Hverdagsliv

TV-PROGRAMMER JEG VILLE VÆRT MED PÅ HVIS DE IKKE BLE FILMET

5. oktober 2016

Ok, selvmotsigende overskrift. Haha! Men dere aner ikke hvor mange morsomme TV-ting jeg har blitt spurt om å gjøre, og som jeg bare må takke nei til fordi jeg ikke orker tanken på at det skal eksistere for alltid. Jeg vet jo hvor mye jeg angrer på ting jeg stilte opp på som 19-åring, men som var veldig stas den gang. Uansett: her er TV-programmene jeg ville vært med på hvis de ikke ble filmet eller sendt på TV: 

♥ Paradise Hotel. Ja, faktisk. På TV: aldri i verden, hva er det folk tenker med. Uten kamera: herregud, så gøy! Reise til Mexico, bli kjent med nye mennesker, ha pool party og leke leker. Enda bedre hvis man kunne dratt med sine egne venner! Har dessverre hørt at det koster 500.000,- å leie hotellet i en uke, og  stas er det ikke å bo akkurat der… 

♥ Farmen. Som dere vet ble jeg kontaktet angående høstens kjendisutgave av Farmen. Nå vil jeg ikke si at jeg er noen kjendis, og jeg ville mye heller vært med på den «vanlige» versjonen i såfall. Er ikke så keen på å starte dagen med komboen melke ku og Petter Pilgaard, haha. Men Farmen ser ut som en fantastisk opplevelse, og jeg er sikker på at jeg hadde hatt godt av noen sminkefrie måneder i naturen. Jeg er alt for morgengretten, matvrak og ukomfortabel uten sminke til å takle Farmen  TV. 

♥ 71 Grader Nord. For en RÅ opplevelse det kunne vært! Jeg har sett så lite av landet jeg bor i, så 71 Grader Nord hadde jeg lett blitt med på hvis det ikke var for TV-kameraene. Med fare for å bli sesongens Aylar, for de som så den sesongen. Det var mye tung sekk og dårlig stemning, ser for meg at den vrange rakkefanten i meg hadde våknet da, ja. 

♥ Gift ved første blikk. Denne serien er vel den eneste av alle de nevnte her jeg faktisk følger slavisk med på. Jeg syns det er så søtt! Og kleint. Må hele tiden «ta ned» smilet mitt når jeg tar meg selv i å sitte og glise fra øre til øre. Men, ja. Hadde vært utrolig interessant å se hvem en rekke eksperter ville matchet meg med, for jeg tenker jo per dags dato at jeg kun matcher med og utfyller meg selv. 

♥ Panelet. Åh, jeg ble lei meg da jeg sa nei til å være med på Panelet. Det går jo på VGTV og er vel dermed egentlig ikke et TV-program, men det må nevnes likevel. For det ser ut som de har det så innmari gøy sammen på settet! Panelet pluss meg pluss vin minus kameraene? Ja? 

♥ Luksusfellen. Jeg faller kanskje ikke inn under kategorien mennesker som Luksufellen caster (tjener tjue tusen i måneden og bruker det tredobbelte), men jeg skulle gjerne vært med for å lære meg å leve mer økonomisk. Jeg er drittlei av mitt eget forbruk, og er faktisk nødt til å begynne å skjerpe meg nå. Jeg har kjøpt en dyr leilighet som plutselig står ferdig, så da gjelder det å ha orden på sparekontoen. Dessuten blir jeg så glad på slutten av luksusfellen når de får seg en tur på Tusenryd eller gavekort på mat ut året. Det vil jeg også ha! 

♥ Fangene på Fortet. Da jeg ble spurt om fangene på fortet, var det tenkt at jeg skulle være på lag med blant annet Jan Thomas og Vendela Kirsebom. Hadde sikkert vært litt av et dreamteam! Hehe. Det ser dritt ut å være med på fangene på fortet, men jeg ville vært med fordi det går ut på å samle inn penger til en god sak. Og så er det jo litt av en klassiker! 

