Hverdagsliv

GRATIS D-VITAMIN TIL FOLKET

18. september 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Visste du at hver tredje nordmann får i seg for lite D-vitamin? Om sommeren er sola vår hovedkilde for D-vitamin, vitaminet dannes nemlig når UVB-stråling treffer huden. Om høsten og om vinteren er ikke UVB-strålingen sterk nok til at det dannes D-vitamin i huden, så derfor begynner jeg å ta D-vitamin når sommersesongen er over. Jeg har lest at man kan få i seg nok D-vitamin ved å spise 300-400 gram laks hver dag, men… Hvem er det som spiser laks hver dag? Jeg prøver å spise fisk et par ganger i uken, men det blir som regel i form av sushi. Så derfor tar jeg kosttilskudd også, for å være på den sikre siden 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                                                                          – BREAKFAST WITH THE FAM Lab Pharma kjører nå en kampanje som heter «Gratis D-vitamin til folket». Det vil si at du kan bestille en gratis pakke D-vitamin hjem til din husstand (porto er også gratis) Du kan bestille den gratis pakken HER

Hvis du vil ta vare på familien din i kommende mørketider, går det også an å bestille til andre som du tror kan trenge dette kosttilskuddet  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Familien min er i hvertfall sikret med D-vitamin nå, med hvert sitt 2 måneder forbruk. En eske inneholder 60 tyggetabletter, og det skal spises én hver dag. Tyggetablettene smaker forresten friskt av sitron, så her er det ingen vonde smaker eller svelging involvert. 

Som sagt, pakken kan bestilles HER. Og hvis du ikke ønsker å motta flere pakker i posten etter den som er gratis, så sier du bare i fra til kundeservice før neste forsendelse. 

Kilde til informasjon om D-vitamin: her

8 Comments

 • Reply Lene 18. september 2016 at 16:21

  Så flott at du opplyser om D vitamin Ida. Selv har jeg tatt tilskudd av D vitamin i alle månedene med bokstaven R, dvs fra september til og med mars, men er det lite og svak sol, så tar jeg det også i mai og på sommeren.

  Altfor mange har mangel på D vitamin. Jeg tror fastlegene kunne vært flinkere til å opplyse om dette. Det styrker skjelett og benbygning gjennom å sikre kalsiumopptaket. Jeg har også lest at det bidrar til å styrke immunforsvaret og sykdommer som kreft kan forebygges. Vi som bor i Norden er helt avhengig av å ta dette som kosttilskudd. Jeg googlet : vitamin d health benefits og ser at det hjelper mot så mye mer; angst, deperesjon, booster vektnedgang, forbygger hjertesykdom etc. Ser også at det er tillatt med mye høyere doser i andre land, så selv tar jeg 2 tabletter vintermånedene

 • Reply Marte 18. september 2016 at 19:43

  På nettsiden står det to tabletter om dagen 🙂 Det firmaet der må tjene gode penger, så mye ulike produkter de selger gjennom bloggere!

 • Reply Anni 18. september 2016 at 22:05

  Hvor er sofaen fra? Er på jakt etter AKKURAT sånn! 🙂

 • Reply Anonym 18. september 2016 at 23:24

  Tusen takk for dette! Da har jeg bestil en gratispakken for vinteren 😀

 • Reply Berit 21. september 2016 at 09:09

  Hva heter lampen over spisebordet?

  Lenge siden jeg har vært innom her nå, så vet ikke om dette er hjemme hos deg eller kanskje dine foreldre, men vil bare si at det var utrolig lekkert ♥

 • Reply Borghuld L Raj 26. september 2016 at 15:20

  Fantastisk tilbud! 🙂

  🙂

  Jeg Lurer imidlertid på: Hvordan lages den friske smaken? ? Sukker er jo bannlyst. Kunstige tilsetninger er jeg skeptisk til

 • Reply Eldrid 2. oktober 2016 at 01:38

  Har hørt at Dvitamin heter et hormon?førøvrig må en jo vite hva som lagres kroppen og hvordan den skilles ut.Jeg vet aat vitaminet C.går via urin.

 • Reply Hanne-Live 14. oktober 2016 at 11:20

  Dette var jo ikke en bloggpost men ren reklame. Selv bestiller jeg D-vitamin av høy kvalitet på nett til en brøkdel av denne prisen.

 • Leave a Reply