk og enda bedre, syns i hvertfall jeg 🙂

  Det fine med disse er at de er sunnere for huden også, da de er rene produkter!

  🙂

 • Reply Ida Wulff 2. oktober 2016 at 00:10

  Andrea B: takk for tips! Det jeg har prøvd av Tromborg (ikke makeup) virker som veldig gode produkter <3

 • Reply Åsne 5. oktober 2016 at 12:07

  Hei! Linken til laura mercier pudderet fungerer ikke, hvilken side kjøpte du den på?:-)

 • Leave a Reply