♥ Masterchef. Jeg vil bli en masterchef, og lære meg å elske å lage mat. Men jeg vet jo hva som ville skjedd hvis jeg ble filmet i prosessen. Totalt panikk, brent kjøtt og tårer. 

♥ The biggest looser. Tenk å reise bort hele sommeren, spise sunn mat og trene hver eneste dag? Det kunne jeg gjerne brukt en sommer på. Men jeg ville ikke bare droppet kameraene, jeg ville droppet veiingen også. Med mindre man er sykelig overvektig, er det bare tull med vekt.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetSå, nå er jeg nysgjerrig. Hvilket TV-program ville du vært med på hvis du slapp kameraene?

51 Comments

 • Reply Anonym 5. oktober 2016 at 02:08

  Så gøy! Men er det noe nå i det siste du har blitt spurt om/ du kunne blitt med på med kameraene på slep? 🙂 Hadde vært så gøy å se deg på skjermen Ida!

 • Reply Anonym 5. oktober 2016 at 02:19

  UNGKARSKVINNEN <3 hahaha

 • Reply Charlotte 5. oktober 2016 at 02:22

  Helene sjekker inn synes jeg er ganske interessant. Ville sjekket inn i fengslet og blitt sammen med en badass. Haha. Neida. Joda.

  Ja og så hadde det vært spennende å deltatt i Ungkaren (vet ikke om det går lenger?). Bare danket ut hele gjengen. Hehe. Mabe.

 • Reply vargas12 5. oktober 2016 at 07:24

  Skavlan! By far! Han er jo talk-show kongen over alle 😉

  Vargas

 • Reply Marie Vigebo 5. oktober 2016 at 08:45

  Jeg tror faktisk jeg ville vært med på Robinson Ekspedisjonen! Haha, tror virkelig jeg hadde gitt kroppen er utfordring, men ser ganske idyllisk og spennende ut da! 😀

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 08:46

  Anonym: nei, det siste var Farmen, og det hadde blitt helt krise grunnet tingene jeg nevnte over her! Huff ;p jeg skal prøve å begynne å lage noen videoblogger så håper det kan kompensere! Klem

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 08:48

  Marie Vigebo: da er du tøff! Er blitt spurt om Robinson en gang i tiden også, men der hadde jeg ikke hatt sjans, kameraer eller ei :p største problemet hadde nok vært å få seg noe søvn i de pinglete stråhyttene man lager selv, haha..

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 08:49

  Charlotte: haha! Inn og flørte litt med en som kan klippe av deg alle tærne hvis du ikke oppfører deg :O hva var det for noe liksom…

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 08:49

  vargas12: hmm, jeg liker programmet, men ikke intervjustilen hans – hvis du skjønner 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 08:50

  Anonym: Hahaha! God idé <3

 • Reply Jannicke 5. oktober 2016 at 09:17

  Jeg har så lyst til å være med på skal vi danse 🙂

  Men, jeg vil gjerne være med der uansett, uavhengig av kameraet 😛 jeg vet at man blir vant til dem :), men det er en rar opplevelse å sitte å se på TV, for så å plutselig se seg selv på reklame 🙈

  Det har jeg opplevd når jeg var med på et annet program 😛

 • Reply Marte 5. oktober 2016 at 10:10

  Ville vært med på The amazing race! Da får man jo sett SÅ mye uten den ekstreme utfordringen på 71 grader nord 😛

 • Reply Martine Ellefsen 5. oktober 2016 at 10:18

  Kunne vært med på mange av de samme som du skriver, men også Wipeout! 😀

 • Reply Anonym 5. oktober 2016 at 12:18

  du glemte robinson ekspedisjonen? kunne du tenkt deg og blitt med på det? jeg ville blitt med på paradise hotel. der slipper man å sulte og man får masse god mat. bade, sole seg, bli kjent med nye mennesker og ha det gøy. og ikke minst får man bo på et kjempeflott hotell og kan dusje og sminke seg

