Hverdagsliv

INGEN HØSTFERIE PÅ MEG

4. oktober 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset Denne uken er det høstferie! I hvertfall for de fleste, i denne delen av landet. Har du høstferie? Skal du noe gøy? Akkurat nå kjenner jeg at jeg angrer på at jeg ikke har booket en tur et eller annet sted. Kunne virkelig trengt å oppleve noe, og bruke fridagene på noe gøy. Ikke nødvendigvis sol og varme, bare et eller annet.

Men noen tur er altså ikke booket, for jeg bestemte meg for å bruke høstferien til noe fornuftig: jobbe med hjemmeeksamen og trene. Tenkte at da må jeg vel sitte igjen med verdens beste samvittighet når uken er over? Vel, vi får se. I går kom vi i hvertfall i gang med årets første gruppeeksamen. For de som er nysgjerrig på studiene mine, så kan jeg jo fortelle at jeg dette semesteret har to gruppeeksamen, en individuell hjemmeeksamen, tre vanlige eksamener og to arbeidskrav. Og alt dette skal jeg rekke før jul! Makan. Jaja, det går jo alltid. Det verste er faktisk gruppeeksamen, som man har flere måneder på å skrive. Jeg blir knusktørr i sjela bare av å tenke på det, haha. Til tider er det altså  kjedelig, jeg liker bedre vanlig eksamen hvor jeg bare skal inn og prestere og må stole på mitt eget hode. Selv om det er nervepirrende 😉 

Nok skoleprat for i dag, tenker jeg. Får snart besøk av eksamenspartneren, og vi skal prøve å ro videre i oppgaven før vi drar på trening og svetter ut litt engelsk pensum!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

21 Comments

 • Reply Elisabeth 4. oktober 2016 at 10:38

  Så fin kjole, den kledde du! Ha en fin dag med lesing og trening 🙂

 • Reply Tonje 4. oktober 2016 at 11:17

  Åh! Nydelig kjole! Hvor er den fra?

 • Reply Minrefleksjon 4. oktober 2016 at 11:29

  Ååå, for en nydelig kjole! Hvor har du kjøpt den?

 • Reply Aline 4. oktober 2016 at 11:42

  Hvor er kjolen fra?

 • Reply Anonym 4. oktober 2016 at 11:47

  Fantastisk kjole! Hvor er den fra?

 • Reply Therese 4. oktober 2016 at 11:49

  Hvor er denne flotte kjolen fra?? Lykke til med skriving 🙂

 • Reply photogram 4. oktober 2016 at 12:08

  Bergen har høstferie i neste uke. Men dessverre høyskolen i Bergen har ikke noen høstferie… Jeg må skolen i hele neste uke…. jaja det kommer en juleferie 😛

 • Reply ærligtalt 4. oktober 2016 at 13:21

  ahh, gud jeg må bare kommentere det da dette ikke rent sjelden skrives på bloggen din… du klager sånn om å ikke være på ferie hver gang du har litt lengre fri. jeg vet du er en av de som har råd til det, men at du konstant er her og der, år etter år begynner å bli litt sånn irriterende. og du er kanskje ikke en av dem som kaller en tur til danmark og «hytta» til foreldrene dine på granca for ferie, så er det det for veldig mange av oss!! en ferie vanlige folk har råd til maks 1-2 ganger i året.

  mener ikke å høres ut som en surmaga sjalu lita dritt kjerring, det bare er noe som irriterer meg hver gang dettte kommer opp på bloggen.☂

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 14:39

  photogram: vi har forelesninger i høstferien vi og, sykt snilt 😀

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 14:39

  ærligtalt: utifra det du skriver syns jeg du skal lese innlegget én gang til.

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 14:40

  Aline: kjolen er fra ByTimo :*

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 14:40

  Anonym: ByTimo 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 14:40

  Therese: den er fra ByTimo, tusen takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 14:41

  Tonje: kjolen er fra ByTimo 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 14:41

  minrefleksjon: den har jeg kjøpt på ByTimo inne på Byporten i Oslo 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 14:42

  Elisabeth: tusen takk, så hyggelig 🙂

 • Reply Stine 4. oktober 2016 at 21:48

  Kjipt med den derre høstferien, men sånn er vel livet som voksen…

  Må si du hadde en nydelig kjole på deg, hvilken størrelse har du den i? ❤️ stor klem

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 22:00

  Stine: veldig sant! Jeg har den i medium, helt vanlig i størrelsen. Klem <3

 • Reply Miriam 4. oktober 2016 at 22:08

  Jeg lurte på en ting, syns å huske at du hade en «hjelpe lærer» eller hva man kaller det, når du hadde bedriftsøkonomi i fjor. Lurte bare på hvor du fikk tak i denne personen? altså hvor finner man noen som er flink til å hjelpe til med sånt, og ikke er alt for dyr? 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2016 at 23:42

  Miriam: hør med de du hadde som fadder, eventuelt om de vet om noen 🙂 tidligere studenter som har hatt samme foreleser er nok best å bruke.

 • Reply Line 5. oktober 2016 at 20:20

  Hva studerer du? 🙂

 • Leave a Reply