Hverdagsliv

WE LOVE SUNDAYS

11. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Noen snapshots fra vår solfylte søndag her på Tjuvholmen Noen ganger må man bare overse at området er infisert med zombieaktige Pokemon-spillere, og ta tilbake nabolaget sitt for å gjøre hyggelige søndagsting. Som å sitte på utekafé, gå på museum og se på vannet. Og søte hunder. Husker dere hvor positiv jeg var til at folk kom seg ut fra spillerommet og spilte Pokemon i stedet? Det har gått over. Nå er det ikke søtt lengre, kom dere hjem og spill litt World of Warcraft, dere er i veien og jeg er lei av at gutter på tolv kræsjer inn i meg bare jeg går ut døra. 

Jaddaa, det var dagens lille utblåsning. Kan i hvertfall anbefale en tur på Astrup Fearnley som søndagsaktivitet. Vi tok turen innom både Alex Israel sin utstilling, og den som heter The World is Made of Stories. Jeg elsker sistnevnte! Nå har lillebror reist hjem, og jeg skal sette i gang med årets prosjekt: å unngå skippertak. Foran meg ligger en bok som heter Services Marketing: Integrating customer focus across the firm, og den skal jeg tilbringe tre timer sammen med nå. Den er ikke norsk, for å si det sånn. Men Google Translate står klar til å hjelpe meg, så det skal nok gå 😉 

7 Comments

 • Reply Marlene Nilsen 11. september 2016 at 18:11

  Du tar alltid så flotte bilder, så jeg må spørre om hvilket kamerahus du bruker og hvilke objektiver?

  Nå som jeg studerer webutvikling kunne jeg tenke meg å bytte ut kamerautstyret mitt til noe bedre!

 • Reply Ida Wulff 11. september 2016 at 18:16

  Marlene Nilsen: jeg bruker Olympus PEN, og har objektivene 25 mm og 45 mm i tillegg til det som følger med! :*

 • Reply Journey Of Freedom 11. september 2016 at 18:16

  Det ser virkelig ut som dere lever drømmelivet! Kos dere videre i dag, nyt søndagen.

 • Reply Anonym 11. september 2016 at 18:17

  Hei! Hvis du har mye engelsk pensum anbefaler jeg Scanmarker! Det er som en markeringstusj, bare at den scanner teksten, og oversetter automatisk. Jeg bruker den selv i utdanningen, og er veldig fornøyd 😊

 • Reply Ida Wulff 11. september 2016 at 18:26

  Anonym: er det tull?!! Den må googles asap, haha! :O

 • Reply Ida Wulff 11. september 2016 at 18:28

  The Journey Of Freedom: takk det samme <3

 • Reply Camilla Acklam 12. september 2016 at 23:47

  Har hatt lyst til å dra på Astrup Fernely så lenge! 🙂

 • Leave a Reply