Hverdagsliv

KAKER OG EN OVERDOSE OPPMERKSOMHET

28. september 2016

Du tror det kanskje ikke, men jeg liker ikke oppmerksomhet. Så å ha bursdag er både veldig hyggelig og ganske slitsomt. Men nå er det overstått for i år, og jeg har kost meg med folk jeg er glad i, og spist kake til den store gullmedaljen. I går kveld var det familiekos med pappas hjemmelagde pizza som stod på menyen. Og i dag startet dagen med at Mariabestisen kom på døra med gave. Vi satt i hagen og pratet over en kopp kaffe, før jeg ble travel med kakebaking. Jeg lagde gulrotkake med mørke sjokoladebiter, og jeg hadde sikkert elsket den hvis jeg ikke var så sinnsykt mett! Fikk også en nydelig marsipankake av min kjære Malin som jobber på bakeren – hun hadde virkelig gjort en innsats for at den skulle være minst mulig klassisk marsipankake. Dere vet, sånn rød, grønn og gul. I kveld har besteforeldre, tante, onkel og kusiner vært på besøk, og vi har sittet på terrassen og spist og pratet til det ble mørkt. Jeg ble aakkurat kjørt hjem til døra av mams og paps, og har egentlig bare rukket å finne en plass til de fine gavene jeg har fått. Gjett hvem som satt på en benk utenfor døra mi da jeg kom hjem?! Iben, kona til Casper Christensen i Klovn. Elsk! Hadde jeg ikke sveipet trynet med sminkeserviett i bilen, skulle jeg jammen bedt om en selfie 😉 Noen få bilder fra dagen, og så godnatt fra meg ♥ OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

6 Comments

 • Reply Anonym 29. september 2016 at 09:16

  hva gjorde iben utenfor døren din?

 • Reply Kristine Larsen 29. september 2016 at 11:14

  Ser ut som en fantastisk koselig dag!

 • Reply Aida 29. september 2016 at 21:51

  Er det mulig å få oppskrift på pizzaen du nevner så ofte? Den er sikkert kjempegod 🙂

 • Reply anonym 30. september 2016 at 20:53

  Dæven det var fin kake! Hehe er som regel veldig mett før jeg skal spise kake også. Det jeg spiser før kaken gjør meg mett. <3

 • Reply Camilla Acklam 30. september 2016 at 22:10

  Høres ut som en veldig fin bursdag! 🙂

 • Reply sklep internetowy 12. mars 2024 at 17:05

  Wow, wonderful blog structure! How lengthy have you ever been running
  a blog for? you made blogging look easy. The whole glance of your web site is magnificent, let alone the content material!

  You can see similar here sklep online

 • Leave a Reply