Hverdagsliv

SKRIVESPERREN OG BØSSEBÆREREN

15. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg tror den berømte skrivesperren traff meg rett i fleisen etter trening i går kveld, da jeg kom inn døra, svett som en drukingsulykke og slang sushien min på stuegulvet for å ta noen sofistikerte bilder av den. Hvem er det jeg prøver å lure, jeg er ingen blogger. Men skrivesperrer går over. Som regel må man bare nå skrivebunnen, før man kan starte på veien til skrivetoppen. 

I dag morges slo jeg ned en fyr på vei til bussen. Jeg gjorde det i hvertfall i tankene mine. Han kom strenende mot meg med en innsamlingsbøsse, og ropte: vil du at små barn skal dø?! Min første tanke var: hysj, folk kan høre deg. Min andre tanke var: for et fælt menneske du er. Ingen vil at små barn skal dø. Men sånn utvendig, stoppet jeg opp et halvt sekund, sa eeeeh og gikk videre. I ettertid skulle jeg ønske at jeg hadde vært litt kjappere i replikken. Tatt fyren i øret, og fortalt ham en ting eller to om folkeskikk. Men igjen – det er jo sånt man kommer på når det er for sent. 

Ellers kan jeg jo fortelle at jeg har hatt mitt første møte med veileder i dag, angående bacheloroppgave! Proposal 1 er i boks, og jeg er bare helt sjukt fornøyd. Nedturen er at jeg gikk hjem med forskning skrevet på engelsk i veska, så nå er det en som skal kose seg i helgen…  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Det var alt fra dette trollet. Nå er det på tide med veggis-burger og en episode av en serie jeg snublet over ved et uhell. Tipser om den hvis den er bra! 

6 Comments

 • Reply Camilla Acklam 16. september 2016 at 19:13

  HAHA! Jeg elsker deg. Er så utrolig deilig å høre at det er flere, da slipper jeg å føle meg som et grusomt menneske de gangene jeg (mentalt) slår ned folk.

 • Reply rh 16. september 2016 at 19:52

  Kjempefint antrekk!! Hvor er klærne fra? Good helg ida 😀

 • Reply nyutdanna 17. september 2016 at 11:25

  Åh, sånne type «tiggere» er de verste!

  Spennende med bacheloroppgaven din!! Hadde vært veldig gøy med et innlegg med litt refleksjon over temaet du skal skrive om – hvem vet, kanskje du til og med får noen tips? Det høres likevel ut som du har fått nok litteratur å se på fra veilederen din!

  Stå på, og begynn å skrive om litteraturen med en gang, det er mitt beste tips! Tidligere forskning og teori er kanskje den kjedeligste og tyngste jobben med hele oppgaven, når du er ferdig med det kommer det morsomme 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. september 2016 at 14:49

  rh: poncho fra ByTimo, bukse fra Samsøe og sko fra Acne :*

 • Reply LJ 19. september 2016 at 17:12

  Hei, jeg går samme linje som deg, og lurer på hvordan eller hvorfor du allerede har fått veileder når portalen først åpnes for levering av prosjektskisse 1 i morgen?

 • Reply Ida Wulff 19. september 2016 at 18:46

  LJ: hei! Vi var litt ivrige og sendte mail direkte til veilederen vi ønsket oss. Forstod det som at dette ikke var lov lengre, men siden vår allerede hadde sagt ja, så ble det sånn.

 • Leave a Reply