Hverdagsliv

ADIOS FALSKE LEPPER

12. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset God kveld fra under dyna, hvor jeg ligger klar med en episode av Rob and Chyna. Altså. Hvor sprø er familien din, når to søsken er steforelder til samme unge? Det blir bare for innviklet. Men jeg gleder meg til å se likevel, snokete som jeg er. I dag har jeg vært på skolen, og deretter på to gruppetimer. Ble så sliten at jeg lovte meg selv å aldri trene igjen – men bare på tull. Det var uansett deilig å få trent, man kan jo ikke akkurat si at jeg overtrener om dagen!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                              Genser Arnie Says Bukse Samsøe Sko Acne Veske Alexander Wang Solbriller Rayban Ellers tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere en ting. De som leser bloggen min fast vet at jeg i utgangspunktet er i mot å skrive dagbok på nett om hvilke injeksjoner og operasjoner man foretar seg. De vet også at jeg ikke er fremmed for et stikk her og et stikk der, selv om det ikke er noe jeg skriver om til vanlig. Men jeg har bestemt meg for at jeg syns det kan være nyttig å skrive om negative sider ved slike «inngrep». I lengre tid har jeg gått rundt med injeksjoner i leppene som har sett helt jævlig ut. Dere har mest sannsynlig ikke lagt merke til det da jeg ikke har fått noen kommentarer på det, men jeg innrømmer å ha retusjert bildene når det har vært alt for synlig. I direkte sollys kunne det nesten se ut som jeg hadde en vorte foran på leppa. Det var ikke mye produkt som fant veien inn i leppene mine, og det begynner å bli ganske lenge siden. Klinikken hvor jeg gjorde det, er en veldig ordentlig klinikk med sykepleiere, legekontor og så videre. Ikke en selvstendig næringsdrivende som deler ut sprøytestikk fra pikerommet, hvis dere skjønner. 

Det jeg egentlig ville si, er at det kan gå skikkelig gærent med slike injeksjoner uansett hvor du går hen. Plutselig går du rundt med blemme- og vortelignende klumper på leppene, og føler deg ikke særlig lekker. Jeg har gått i måneder og ventet på at det skulle forsvinne, men det skjedde aldri. Så forrige uke så jeg ingen annen utvei enn å gå til en annen klinikk, og sprøyte inn et middel som løste opp injeksjonene. Så det kan altså være en pris man må betale for å tukle med fjeset sitt. Adios falske lepper!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Da var det ute av verden, og jeg skal hive meg over TV-serien hvor noen har gått på en litt større utseende-smell enn meg. Ehm. Er dere ikke glad for at dere ikke fulgte den kortvarige rumpetrenden og opererte på dere bleierumpe?! Verden er så syk blitt. 

63 Comments

 • Reply SiljesWorld 12. september 2016 at 22:07

  Huff så kjipt at de klumpene ikkje forsvant av seg selv.. Syns du har fine lepper sånn som de er eg 😀 <3

 • Reply Kristine Larsen 12. september 2016 at 23:01

  Digger deg ass! og så enig, er helt sjukehus det opplegget med Rob & Chyna og barna, og alt. hahahah! Men digger familien til det uendelig uansett da, hahah

 • Reply Signe Isabel Jensen 12. september 2016 at 23:16

  Skrev et innlegg om botox og teoysal Idag. Kjenner at enkelte bloggere drar den litt langt, og stiller andre i et negativt lys. Digger at du er rett frem, og 199% ærlig Ida!

  http://m.signeijensen.blogg.no/1473710363_la_oss_snakke_kroppsp.html

 • Reply Maria 12. september 2016 at 23:37

  Jeg kommenterer egentlig aldri, men ville bare si jeg liker at du poster to ganger om dagen når det lar seg gjøre. Du er min guilty pleasure etter en lang dag. Haha

 • Reply EM 13. september 2016 at 02:36

  Er det en som burde gi ut en bok er det deg. Er det en som er inspirerende og et FORBILDE, så er det deg. Elsker bloggen din og om du ser på de fleste bloggerne i Norge, så er du den smarteste og alt du skriver om gir mening. Du er langt ifra en rosablogger, noe de aller fleste bloggerne er…sorry not sorry. Samtidig så har du en sarkastisk, rar type humor som virker naturlig.

