Hverdagsliv

KINOTIPS OG DUMPLINGS

2. oktober 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset For en seriøst brukbar, overhyggelig, dritbra søndag jeg har hatt. Jeg skal jammen meg begynne å ta bedre vare på alle søndagene jeg får i dette livet, i stedet for å sitte i pysjen, se på serie og grue meg til mandagen. Etter at jeg hadde tatt farvel med mamsen, dro jeg som sagt og møtte min kjære Kristina. Ettersom hun ikke har bodd hos meg under dette Oslobesøket, har jeg følt at hun bor her i byen. Skal jeg komme til deg om et kvarter? Møtes på Rådhusplassen kvart på seks! Sånne SMS sender man bare med venninner som bor i samme by. koselig! 

Vi var på kino og så Rosemari, og den må jeg bare tipse dere om. Handler om en jente som blir funnet nyfødt og forlatt på et toalett på et hotell, og hennes reise hvor hun prøver å finne ut hvem de biologiske foreldrene hennes er. Jeg syns det var en søt film, og den var feelgood og morsom til tross for at det lå noe alvorlig og trist i bunn. 

Etter kino gikk vi på Dinner og spiste middag. Dinner har veldig god mat, men noen ganger litt rar service og en helt vill aircondition. Krysser fingrene for at jeg ikke blir syk nå! Men vi hadde hvertfall noen fine timer sammen, og fikk snakket om alt det viktige i livet 

2 Comments

  • Reply Camilla Acklam 5. oktober 2016 at 01:02

    Har kjempelyst til å se den filmen! Har hørt mye bra om den. 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 01:12

    Camilla Acklam: den er virkelig fin altså, anbefales på det varmeste 🙂

  • Leave a Reply