Hverdagsliv

LOVE IS IN THE HAIR

25. september 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset I cirka en måned har jeg vært så heldig å få teste en eksklusiv hårpleieserie fra Miriam Quevedo. «Eksklusiv» fremstår kanskje som et tulleord i reklamesammenheng, men jeg skal begrunne hvorfor jeg bruker ordet. Tidligere i uken, møtte jeg helt tilfeldig leverandøren av Miriam Quevedo da jeg var i en salong og fikset håret mitt. Vi kom i prat, og hun fortalte meg hvor nøye hun er på hvem som får ta inn merket i butikk. I 2014 var det nesten ingen som kjente til det, men så ble det kået til «Årets beste nye merke» av Stella Awards. Da ville alle plutselig ha det! Men det er svært få som har fått det. Så vidt jeg vet er Makestyle en av veldig få norske nettbutikker som lovlig selger merket. Og det sier like mye om Makestyle som det sier om Miriam Quevedo 🙂 

Produktene i dette innlegget er de jeg liker best av alt jeg har testet, og som jeg nå bruker fast som min hårpleierutine. Det er ikke alltid lett å bare velge ut noen få ting, men man trenger jo ikke 16 forskjellige produkter til håret heller. Et av produktene jeg har «adoptert» er to produkter i ett, og det er sånt jeg liker!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset♥ Luxurious shampoo: duften av denne kan jeg dessverre ikke vise deg, jeg kan bare si: yummi! Denne shampooen skal forsterke håret med platinum og diamantstøv, og gir håret volum. Et lite obs med denne! Shampooen er tynn væske, så vær forsiktig når du klemmer ut av flasken. Du trenger nemlig veldig lite produkt, så disse varer i en evighet. Shampooen kan kjøpes her

Luxurious mask: av alle produktene jeg tipser om i dag, er dette min absolutte favoritt. Den er nemlig balsam og hårkur i én! I tillegg til det passer den alle hårtyper. Hvis du har den i håret i kort tid, fungerer den som en balsam. Lar du den sitte lengre i håret, vil den trenge lengre inn og styrke som en kur. Konsistensen er tykk og god, og denne lukter også helt himmelsk. Kan kjøpes her

♥ Luxurious serum: denne fordeler jeg i håret rett etter at jeg kommer ut av dusjen – ikke i hodebunnen men cirka fra ørene og utover. Det er vel en kjent sak at man ikke skal gre vått hår, men med denne blir håret lett å gre gjennom uten at du drar ut en hel hårfloke. Og så beskytter den mot den varme luften fra hårføneren, så jeg bruker den som en varmebeskytter mot føning. Du finner serumet herOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset♥ The Platinum Oil: denne påfører jeg før jeg skal bruke glattetangen, som nok en varmebeskytter. Man kan påføre den både i tørt og vått hår, og shimmeret i den gir håret en fin glans. Et tips til deg uansett hvilke produkter du bruker: bruk varmebeskyttende før føning, men også før glatting. Platinum oil kan kjøpes her

♥ Luxurious Drops: dette er en lotion på sprayflaske, som du kan spraye på helt ferdig stylet hår. Faktisk så kan du spraye den på huden også, den gir shimmer og fin glød. Selv bruker jeg den ikke til hverdags, men den er superfin å bruke hvis man skal ut og vil at håret virkelig skal skinne. Kan kjøpes herOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Til slutt vil jeg bare tipse om en helt fantastisk hårbørste også! Den er en Kent Salon Ceramic Brush. Å bruke rundbørste på håret når man føner er en helt super måte å unngå glattetang på. Frisøren jeg farget meg hos sist lærte meg en teknikk som skal gjøre det lettere å bruke rundbørste på seg selv, for lets face it: det er ikke det enkleste. Men det går ut på å føne håret nesten tørt på vanlig måte, for så å stå oppned med hodet og bruke rundtbørsten mot slutten. Genialt med denne børsten er at den har en keramisk overflate som gjør at den varmes fort opp. Det igjen resulterer i raskere føning, og at håret formes lettere etter børsten.  Så hvis du er på jakt etter en rundbørste: this is it! Du kan kjøpe børsten her

Håper du likte tipsene 🙂 Nå skal jeg bruke noen timer av denne søndagen på å lese pensum, før jeg kjører i gang et storslagent HJEMMESPA! Alltid deilig å starte uken fresh. 

7 Comments

 • Reply Hege Kristin 25. september 2016 at 16:10

  så mange fine produkter <3

 • Reply Anonym 25. september 2016 at 16:39

  Så fine blomster 🙂 hvor er de kjøpt?

 • Reply Veronika 26. september 2016 at 12:37

  Veldig random, men har du handlet på Ebay før? Er det trygt? 🙂

 • Reply Ina 26. september 2016 at 12:48

  Hvor har du kjøpt de fine hvite fake blomstene?

  🙂

 • Reply Ida Wulff 26. september 2016 at 14:45

  Ina: det husker jeg dessverre ikke, men du finner haugevis hvis du søker på Etsy.com! 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. september 2016 at 14:47

  Veronika: hei 🙂 det kommer helt an på hva du skal kjøpe og hvem du handler av! Hvis du tenkte på disse produktene, ville jeg definitivt betalt mer for å få dem fra en norsk, autorisert forhandler. Når du handler på eBay burde du se på Feedback selgeren har fått før, og bare handle fra de som har høy score! Klem

 • Reply Marie 28. september 2016 at 13:20

  Hei Ida! Jeg bestilte Laura Mercier-pudderet etter anbefaling fra deg, men jeg er litt usikker på hvordan jeg skal bruke det. Bruker du det til baking eller bare til å sette foundationen, altså at du påfører det som et vanlig pudder?

 • Leave a Reply