Hverdagsliv

BEST GIFT EVER

29. september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Det er ikke alltid lett å ønske seg noe til bursdagen sin. Men i år var jeg ikke i tvil. Mine smoothier og smoothiebowls er nemlig blitt laget med en liten tullemaskin til 199,-, som nesten ikke makter å knuse frosne bær. Til slutt begynte den å lekke også, så den havnet i søpla for noen uker siden. Gjett om jeg ble glad da jeg fikk denne dingsen i gave! Den er fra Kitchenaid og knuser til og med isbiter. Kjenner mange som er fornøyd med denne, så nå gleder jeg meg bare til at smoothielagingen skal gå som en lek. Dessuten kan den brukes til så mye annet også, supper for eksempel. Mmmmm, håper dere ser fram til mange gode oppskrifter i høst. Noen ganger er det vel ålreit å få oppskrifter fra en som ikke er helt vill på kjøkkenet, for da er det liksom oppnåelig, og med ingredienser det faktisk er mulig å få tak i 😉 

Nå skal jeg slappe av litt og prøve å bli kvitt en sykt irriterende hodepine, før jeg drar på trening med Siri. Har ikke trent siden mandag, og jeg craver den gode følelsen jeg får etterpå! ♥

5 Comments

 • Reply Carina 29. september 2016 at 17:12

  Jeg lå og tenkte i går kveld at jeg skulle kjøpe en slik blender du hadde før, haha, kanskje jeg må revurdere… heldig som får blender til 2000kr! Gratulerer så masse på etterskudd:)

 • Reply Ane 29. september 2016 at 17:13

  …kommer det flere digge smoothie-oppskrifter snart da? 😉 hehe. Neida (Joda). Er rimelig missunnelig her jeg sitter.. Min blender har tatt fullstendig kvelden, og det er nesten så jeg setter i gang en seremoni og tenner lys for den, så mye savner jeg å ha en blender som faktisk virker. Så det lønner seg nok å investere i en litt bedre en ja. Denne må jeg fortelle samboeren min om (med tilhørende dådyrblikk selvfølgelig)

 • Reply Henriette Celin 29. september 2016 at 18:34

  For en praktisk og fin gave 😀

 • Reply Hanne 30. september 2016 at 01:05

  Denne suppen må du prøve http://ragnhildnordrum.com/?p=8520

 • Reply Camilla Acklam 1. oktober 2016 at 19:47

  Åh så heldig! 🙂

 • Leave a Reply