 • Reply Anett 13. september 2016 at 07:03

  Men hvorfor gå til en ANNEN klinikk og få det korrigert hvis du ikker fornøyd med behandlingen? Hvorfor ikke gå tilbake til den opprinnelige ordentlige klinikken og bare få dem til å korrigere det som var feil? De vil jo ikke akkurat bli bedre hvis de aldri vet om at kundene opplever negative ting emd behandlingene de får utført der?

 • Reply Anonym 13. september 2016 at 08:20

  For en kjip opplevelse, men veldig kult av deg å fortelle om det. Det er ikke risikofritt å endre på utseende hos en lege, men det kan være lett å glemme når «alle» fyller på her og der, og det blir såååå lekkert hver gang. Takk for at du minner oss på at det ikke trenger å være like vellykket hver gang og for alle sammen.

  Over til noe hyggeligere: har du vært i Århus? Kan du evt. lage en guide?

 • Reply Katrine 13. september 2016 at 09:51

  Hvor/hvilken side ser du Rob&Chyna? 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 10:04

  Anonym: nei, jeg har ikke vært i Århus dessverre! 🙁

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 10:05

  Anett: fordi klinikken hvor det gikk galt ligger i Tønsberg, og jeg gidder ikke å ta tog i 3 timer for å hjelpe en klinikk til å «bli bedre». Slik jeg har forstått det driver de heller ikke med fjerning.

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 10:06

  EM: takk for fine ord! Selv om jeg føler meg som en rosablogger… Hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 10:08

  Maria: hurra! <3

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 10:09

  Kristine Larsen: jeg også, av en eller annen merkelig grunn! :p

 • Reply Therese 13. september 2016 at 12:06

  Hei!

  Jeg har akkurat det samme problemet med leppene mine etter å ha sprøyta inn. Jeg går også bare å venter på at det skal gå ut av seg selv, men har ventet snart et år og jeg er lei! Hvor var det du fikk fjernet klumpene? Må bestille meg time jeg også!

 • Reply Tina Katrin 13. september 2016 at 12:53

  Hei Ida, synes å huske du har skrevet om Oslo hudlegesenter tidligere. Har du noen erfaringer med disse når det gjelder botox? Har forstått det sånn at disse skal være veldig flinke, og tenker det er lurt å få det gjort av en hudlege. Supert å få høre din ærlige mening (som ikke er sponset) i så fall 🙂

 • Reply Karoline 13. september 2016 at 12:55

  Hvor ser du Rob and Chyna? Haha, guilty pleasure…

 • Reply Anette 13. september 2016 at 13:06

  Hvor får du sett sesongen av Rob and Chyna?:-)

 • Reply elisabeth 13. september 2016 at 14:48

  liten utenom, men: bleker du etterveksten med striper i folie? 🙂 bruker du olaplex eller noe?

 • Reply Maria 13. september 2016 at 14:54

  Hei, hvor ser du serien om Rob og Chyna? 😀

 • Reply Anne Lise 13. september 2016 at 15:18

  Du kommer fra samme by som meg, og jeg er en gammal røy i forhold til deg, men jeg har alltid likt å følge bloggen din. Helt fra caffelatte-bloggen din faktisk. Du har fått til masse og gjort mange av de tingene jeg ikke turte. Det er så spennende å lese om reiser, erfaringer, le av «paraplyer»osv. Og selv om du på mange måter kanskje kan sees på som rosablogger, er du ekte, ærlig og troverdig. Det er ikke bare tannbleking og shai-høvler, om jeg kan si det sånn!;) Flott innlegg om injeksjoner. Og vet du hva? Du er garantert like vakker uten dem. Ha en fin ettermiddag!

 • Reply Anonym 13. september 2016 at 16:06

  Hvor ser du Rob og Chyna? 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 16:11

  elisabeth: striper i folie ja 🙂 bruker Olaplex hjemme, men har gjort det hos frisøren en gang også.

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 16:12

  Tina Katrin: hei 🙂 der har jeg kun sjekket føflekker, så har ikke noe erfaring med dem!

