Hverdagsliv

MIN FAVORITTSMOOTHIE

3. oktober 2016

Helt siden jeg var i Rio for flere år siden, har jeg vært hektet på smoothies som inneholder Acai. Og som noen sikkert har fått med seg: jeg har hatt problemer med å la være å gå på Smoothie Xchage for å kjøpe smoothien som heter Coconut Crunch. Den er rett og slett så god at den kan redde enhver mørk mandagsmorgen. Jeg har alltid tenkt at den er helt umulig å lage selv, men det viste seg å være det enkleste på jord. Den inneholder nemlig bare fire ingredienser, pluss topping! Her er ingrediensene:  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                                                                                       Kokosmelk                                                                                        Pasjonsfruktjuice                                                                                        Frossen acaipuré                                                                                      Isbiter

Både juicen og pureen har jeg kjøpt hos SmoothieXchange. Det står ikke framme, men det er tydeligvis bare å spørre. Ble nesten litt overrasket da jeg fikk lov til å kjøpe ingrediensene selv, hehe. Hvis noen vet om andre sjapper som selger acaipuré blir jeg veldig glad! Det er jo ikke akkurat veeldig billig å kjøpe hos SmoothieXchange, selv om det fremdeles lønner seg å lage hjemme. Jeg vil lage den hjemme først og fremst fordi jeg er en sovegris – hvis jeg skal kjøpe smoothie om morgenen må jeg ta en tidligere buss og gå en liten omvei, og det er deilig å slippe! Haha. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg droppet granolaen i går, disse to er toppet med kokosflak og gojibær. Hvis du ikke har smakt coconut crunch-smoothien før, så lover jeg deg: du kommer til å dø av lykke. Nam! 

26 Comments

 • Reply IdaCamilla 3. oktober 2016 at 12:14

  Det hørtes sinnssykt godt ut!

 • Reply Anonym 3. oktober 2016 at 14:49

  Hva betalte du for acai og juicen?

 • Reply Henriette 3. oktober 2016 at 16:04

  Takk for tipset! da vet jeg hva jeg skal prøve neste gang jeg skal unne meg en svindyr smoothie 🙂 Alltid så skummelt å prøve noen nye når man har funnet en favoritt, tenk om den ikke er noe god liksom!

  Min favoritt hos smoothie xchange er Sea breeze, anbefales veeeldig!

 • Reply Monica 3. oktober 2016 at 17:19

  What??? Dette er det smarteste tipset noensinne!! Jeg er besatt av coconut chrunch! Skal på SmoothieExchange first thing tomorrow 🙂

  Hvor mye blander du inn av kokosmelken, juicen og acaien?

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2016 at 19:39

  Monica: ja, ikke sant?? jeg har ikke noe mål på det, turte ikke spørre for jeg følte det er en forretningshemmelighet, hehe :p men har to never med isbiter, cirka en halv boks med kokosmelk, to «plater» acaipuree og en generøs dæsj med juicen oppi.. Hvis det var til noe hjelp 😉

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2016 at 19:40

  Henriette: Sea breeze var min faste i starten også, men det er jo så mye godt å prøve! Hvis du bare vil ha smoothie (ikke granola på toppen) så kan du be om det også, det pleier jeg å gjøre noen ganger 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2016 at 19:42

  HA: nei. Andrea er en søt jente, men jeg leser ikke bloggen 🙂

 • Reply Mari 3. oktober 2016 at 22:37

  Hvor mye kostet pureen, og hvor mange plater får du?:-)

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2016 at 22:39

  Mari: troor det var 79 for en pakke som inneholder 4 plater.

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 00:35

  IdaCamilla: det er det, lover 😀

 • Reply Maren 4. oktober 2016 at 01:32

  Du kan få kjøpt acaipuree i helsekost/naturkost butikker. Jeg kjøper min på kinsarvik naturkost på sandvika storstenter:)

 • Reply Line 4. oktober 2016 at 11:24

  ÅÅhhh! Coconut chrunch er helt klart min favotitt også!<3

  Jeg kjøper acai pulver på iherb, f.eks: http://www.iherb.com/Sambazon-Acai-Organic-Freeze-Dried-Acai-Powder-90-g/5989

  De har noen andre litt billigere merker med acai pulver… alt du trenger å gjøre er å blande pulveret med litt vann og ha det i isbitformer. Da bruker du bare de terningene du trenger<3

 • Reply Lisa 4. oktober 2016 at 21:36

  Man kan faktisk finne den jucien der på enkelte innvanderbutikker!! Sikkert mye billigere der enn på smoothieXchange

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 22:00

  Lisa: Jaa garantert! Det skal jeg prøve på 😀

 • Reply Maren 5. oktober 2016 at 13:43

  Du kan kjøpe acaipuree i helskost/naturkost butikker. De har det ofte i de litt større butikkene som har frysedisker 🙂

 • Reply Cecilie 5. oktober 2016 at 15:55

  Røtter på Frogner selger frossen acai pure 😊

 • Reply Marthe 5. oktober 2016 at 16:46

  Jeg har kjøpt acai-pure på Røtter i Oslo, husker ikke prisen men regner med det kanskje var billigere??

  Selv foretrekker jeg «ekte» acai bowls fordi jeg har vært bortskjemt med de fra Brasil (synes å huske at du også har vært der?), og synes juicen tar bort for mye av den gode acai-smaken… Iallefall er «acai na tigela» det brasilianske navnet, hvis du vil google (og oversette) oppskrift. Det er jo så godt, tror mer av Norges befolkning har godt av å smake. Det er iallefall noe av det aller beste jeg vet!

  Masse lykke til med skole utover høsten 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 17:51

  Marthe: tusen takk for tips! Ja, å starte dagen med acai i Rio var bare helt fantastisk <3

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 17:52

  Cecilie: takk!! <3

 • Reply Hege A 16. oktober 2016 at 13:23

  Jeg kjøper min frosne Acaipure + andre godsaker her/

  http://www.acaibrasil.no/home/index.php

 • Reply janne 13. januar 2018 at 20:58

  Var på leit etter denne oppskriften. Husker den fra en stund tilbake og kom på det igjen når jeg fant frossen Acai på Meny (Ringen). Et lite tips.

  • Reply Ida Wulff 14. januar 2018 at 05:53

   Takk for tips 😀

 • Reply кракен адрес 27. februar 2024 at 10:54

  excellent publish, very informative. I wonder
  why the other experts of this sector do not realize this.
  You must continue your writing. I’m confident, you’ve a
  great readers’ base already!

 • Reply kraken шоп 3. mars 2024 at 00:13

  After I originally commented I appear to have clicked on the -Notify me when new
  comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I recieve four emails with the exact same comment.
  There has to be a way you can remove me from that service?
  Appreciate it!

 • Reply сайт кракен тор 4. mars 2024 at 13:44

  This article gives clear idea in favor of the new
  people of blogging, that actually how to do running a
  blog.

 • Leave a Reply