 • Reply Eli 5. oktober 2016 at 12:21

  71 grader nord kunne jeg også tenkt meg å vært med på uten kamera! Kanskje du kan organsiere en variant for bloggere og ‘vanlige’ folk? 😉

  Hvor har du kjøpt skoene på bildet forresten? Sykt fine! 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 13:02

  Marte: sant… heller sitte i bil? hehe

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 13:03

  Martine Ellefsen: wipeout ser dritskummelt ut, det tror jeg ikke jeg hadde turt, haha :p

 • Reply anonym mynona 5. oktober 2016 at 13:23

  Robinsonekspedisjonen er vel det som interesserer meg mest, tenkte på å melde meg på i 2007. Men har voldsomt sosial angst, og er ikke noe glad i kameraer og bli vist på tv. Men føler jeg klarer meg bra uten mye mat og hygiene.

 • Reply Lizbeth Osnes 5. oktober 2016 at 14:41

  Haha, kjenner meg igjen! At jeg en gang var tre millimeter unna å søke meg inn på Paradise Hotel er i dog vanvittig å tenke på, HAHA. Farmen hadde vært noe, men til det er jeg nok litt for glad i både mat og hygiene.

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 15:18

  Lizbeth Osnes: samme her, Hehe. Sistnevnte altså!

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 15:19

  Anonym: nei, Robinson blir rett og slett for lite mat :O

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 15:20

  anonym mynona: ser den. Men ja, da er sikkert Robinson perfekt for deg – uten kamera 😉

 • Reply LH 5. oktober 2016 at 16:13

  For min del må det bli Skal Vi Danse og Farmen, har faktisk veldig ofte tenkt at de burde ha Skal vi danse for oss dødelige 😉

 • Reply Charlotte 5. oktober 2016 at 16:20

  Hvor er jakken fra?😊

 • Reply Mathilde 5. oktober 2016 at 16:39

  Paradise Hotel helt klart!! To mnd med sol, fyll og lek hadde jo sikkert vært supert. Men unner verken meg eller familien å bli ydmyket på den måten… og nå har jo de klipperne blitt helt elleville til å få alle til å fremstå helt iq fattige ut.

 • Reply Minrefleksjon 5. oktober 2016 at 17:06

  71 gr Nord. :p Men jeg finnes ikke atletisk så det hadde blitt en liten komedie tror jeg. Men jeg liker det aspektet med å se mange plasser i Norge.

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 17:45

  minrefleksjon: enig!

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 17:52

  LH: haha! Det hadde sikkert vært morsomt!

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 17:52

  Charlotte: Dorothy Perkins 🙂

 • Reply Eva 5. oktober 2016 at 20:03

  Haha har alltid tenkt at jeg ville være med på Luksusfellen pga den gaven på slutten!:P men det virker som de har sluttet med det nå?! Skikkelig nedtur:(

 • Reply Tina 5. oktober 2016 at 20:14

  Hvor er støvlene fra? Så nydelige 🙂

 • Reply Amalie 5. oktober 2016 at 20:49

  Så nydelig bilde av deg! Kan jeg spørre hvor skoene er fra? Helt perfekte boots/regnstøvler!

 • Reply Renie Landgraff 5. oktober 2016 at 21:53

  Helt ærlig, kunne jeg ha blitt med på alt så lenge kameraene ikke er der, haha! Men farmen er nok det jeg kunne tenkt meg mest å delta på 🙂

 • Reply Kamilla 5. oktober 2016 at 22:44

  Åååå, Ida! Det hadde vært såå gøy å se deg på TV-skjermen! Hvis du er sånn som jeg ser for meg, så hadde det jo vært gull underholdning for oss seere 😄 Selv kunne jeg tenkt meg å være med på 71grader nord (hotell edition da, siden jeg HATER telt.. vedder på at jeg hadde endt opp med å rive opp teltduken😂), det er også det eneste programmet pappa ikke ville gjort meg arveløs, sammen med farmen 😋

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 23:03

  Eva: hææ, kødder du ;-( kanskje det var for mange som meldte seg på? Haha!

