Hverdagsliv

TIL MEG FRA MEG

19. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset På en skala fra 99 til 100, hvor fin er denne kåpen?! Jeg har ønsket meg den lenge, men bestilte den faktisk ved et uhell. Sånn går det når man kløner rundt på nettshopping, og Klarna har opplysningene dine på autofill. Vel, jeg bestemte meg for å beholde den – jeg hadde jo uansett tenkt å kjøpe en fin bursdagsgave til meg selv. For neste uke har jeg bursdag! Så da ble det denne – kan bare ikke bruke den før etter bursdagen min, for at det skal bli riktig 😉 Det er forresten en Curly Lamb Coat fra et dansk merke som heter Ravn. De har aaalt for mye fint. 

Jeg kom nettopp hjem fra skolen, sitter og hiver i meg havregrøt før jeg skal på spa og fikse én brukket negl. Haha. Pekefingeren min ser ut som en mann som kommer rett fra frisøren, hadde glemt hvor korte fingre jeg har. Etter at neglen har fått tilbake personligheten sin, skal jeg på trening med Siri. Jeg burde nesten hatt med meg et kamera og filmet hvor dårlig jeg er på sånne aerobic-timer. Da er jeg sikker på at alle hadde fått nok selvtillit til å trampe bort på nærmeste treningssenter! Hvor vanskelig kan det være å gå opp og ned på en kasse, liksom? 

31 Comments

 • Reply Marthe Sofie 19. september 2016 at 15:04

  Bursdagsgave til seg selv er høyst nødvendig! Har bursdag imårgen og venter på en solid pakke i posten selv! Haha!

  Ps; septemberbarn er best 😉

 • Reply Hege Kristin 19. september 2016 at 15:40

  så fin 😀

 • Reply Lizbeth Osnes 19. september 2016 at 16:07

  Åh, den var fin! Jeg er på jakt etter en lignende kåpe selv, så gleder meg til å se den på 🙂 Jeg er 164, så redd for at en slik vil få meg til å se enda mindre ut.

 • Reply Marie 19. september 2016 at 17:03

  Den kåpa! <3 Hvilken strl. har du i den/hvordan er den i strl.?

  MÅ HA! Er ikke så lenge til jeg har bursdag… sa shopoholikeren.

 • Reply Anniken Gaka Tronstad 19. september 2016 at 17:15

  Herlighet så fin <3

 • Reply Ida Wulff 19. september 2016 at 18:46

  Anniken Gaka Tronstad: taakk, veldig fornøyd <3

 • Reply Ida Wulff 19. september 2016 at 18:47

  Marie: Jeg vil si at jeg er en litt stor 38 i kroppen nå, og bestilte str 38 i kåpen. Den passer akkurat, så troor den er vanlig i str 🙂 Hehe, kjør påå!! Bursdag er en god unnskyldning. Denne kåpa har man jo til man dør, og den er så myk og god <3

 • Reply Ida Wulff 19. september 2016 at 18:48

  Lizbeth Osnes: jeg er 167, så du kan ha det i bakhodet nå du ser den på meg 😀 klem

 • Reply Ida Wulff 19. september 2016 at 18:49

  Hege Kristin: takk 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 19. september 2016 at 18:50

  Marthe Sofie: aah, så herlig! 😀 og GRATULERER med dagen til deg på forskudd! Stor klem <3

 • Reply Svanhild 19. september 2016 at 18:59

  Døds fin jakke! Har du link? 😃

 • Reply Oda 19. september 2016 at 19:01

  Hvor bestilte du den fra?

 • Reply Lizbeth Osnes 19. september 2016 at 19:05

  Åh, det passet jo fint! Da satser jeg på bilde snart 🙂

 • Reply Sandra Marie 19. september 2016 at 19:44

  Feel yah! Jeg var så dårlig på en sånn time med danse aerobic en gang at intruktøren oppsøkte meg i senteret etterpå, hahah, litt pinlig….

 • Reply Charlotte Tunes 19. september 2016 at 20:38

  Lekker lekker!! Den fortjente du så absolutt, hihi <3 Men altså.. Har du sett Jakten på kjærligheten i dag? Sier bare: for noen lekre t-skjorter.. Fikk sykt lættis og gjemte meg bak puten – tenkte på deg med EN gang, haha!! Håper kvelden din er bra, fine <3

 • Reply Sofie 19. september 2016 at 21:05

  Jesuuus denne var lekker! Røyter den noe?

 • Reply Ida Wulff 19. september 2016 at 22:18

  Sofie: har jo ikke brukt den enda, men den røyter ikke ved berøring i hvertfall 🙂

 • Reply anonym 19. september 2016 at 22:28

  Var den dyr? Hvordan er det man vasker en sånn kåpe?

