Hverdagsliv

I DAG FYLLER BLOGGEN 10 ÅR

26. september 2016

Herregud, i går kom jeg plutselig på en ting: dagen før jeg fylte 16, opprettet jeg denne bloggen. 26. september 2006 skrev jeg mitt aller første blogginnlegg! Det innlegget er slettet for lengst, men jeg skulle gjerne visst hva jeg skrev i det. Å feire «bloggbursdag» er sikkert på grensen til latterlig, men 10 år tillater jeg meg å feire beskjedent på en mandag 😉 Så fikk jeg visst bruk for alt det Etsy-styret mitt litt tidligere enn jeg hadde tenkt, hehe.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg husker ikke et liv uten bloggen lengre. Dessuten kan man ikke sammenligne sitt indre som 15-åring med sitt indre som 25-åring. Så hvordan det er å leve av å blogge, det kan jeg ikke svare deg på. I hvertfall ikke i forhold til hvordan det er å ikke leve av å blogge. For bloggen er bare en naturlig del av meg. Det er like naurlig for meg å dele livet mitt, som det er for deg å gå på jobb eller skole. Jeg bare gjør det. I perioder er det noe forbanna drit, andre ganger er det det beste i livet. Men man gjør det jo uansett, ikke sant? 

En ting er i hvertfall sikkert: denne bloggen har gitt meg så mye glede i livet, at det er verdt hver eneste gang noen syns at det jeg driver med er meningsløst eller teit. Jeg håper jeg har blogglede i mange, mange flere år. Det vet man jo aldri. Men hadde det vært opp til meg å bestemme akkurat i dag, blir jeg både mammablogger og eldrehjemsblogger, haha. HIPP HURRA, gratulerer med dagen bloggen! ♥ 

28 Comments

 • Reply Freshsister 26. september 2016 at 15:36

  Grattis, Ida! Du var en av de første. Det står mye respekt av det du gjør.

  Vi digger deg<3

 • Reply AK 26. september 2016 at 16:10

  Så koselig!

  Sånn man merker at årene går, har lest bloggen din i sikkert 9 av disse årene XD

 • Reply Anonym 26. september 2016 at 17:30

  Gleder meg til å sitte å lese bloggen din på gamlehjemmet<3 Aldri slutt!

 • Reply Lise 26. september 2016 at 17:34

  «Hipp hurra» for bloggen 🙂 Dette var den første bloggen jeg noen sinne leste, og den eneste jeg har fulgt trofast siden da. Gleder meg alltid til å klikke meg inn her:)

 • Reply Henriette 26. september 2016 at 17:40

  HURRA FOR BLOGGEN!

  jeg har fulgt deg helt siden du satt på jenterommet og videoblogget mens mammaen din stadig tittet inn døren, det var vell da bloggen het caffelatte.

  For min del håper jeg og at jeg kan lese bloggen din mens du sitter på gamlehjemmet!

  Du er den eneste bloggen jeg har holdt følge med så lenge, og er i dag den eneste jeg leser fast :- ) masse masse gratulerer med dagen!

 • Reply Hedda 26. september 2016 at 17:48

  Dette satte ting litt i perspektiv for meg og, haha. Vi er jevngamle og jeg startet å lese bloggen din nesten helt i begynnelsen, med caffelatte og etter hvert videregående skole, kjærlighet, brudd, dumme gutter, flytting og alt annet som har skjedd på disse åra! Du holder deg fortjent i toppen av blogge-Norge, Ida! Setter pris på blandingen av innlegg fra bloggelivet som omhandler produkter og events og det hverdagslige der du deler meninger og hendelser, for ikke å glemme paraplyer og andre herlig småspydige betraktninger! Hurra!

 • Reply Vilde 26. september 2016 at 18:13

  Gratulerer så mye med dagen til bloggen <3 Nå har jeg lest bloggen din fast siden jeg begynte på videregående i 2007, liker den like mye nå som da. Og som du sier, «bloggen er bare en naturlig del av meg», og det er den egentlig for meg og! Bloggen din er en naturlig del av min hverdag og jeg kan egentlig ikke huske et liv uten «deg», haha! 🙂

 • Reply Bitte-Louise 26. september 2016 at 19:07

  Gratulerer så masse :D<3

 • Reply Marlene Nilsen 26. september 2016 at 19:12

  Gratulerer 😀

 • Reply Anonym 26. september 2016 at 19:31

  Hurra!

 • Reply Marthe Sofie 26. september 2016 at 22:36

  Hurra!!! Gratulerer så mye med 10 år! Og gratulerer med dagen din på forhånd! Håper den blir magisk!

  Tusen takk for alt du deler med oss lesere! Jeg kan si med hånden på hjertet at du lyser opp hverdagene mine! Og har jeg en kjip dag, så går jeg direkte inn på bloggen din! Du sprer så mye glede!

  Holdt nesten på å skrive «Glad i deg!» Men hvem bryr seg, jeg ER glad i deg! For du finnes!!

 • Reply Hege 27. september 2016 at 15:04

  Kan jeg spørre om hvorfor du ikke er mer synlig i media? Du har så mye sunne og gode ytringer, og er jo en av Norges største bloggere så vil tippe du får en del spørsmål om å kommentere og stille opp i ditt og datt. Hadde vært gøy å sett deg i f.eks 70 spørsmål på VG, Panelet ect.

 • Reply annielistic 27. september 2016 at 17:41

  Så kult at bloggen har bursdag dagen før deg! Haha, lettere å huske på si 😀 Jeg synes du skal ha jubileumsparty jeg, og be meg feks… Neida, joda, neida 😉

  Hurra for bloggen, og hurra for deg <3

 • Reply Anette 27. september 2016 at 18:46

  Kom igjen, gi oss et throwbackinnlegg med gamle bilder og flauser 😊

 • Reply Camilla Acklam 27. september 2016 at 20:22

  Hipp Hurra! 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. september 2016 at 23:50

  annielistic: åå det hadde vært sååå gøy! 😀 tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:03

  Hege: Hei! Det er sikkert dumt for «businessen», men jeg takker nei til alt. Sånt som Panelet, Farmen osv hadde sikkert vært kjempegøy å takke ja til her og nå, men jeg har en følelse av at det vil hunte meg i senere tid. Kjenner jo allerede nå hvor mye jeg angrer på TV-opptredner og mediauttalelser jeg gjorde for 5-6 år siden. Så fant ut at jeg har det bedre uten, rett og slett 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:22

  Marlene Nilsen: tusen takk 😀

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:22

  Marthe Sofie: tusen takk, så utrolig hyggelig <3 det varmer et 10 år gammelt blogghjerte! Hehe, og jeg er veldig glad i leserne mine :* :*

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:23

  Bitte: tuusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:24

  Freshsister: tusen takk, søte du <3

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:24

  Vilde: tusen takk Vilde <3 Og takk for at du har fulgt med meg så lenge, det syns jeg er skikkelig hyggelig 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:25

  AK: sjukt som tiden flyr! Takk for at du henger med 😀

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:26

  Anonym: <333

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:27

  Lise: tusen takk! 🙂 Og ikke minst for at du er trofast leser, det setter jeg stor pris på! Klem

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:27

  Henriette: haha, det husker jeg veldig godt! Hyggelig at du har hengt med så lenge, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 28. september 2016 at 00:28

  Hedda: Da virker det som du har fått med deg det meste! Hehe. Så innmari hyggelig å ha lesere som har lest bloggen min så lenge <3 klem

 • Reply Karoline 28. september 2016 at 11:09

  Gratulerer! Du skriver utrolig bra, har lest bloggen din leenge 🙂

 • Leave a Reply