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2016 at 23:04

  Kamilla: hotell edition!! Du er et geni! Haha 😀

 • Reply Ine 5. oktober 2016 at 23:46

  Jeg er helt overbevist på at hadde du hatt litt mer av Pippi mentaliteten(Det har jeg aldri prøvd før, så det får jeg sikkert til), så hadde du oppdaget sider ved deg selv du ikke visste du eide. Kanskje du hadde taklet ting på en helt annen måte en hva du ser for deg? Vi i Norge er veldig flinke på å dra oss selv ned, hva med å tenke seg selv opp?☺️

 • Reply Monica 5. oktober 2016 at 23:56

  Ville vært med på det nye som begynner på TvNorge nå, hvor de skal teste diverse produkter. Sånne sære rare nye oppfinnelser. Jeg har en viss fascinasjon for folk som kjøper alle disse rare greiene, og for folk som har en maskin for ALT på kjøkkenet. Typ popcornmaskin, riskoker, pannekakejern, osv osv. Jeg har mer en nok kaos i skapene med de vanlige tingene som vaffeljern og blender. Uansett, jeg vurderte å melde meg på både det og på Sofa. Haha. Men det var de kameraene da!

 • Reply Ida Wulff 6. oktober 2016 at 00:47

  Monica: ah!! Kjekt å ha? Ja, det vil jeg også!

 • Reply Ida Wulff 6. oktober 2016 at 00:48

  Ine: tenker du på å være på TV?

 • Reply Madelen 6. oktober 2016 at 03:36

  Neste sesong av fire stjerners middag – der hadde du passet. Jeg ser for meg at du er en superkoselig vertinne, litt småstresset kokk og trolig den perfekte gjest – med noe ekstra i glasset 🙂 På »4 stjerners» er det kun deg selv å ta hensyn til, og jeg tenker at det er et mye bedre konsept enn for eksempel »Masterchef» 😀

 • Reply Anniken 6. oktober 2016 at 07:42

  Jeg ville så vært med i dropped!

  Det programet som gikk i fjor med Dag Otto. Utrolig synd at det er ikke er en ny sesong i år.. Det var jo så bra 😀

  Du burde vært med i middag hos Solveig kloppen!

 • Reply Ida Wulff 6. oktober 2016 at 13:04

  Anniken: det har jeg ikke fått med meg! men regner med at det er mye fysisk aktivitet mtp at du nevner Dag Otto, hehe.

 • Reply Ida Wulff 6. oktober 2016 at 13:05

  Madelen: hehe, den perfekte gjest med noe ekstra i glasset! Der sa du det! 😀

 • Reply Hege 6. oktober 2016 at 16:31

  Kom deg foran skjermen, du er en fin kontrast i mot de andre som topper blogglisten. Si hvertfall ja til Panelet neste gang!! Det er jo så gøyalt

 • Reply Emma 7. oktober 2016 at 20:39

  link til jakke ?:)

 • Reply Ingvil 8. oktober 2016 at 14:37

  Hei.

  Hvor er støvlene fra? De var kjempefine 🙂 Trenger noen fine gummistøvler, er ikke så glad i sånne store klumpete som Hunter etc 😛

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 12:26

  Ingvil: merket heter Lemon Jelly 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:35

  Tina: Lemon Jelly 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:35

  Amalie: tusen takk! De er fra et merke som heter Lemon Jelly :* Klem

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:36

  Eli: ja, ikke sant?! 😀 hehe. Skoene er fra Lemon Jelly <3 klem

 • Leave a Reply