Serietips og musikk

HELGENS BESTE SERIETIPS

16. september 2016

Hei fra bussen! 

Jeg er på vei hjem til Tønsberg. Bestevenninnen min har bursdag i helgen, så derfor ble det en tur hjem. Er det bare meg, eller er det lettere å komme seg fra Oslo til Paris, enn fra Oslo til Tønsberg. Alltid forsinket, alltid sol i øynene. Jaja,jeg overlever. Hjemme venter tross alt pappas hjemmelagde pizza og en bunke med filmer fra da jeg var liten. Er jeg narsissist deluxe som elsker å se på filmer av meg selv som barn? Haha. Det gjør jeg i hvertfall! 

Den serien jeg nevnte i går, viste seg å være en av de beste seriene jeg har sett på lenge. Jeg tuller ikke, jeg har til og med tatt med meg Macen på do fordi jeg ikke har klart å ta pause fra den. Og i dag stod jeg opp to timer tidligere enn jeg måtte, bare for å se den ferdig! Tusen takk til alle dere lesere som tipset om den 🙂  Serien heter The Night Of, og kort fortalt handler den om en tilsynelatende pliktoppfyllende gutt, som får livet sitt snudd på hodet en natt. Han bestemmer seg for å dra på en fest på Manhattan, og når foreldrene har lagt seg, tar han farens drosje for å komme seg dit. Han blir selvfølgelig forvekslet med en ekte taxi, og en jente som heter Andrea setter seg inn i baksetet. De to tilbringer natten sammen, og helvete starter når Naz (som hovedpersonen heter) våkner opp til et helvetes blodbad. 

Jeg ser serien på HBO Nordic, hvis noen skulle falle for fristelsen. GOD HELG! 😀 

12 Comments

 • Reply Frida 16. september 2016 at 18:28

  Den så jeg også nettopp! Anbefaler One of us om du ønsker en ny serie. Fem episoder, anbefales! 😊

 • Reply Hege Kristin 16. september 2016 at 19:28

  hørtes spennende ut 😀

 • Reply Ida 16. september 2016 at 21:39

  Hei. Vet ikke om du har fått det med deg, men en jente i Bærum er savnet siden torsdag morgen. Tenker at du som har en så stor blogg kanskje ville være til hjelp om du fikk formidlet det videre til alle leserne dine. Det ligger artikler om det på nett. Bilde av Matilde som er savnet kan også postes, det henges iherdig opp plakater av henne overalt og blir delt på facebook.

 • Reply Anniken Gaka Tronstad 16. september 2016 at 21:45

  Herlig med tips til helgen! Tusen takk. Ha en fin Fredag 🙂

 • Reply Silje 17. september 2016 at 09:34

  Har lett etter en ny serie lenge, så denne skal jeg teste ut! 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. september 2016 at 14:48

  Frida: takk for tips! 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. september 2016 at 14:49

  Ida: Hei! 🙂 Delte det, men så at hun var funnet i går kveld. Så det var jo kjempebra! :*

 • Reply Ida Wulff 17. september 2016 at 14:50

  Anniken Gaka Tronstad: god helg <3

 • Reply Camilla Acklam 17. september 2016 at 22:27

  Noen ganger er det bare ufattelig deilig å være hjemme hos foreldre. Men samtidig så blir de plutselig mye mer slitsomme når man først har flyttet ut. 😉

 • Reply Linn 18. september 2016 at 15:35

  Vi begynte på den i dag- og har kansellert alle planer resten av kvelden. Bra tips!

 • Reply Anonym 18. september 2016 at 21:57

  Takk for bra serietips! Koste meg med denne i helgen 🙂 anbefaler the Jinx på hbo også om du ikke har sett den. Klem

 • Reply Ida Wulff 19. september 2016 at 00:56

  Anonym: takk <3 klem

 • Leave a Reply