Hverdagsliv

JEG SYNS SYND PÅ FANSEN

24. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Hallo i luken. Hvis jeg hadde så dedikerte fans som Justin Bieber har, hadde jeg i det minste dratt gardinene til side og spandert på dem et lite vink. Torsdag kveld da jeg akkurat hadde lagt meg, begynte blitsen å regne utenfor, og jeg hørte hyling og roping etter Justin. Jeg måtte så klart ut på balkongen og se, må innrømme at jeg blir litt nysgjerrig. Nede foran The Thief stod det små jenter, og det kom en haug med barn løpende over broen også. Noen av dem kan ikke ha vært mer enn 12 år gamle – nevnte jeg at dette var halv tre om natta?! Det er jo helt sjukt. Tipper mye skulking og natteraving kunne vært utgått hvis han bare ga litt. Snakk om å drite i fansen sin, og bare gjøre akkurat det man må. Får vondt av barna jeg, vet hvor inderlig den følelsen er av å være skikkelig gigafan. Jeg har grått et par ganger i barndommen når jeg har tenkt på at jeg aldri kommer til å gifte meg med Eminem, HEHE.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Nå har verdens beste mamma og pappa forlatt byen, og jeg skal til å hive meg i dusjen. I kveld skal jeg møte Selmisen min, og hun har snakket om spillekveld, hurraaa! ♥

30 Comments

 • Reply Elena 24. september 2016 at 17:54

  Han bor ikke på The Thief nå da 🙂

 • Reply Hege Kristin 24. september 2016 at 18:05

  han liker ikke oppmerksomhet, litt dumt å bli sanger da, hehe :p

 • Reply Ida Wulff 24. september 2016 at 18:27

  Elena: jeg vet, bare noen andre i crewet som bor/bodde der 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. september 2016 at 18:27

  Hege Kristin: ja, jeg syns ikke synd på han med mindre han legger helt opp :p

 • Reply anonym mynona 24. september 2016 at 19:41

  er ikke veldig fan av Bieber. Men kanskje jeg hører gjennom sangene for å se om det er noe jeg liker. uansett han var ikke spesielt grei mot fansen forrige gang. husker det veldig godt siden det er like ved der jeg bor. Han bør gjøre en ekstra innsats i år! Hva pleier dere å gjøre på spillekveldene btw?

 • Reply Ida Wulff 24. september 2016 at 19:55

  anonym mynona: helt eng med deg! På spillekveld spiller vi spill. Har tipset om noen av mine favoritter i dette innlegget 🙂

  http://idawulff.blogg.no/1470832825_10082016.html

 • Reply Marte 24. september 2016 at 21:15

  Hei Ida!

  Du er så pen! Har lest bloggen din i alle år. Ivrig fan! Selv om jeg er dårlig på å kommentere. Jeg vil bare fortelle meg at du gjennom innleggene og bildene dine gir meg så mye latter, smil, glede, tårer og mageknipe – Du skriver så bra! Samtidig føler jeg på en merkelig måte at jeg kan relatere meg til deg, siden du er ekte. Haha. 😀 Tror ikke det gir mening, men jeg klarer ikke forklare det. Kanskje du forstår? Uansett, takk for alle innlegg.

  Kan jeg spørre hvor jakken din er fra?

  Klem fra Marte, 26 år. En stor fan! Haha. Du er heldigvis en god en å være fan av. 😀

 • Reply Marlene Nilsen 24. september 2016 at 23:58

  Fansen er jo gale ! :p

 • Reply VELDIG VIKTIG 25. september 2016 at 10:00

  Jeg lurte på en ting, veldig viktig!! Jeg er ikke kjent i Oslo, så jeg håper du kan hjelpe meg. Hvordan kommer jeg meg til Rockefeller Music Hall? Fra Oslo S.. Da tenkte jeg på trikkelinjene eller bussruter og hvor jeg skal gå av. Trenger detaljert. Tusen takk på forhånd, vakre!

