Hverdagsliv

HVEM ER REDD FOR VIRGINIA WOOLF

2. oktober 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset God søndagsmorgen ♥

Sjukt koselig med mamma-besøk i Oslobyen. I går dro vi på en liten shoppingrunde og var ute og spiste, før vi gikk i teater og så Hvem er redd for Virginia Woolf? Jeg lurer på om jeg kanskje er i slekt med Virginia Woolf – hun fikk nemlig etternavnet etter mannen sin Leonard, og oldefaren min het Leonard Wulff. De må jo være koblet sammen på en eller annen måte?! Haha. En liten avsporing, for teaterstykket handlet ikke om Virginia Woolf. Jeg var ikke fra meg av begeistring over stykket, men syns likevel det er verdt å se. Skuespillerne er jo fantastiske (blant annet Linn Skåber og Sven Nordin), og de fikk virkelig smittet meg med stemningen fra sine tragiske liv. Var nesten litt småmutt da jeg gikk derifra, og ble i hvertfall ikke mer giret på ekteskap.  Høres kanskje rart ut, men å gå i teater syns jeg er noe av det mest avslappende som finnes. Det er noe med å sette seg ned i mørket, lene seg tilbake og bli underholdt. Vite at man er heldig som ikke står på scenen og skal prestere, det er noen andres jobb. Å tenke på at jeg har spilt teater i mange år er helt fjernt. Husker jeg kom jublende hjem med manus i hånda og fortalte at jeg hadde fått hovedrolle i Brødrene Løvehjerte en gang. Hvem jeg var den gang vites ikke, for det hadde jeg aldri gjort i dag. Skjelve i buksa og være kvalm i flere uker – uten å få betalt?!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset I dag skal vi bare rusle litt rundt, se på litt kunst.. Søndagsaktiviteter, rett og slett. Håper du har hatt en fin start på søndagen, og ikke er aaalt for fyllesyk i dag 🙂 

12 Comments

 • Reply Emma 2. oktober 2016 at 10:19

  Hvor er kjolen fra? Dødsfin!

 • Reply Linn 2. oktober 2016 at 12:21

  hvor er solbrillene og kjolen fra? 8)

 • Reply Hege Kristin 2. oktober 2016 at 14:14

  fin du er <3

 • Reply Ida Wulff 2. oktober 2016 at 17:24

  Linn: kjole fra bikbok, briller fra celine :*

 • Reply Ida Wulff 2. oktober 2016 at 17:24

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 2. oktober 2016 at 17:25

  Emma: tusen takk, den er fra bik bok <3

 • Reply Anne 2. oktober 2016 at 18:23

  Så morsomt å lese! Jeg har også spilt teater som barn og kunne aldri i verden gjort det samme i dag. Utrolig nok har faktisk jeg også spilt hovedrollen i Brødrene Løvehjerte, kanskje det var det som tok knekken på oss?

  Forresten, du ser helt fantastisk ut!

 • Reply Janne 2. oktober 2016 at 18:41

  Hei Ida. Så fint antrekk. Jeg går mye med sorte strømpebukser gjennom høst og vinter. Jeg ender ofte opp med de fra hm. Men syns de blir litt fort nuppete. Har du tips til gode strømpebukser? De må være 100 den. Skulle gjerne hatt noen i ull. Men syns alltid de klør. Fortsatt god søndag!

 • Reply Ida Wulff 2. oktober 2016 at 23:50

  Janne: Hei! <3 jeg bruker fra H&M, de som heter control tights i 100 den. Har dessverre ingen tips som ikke er fra H&M at the moment 🙁 Håper du har hatt en fin søndag! klem

 • Reply Ida Wulff 2. oktober 2016 at 23:51

  Anne: hehe, så morsomt! Ja, kanskje det! Tusen takk, klem <3

 • Reply Camilla Acklam 5. oktober 2016 at 00:01

  Har såå lyst til å se det stykket! 🙂

 • Reply Mona 5. oktober 2016 at 18:41

  Hvor er skoene fra bildet fra? Kjempefine!!

 • Leave a Reply