 • Reply Malene 13. september 2016 at 16:42

  Hei. Hvor ser du Rob and Chyna? 🙂

 • Reply Mona 13. september 2016 at 17:33

  Hvor får du sett episodene med Rob og Chyna? 🙂

 • Reply Lene 13. september 2016 at 17:51

  Kan du dele linken du bruker for å se Rob & Chyna? 🙂

 • Reply Cecilie hvalen 13. september 2016 at 19:17

  Heia. Er kjempe fan av bloggen Din. Du er så flink til å skrive og lage innlegg. Hvor. Kan man se rob og chyna? Klem cecilie

 • Reply Anonym 13. september 2016 at 20:19

  hvor ser du på rob and chyna?

 • Reply Camilla Acklam 13. september 2016 at 20:20

  Synes at det er utrolig bra at du skriver om dette! 🙂

 • Reply Katarina 13. september 2016 at 20:22

  Hvor ser du på Rob and Chyna hen? 😀

 • Reply Ingeborg 13. september 2016 at 21:06

  Hei Ida! Her kommer et lite innleggsforespørsel fra en fast leser (helt siden caffelatte dagene)! En venninne skal gifte seg neste sommer, og kjoleproblemet har dukket opp allerede nå! Altså, jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne å lete, så lurte på om du kunne lage et innlegg med forslag. Mye av de klassiske selskapskjole er jo så utrolig stygge, så hvor i alle dager kan man finne de virkelig fine kjolene som man eventuel kan bruke til en annen anledning? Dette er kanskje for mye å be om, men dersom du har skrivesperre en gang i løpet av høsten, hadde jeg og helt sikkert flere lesere satt pris på ett slikt innlegg 🙂

 • Reply Mona 13. september 2016 at 21:08

  Hei, hvor får du sett episodene med Rob og Chyna? 🙂

 • Reply Marie 13. september 2016 at 22:23

  Hei 🙂 hvor ser du serien fra?

 • Reply Birthe 13. september 2016 at 22:43

  Jeg digger at du er åpen om slike små «korrigeringer» på utseendet og ikke er en av dem som sitter og lovpriser dette til det høyeste, men faktisk står fram og sier «folkens, det kan faktisk gå litt galt»! Dritbra av deg, Ida!

  Jeg er enig med hun overfor, er det noen som burde skrive bok så er det faktisk deg.. Antakeligvis den eneste «blogger-boka» jeg hadde kjøpt, altså, når jeg leser innleggene dine (spesielt paraply-innleggene dine) så er det som jeg leser mine egne tanker.. Hva er vel bedre enn å lese en bok skrevet av noen som er lik deg selv?

  Utenom det, til de helskrudde Kardashians; hvor ser du Rob&Chyna? 😀 Gidder du legge link i kommentarfeltet eller bare sånn helt på slutten av et innlegg? :))

 • Reply Jenny 13. september 2016 at 23:06

  Hei 🙂

  Hvilken model er vesken din?

  Liker at du er ærlig på injeksjoner osv, men ikke blogger for mye om det! Og veldig viktig at du fremmer ulempene med det hele også!

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 23:52

  Jenny: Hei 🙂 Jeg tror den heter Kirsten, men den er ganske gammel.

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 23:53

  Birthe: TUSEN takk for fine ord! <3 Det var veldig hyggelig. Jeg så episoden nederst i dette blogginnlegget: http://sandrarose.com/2016/09/case-missed-rob-chyna-season-1-episode-1/

  klem!

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 23:54

  Marie: http://sandrarose.com/2016/09/case-missed-rob-chyna-season-1-episode-1/

  jeg så episode 1 her 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 23:55

  Ingeborg: Hei! 🙂 Enn så lenge så kan jeg jo tipse deg om at Asos pleier å ha fine selskapskjoler til en bra pris. Var faktisk min venninne som eegentlig skulle gifte seg, som tipset meg om det da jeg skulle være forlover :* De har også en egen bryllupskategori i nettbutikken! Klem

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 23:56

  Katarina: her 🙂

  http://sandrarose.com/2016/09/case-missed-rob-chyna-season-1-episode-1/

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 23:58

  Therese: Hei! 🙂 Æsj, så kjedelig. Jeg fjernet hos Christine på Aesthetic i Oslo, anbefales på det varmeste.