 • Reply Åshild 20. september 2016 at 01:50

  Fin kåpe, men er den verdt det? Sjekket kåpen på nettsiden til Ravn, og det virker som du har kjøpt lammeskinn. Altså er lammet flådd, og dermed er det ikke bare ullen du bærer. I tillegg må lammet være bare et par dager gammelt for at pelsen skal se slik ut som den gjør på kåpen din… Ingen lam blir slaktet for kjøtt etter bare noen dager… Jeg vet ikke om du var klar over dette før du kjøpte kåpen, men jeg ville uansett gi deg den informasjonen jeg har om disse kåpene. Jeg håper at du er en fornuftig forbruker som vet hvor mange du når ut til når du, ja, forbruker. Og så vil jeg legge til at jeg ikke outruler at du har sjekket opp i dette på forhånd og passet på at dette er «fake fur» eller etisk produsert – jeg bare så ikke noe slik informasjon her på bloggen din eller på ravnravn.com. Uansett, så anbefaler jeg deg å lese litt på dette selv, og finne ut hva slags standpunkt du tar. Jeg er sikker på at flere av leserne dine ønsker mer informasjon rundt kjøpet ditt:) «Contrary to what many consumers think, ?shearling? is not sheared wool; it is actually the sheep?s skin tanned with the wool still attached to it. ?Shearling? refers to the sheep: A shearling is a yearling sheep who has been shorn just once, and a shearling garment is made from a sheep or lamb shorn shortly before slaughter. It can take dozens of individual sheep skins to make just one shearling garment.» – http://www.peta.org/issues/animals-used-for-clothing/animals-used-skins/

 • Reply Emilie 20. september 2016 at 09:18

  Hei, veldig fin jakke! Lurer på hvor du har kjøpt den reolen jakken henger på? Og om den eventuelt finnes i andre farger? 😊

 • Reply Frida 20. september 2016 at 10:23

  Det her har ingenting med innlegget å gjøre og jeg beklager for det. Men jeg føler meg bare dårlig for tiden og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg var sammen med kjæresten min i 8 mnd og nå nylig fikk jeg en sjokkbekjed der han fortalte at det ikke var mer å hente og jeg følte meg helt knust. Jeg har gått ned ekstremt mye i vekt, jeg er 1.68 m høy og veier 52kg. Møtte han også på en fest her på fredag der han flørta med flere jenter for å gni det inn ettersom han vet at jeg har det vondt, og jeg var den trofaste som satt i hjørnet og gråt. Men i det siste har all energien gått til stresse og tenke over hva som skjedde og hvordan han kunne gjøre dette mot meg. Jeg har det fælt, men det virker ikke som han bryr seg han er bare så kald. Jeg prøver å komme meg videre for jeg har ikke noe annet valg, men det er så vanskelig- jeg føler meg ikke bra nok, selvtilliten er helt på bunn og jeg som var moteinteressert har møtt på en dag hvor alle klærne mine er for store grunnet en gutt.. har du opplevd noe lignende eller har du noe å anbefale? Jeg synes du virker som en sterk person med mye selvtillit, så jeg lurte på om du har noe råd. For jeg er så redd for å bli undervektig selv om jeg spiser like mye som før.

 • Reply Ida Wulff 20. september 2016 at 17:04

  Frida: Hei Frida! Så trist å lese at du har det så vondt. Når det gjelder problemer med mat og vektnedgang, kan jeg ikke gjøre annet enn å råde deg til å snakke med en profesjonell om det. Hvis det har gått så dypt inn på deg at du sliter med å fungere, tror jeg du trenger hjelp på et dypere plan enn en kommentar i et kommentarfelt. Hva angår kjærlighetssorg, så skjønner jeg at det føles veldig vondt og håpløst – men jeg LOVER, at om to-tre år er han uansett bare et fjernt minne. Det går over _uansett_. Av en eller annen grunn er vi skrudd sammen sånn at vi tror at det ikke er MULIG at noen andre har opplevd eller kan forstå den smerten vi sitter med, men kjærlighetssorg er bare en del av livet. I hvertfall hos de fleste. Ta godt vare på deg selv, og please oppsøk hjelp for spisingen/vekten. Jeg syns ikke at du skal ha et kjipt liv pågrunn av en som allerede har gått videre. Sender deg en stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 20. september 2016 at 17:05

  Emilie: den er fra IKEA, og finnes kun i svart og hvit så vidt jeg vet. Har selv sprayet den i gull 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. september 2016 at 17:06

  Sandra Marie: hahah, dagens!

 • Reply Ida Wulff 20. september 2016 at 17:06

  Charlotte Tunes: tusen takk 😀 <3 haha, nei, jeg fikk ikke sett i går! Så må se episoden på Sumo i dag. Gleeeder meg!

 • Reply Lisa 20. september 2016 at 18:15

  Åshild, skulle ønske kommentaren din hadde «liker-knapp» under seg. Saklig og god kommentar. Ja, kåpa er nok fin, men på ingen som helst måte verdt det.

 • Reply Asalia 20. september 2016 at 21:03

  Utrolig lekker!! Sikkert veldig god og varm <3

 • Reply Thea 20. september 2016 at 22:22

  Æsj pels

 • Reply Anonym 22. september 2016 at 22:36

  Åshild, saklig og fin kommentar, men jeg tror ikke lammet kun er et par dager gammelt. Nå vet jeg ikke hvordan de har behandlet ullen i skinnet, men med tanke på lengden av hårene er nok lammet minst et halvt år gammelt. Om de ikke har «rettet» ut krøllene må lammet være nærmere 1 år. Vanlige sauer/lam har iallefall veldig korte og små krøller når de blir født, og det holder seg sånn noen månder. 🙂 Dessuten er lammet slaktet før det blir flådd, så det er ikke så dramatisk som jeg fikk inntrykk av fra kommentaren din. Om de bruker resten av lammet til kjøttsalg, det er jeg dog skeptisk til.

 • Reply Viktoria 3. oktober 2016 at 10:02

  Utrolig fin jakke! Hvor har du bestilt den fra? Ser flere andre har lurt på det samme. 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2016 at 10:13

  Viktoria: husker dessverre ikke hvor jeg har bestilt den og har ikke kvitteringen, men det er bare å Google «curly lamb coat ravn», det gjorde jeg 🙂

 • Leave a Reply