 • Reply Anonym 25. september 2016 at 11:12

  Hei,

  Jeg er en ganske ny leser og lurte egentlig på hva du studerer og hvor langt du har kommet i studiene? 🙂 du sier du har, eller det virker som, at du har ganske bra karakterer. Kunne du laget et innlegg med de beste studietipsene dine? Hvordan du tar notater, organiserer deg, osv? Er sikkert en del av leserene dine som er studenter og det er veldig morsomt at en så flink blogger har litt av den samme hverdagen som oss lesere:)

 • Reply Ida Wulff 25. september 2016 at 12:08

  Anonym: hei! 🙂 så hyggelig, velkommen hit! Jeg går markedsføring og merkevareledelse på 3. Året. Er i mitt nest siste semester nå. Hvis du går på «kategorier» under headeren min og klikker deg inn på «studier», så får du opp alle studierelaterte innlegg jeg har skrevet, i tillegg til noen slike tipsinnlegg som jeg regner med at du mener her. Hva studerer du da? Klem!

 • Reply Ida Wulff 25. september 2016 at 12:12

  VELDIG VIKTIG: hvis du bruker GPS så er det ikke særlig langt å gå. Men med buss kan du ta 31 Grorud fra Oslo s og gå av i Brugata. Derifra vil det ta 4 min å gå 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes 25. september 2016 at 12:56

  Ææh, elsker kåpen! Da var den satt på must-haves-lista 😉 Men ja, jeg er helt enig med deg. Det er helt utrolig at det går an å behandle barna på den måten. Vår tids idoler (herregud..) gav i det minste alt – i motsetning til ham.

 • Reply Asalia 25. september 2016 at 13:33

  Ja, hørte det der. Eminem, ja! Haha 😀 Jeg var aldri noe fan av han. Var mest fan av Britney Spears og Spice Girls på den tiden 😀 Og Aaron Carter da! Lol!

 • Reply Henriette 25. september 2016 at 14:11

  Helt enig med deg. syntes kjendis statusen til Justin har gått litt i huet på han, litt rart med tanke på hvordan han vokste opp, og hvordan han ble kjendis.

 • Reply Ida Wulff 25. september 2016 at 14:13

  Henriette: ja, ikke sant?

 • Reply Kathrine 25. september 2016 at 14:25

  Hvor er kjolen din fra? Den var så fin! Håper du får en fin kved! Du er virkelig en inspirerende blogger, som forteller sannheten om hverdagen og setter ting på spissen. Jeg liker deg virkelig <3

 • Reply Jannicke 25. september 2016 at 16:56

  Han er ikke mer enn et menneske han heller da.. Så jeg kan jo skjønne han på en måte. Men litt er viktig å gi til fansen.

 • Reply Helene 25. september 2016 at 19:28

  Hvor er jakken du har på deg fra? Utrolig fin 🙂

 • Reply Marthe Sofie 26. september 2016 at 00:37

  Haha! Jeg også drømte om Eminem før! Så faktisk 8mile i forgårs senest!

 • Reply Ida Wulff 26. september 2016 at 14:44

  Marthe Sofie: haha, ååå den filmen <3

 • Reply Ida Wulff 26. september 2016 at 14:48

  Helene: Ravn 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. september 2016 at 14:50

  Kathrine: bik bok 🙂 tusen takk for det! Klem

 • Reply Anonym 26. september 2016 at 19:50

  Hvor er skoene fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. september 2016 at 19:52

  Anonym: Acne 🙂

 • Reply Anonym 26. september 2016 at 19:52

  Hvor er skoene fra? 🙂

 • Reply Idunn 27. september 2016 at 17:14

  Det er respektløst å jakte på et menneske på den måten, kjendis eller ei. Gi han litt privatliv og la han være i fred.

 • Reply Lene 27. september 2016 at 21:22

  Kjempefin jakke! Har ønsket meg denne lenge selv, men aldri turt å bestille. Hvilken størrelse har du i din? 😀

 • Reply Ida Wulff 27. september 2016 at 23:48

  Lene: 38 :*

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:31

  Marte: tusen takk for fine ord, det setter jeg stor pris på <3 jakken er fra et dansk merke som heter Ravn. Klem til deg 🙂

 • Leave a Reply