 • Reply Ida Wulff 13. september 2016 at 23:58

  Karoline: http://sandrarose.com/2016/09/case-missed-rob-chyna-season-1-episode-1/

  there you go, episode 1 i hvertfall 😀

 • Reply Ida Wulff 14. september 2016 at 00:00

  Cecilie hvalen: tusen takk <3 jeg så episode 1 her:

  http://sandrarose.com/2016/09/case-missed-rob-chyna-season-1-episode-1/

 • Reply Anonym 14. september 2016 at 04:08

  Kan du fortelle om det var utenfor sentrum av Tbg du tok injeksjonen? Jeg har opplevd det samme selv, skjønner du, når det gjelder skikkelig kul på leppa. Stygt..

 • Reply Ida Wulff 14. september 2016 at 09:01

  Anonym: hei du! Det var på Vestfold Laserklinikk. Håper du får fikset det :/

 • Reply Juni 14. september 2016 at 09:31

  Synes det skulle vært flere slike innlegg. En liten blemme er ikke det verste som kan skje altså. Folk har fått nekrose (dødt vev) og må ta hudtransplantasjon fordi filler har blokkert for eller gått inn i blodanløpet. For ikke snakke om faren for blodpropp og faren for å bli blind 😊

 • Reply Anonym 14. september 2016 at 19:37

  Ops… Det var den klinikken jeg var på også …

 • Reply Ida Wulff 14. september 2016 at 21:40

  Anonym: oi! Det er ikke bra… Kommer nok ikke til å gå dit igjen.

 • Reply Lise 15. september 2016 at 21:12

  Opplevde også det samme hos Vestfold laserklinikk. Klumpene satt i over 1,5 år, før jeg til slutt fikk fjernet det med hyalase hos Beauty medical care. Der har jeg også fylt i ettertid, og ble veldig fornøyd. Hvilket stoff fikk dere som var hos Vestfold laserklinikk? Jeg fikk teosyal, og lurer på om det er en del hardere/fastere enn andre fillers, og at det var grunnen til klumpene.

 • Reply Ida Wulff 15. september 2016 at 21:17

  Lise: Hei! Dette er iikke bra, har du sagt i fra til Vestfold Laserklinikk om ditt tilfelle? Jeg fikk Teosyal Kiss 🙁

 • Reply Lise 15. september 2016 at 21:29

  Enig.. veldig dårlig! Ja, jeg var der to eller tre ganger for å korrigere ujevnhetene, og da ville behandleren heller fylle imellom klumpene (?) for å jevne det ut. Jeg sa dessverre ja til dette, og leppene ble jo bare større og større…(Så klart!) Og så ble jeg gravid og måtte vente med å gjøre noe mer, så jeg gikk med disse forferdelige leppene i såå lang tid. Huff:/ Heldigvis var det enkelt å fikse når man bare kom til riktig sted:)

 • Reply Ida Wulff 15. september 2016 at 21:38

  Lise: hadde med meg en venninne dit, som hadde fått klumper der tidligere. Da ville behandleren også fylle inn der hvor det ikke var klumper, og sa at det ikke var mulig å fjerne… Sykt spesielt at de ikke informerer om at det kan fjernes.

 • Reply Lise 15. september 2016 at 22:12

  Heerregud, det går ikke an! Jeg ba jo om å få det fjernet, men det ville hun ikke. Det verste er jo at hun faktisk underviser i dette:S

 • Reply Ida Wulff 15. september 2016 at 22:25

  Lise: hvem av dem var du hos? Så vidt jeg vet er det bare to som setter injeksjoner der.

 • Reply Lise 16. september 2016 at 14:21

  Ingrid Harsem, hun som eier/driver klinikken.

  Utenfor tema: Jeg LER av den bleierumpekommentaren din! Haha, spot on! Jeg elsker bloggen din:)

 • Reply Anonym 16. september 2016 at 19:25

  Hmm.. men leppene til Ingrid er ikke så fine de heller. Lurer på hvem som tar å fyller hennes lepper.

 • Reply Anonym 17. september 2016 at 13:28

  Så fin farge du har på leppene! Hvilken lebestift bruker du?

 • Reply Anonym 19. september 2016 at 08:07

  Uff. Kan ikke du slette den kommentaren om Ingrid..Stakkar. Tenker på hvis hun leser det 🙁

 • Leave a Reply