Hverdagsliv

HONEY IM HOME

7. oktober 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with a5 preset Ja, jeg mangler en negl der. Den knakk, jeg silblødde og det gjorde dritvondt. Så la oss ikke mobbe den stakkars fingeren fordi den ser ut som den er halvparten så lang som de andre fingrene mine. 

Nok om det! Jeg er hjemme i Tønsberg, og er lykkelig over det. Dagen startet med at Malin kom på besøk med bursdagsgave – den må jeg vise dere! For da jeg åpnet gaven tenkte jeg at er det mulig å kjenne meg så godt? Vi ruslet en tur til byen, og gikk faktisk opp på min framtidige balkong for å få litt høstsol i fleisen. Rart å stå der og tenke på at jeg snart skal bo der. Det føles fjernt, men jeg gleder meg veldig. 

Etter at Malin og jeg hadde lekt, dro jeg på Rockhair til Ida (kusinen til Malin, ja det er en liten by) for å farge håret. Dere som følger meg på Instagram (Idawu) så kanskje at jeg søkte råd i går? Ida tar alle utfordringer på strak arm, og la inn både lyse og mørke striper. Utover høsten skal det bli flere av de mørke! Så langt er jeg dritfornøyd.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with a5 preset Etter frisørbesøket dro jeg på kafé med lillebror, og nå er vi hjemme hos papsen og hjelper til med hjemmelaget pizza. Han vil alltid lære oss å lage den, og vi vil helst bare spise den. Men i dag fikk han oss med for første gang. Eller… Jeg bidro til pizzasausen, og så unnskyldte jeg min exit med at jeg måtte jobbe. Så nå sitter jeg her og «jobber». Gurimalla, dette ble en skikkelig oppramsing av dagen min. Men det er vel greit av og til. 

Håper du får en fin fredagskveld og nyter at det endelig er helg du også 

17 Comments

 • Reply Anna-Alina 7. oktober 2016 at 21:01

  You’re sooo cuuute!

 • Reply Lina 7. oktober 2016 at 21:16

  Da jeg så det første bildet i innlegget tenkte jeg tilbake da bloggen din het caffelatte.blogg.no, haha 🙂 Jeg er like fan nå som da!

 • Reply Martha 7. oktober 2016 at 22:30

  Hei Ida,

  Jeg lurte på hvor mobildekselet ditt er fra – hvor kjøper en det?

  Takk for svar, og god helg! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 00:37

  Anna: <3

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 00:37

  Lina: hehe, tenkte faktisk det samme! Så hyggelig at du liker bloggen, klem til deg og god helg! <3

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 00:37

  Martha: jeg kjøpte det her: http://www.mytrendyphone.no/shop/iphone-6-lumee-263041c1.html

  god helg 🙂

 • Reply Ida 8. oktober 2016 at 09:43

  Jeg kommenterer utrolig sjelden, men jeg husker ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din, så du må hjelpe meg. Jeg husker jeg startet å lese den da du bodde i Oslo med en eller annen venninne? Kan det stemme? Hvor lenge har jeg lest den da? Lol!

  Anyways, god helg!!:)

 • Reply Sara 8. oktober 2016 at 14:10

  «hos papsen»? De er vel ikke skilt nå?

 • Reply Eirin 8. oktober 2016 at 18:45

  Hei!

  Hvor er den fine jakken din fra? 🙂

 • Reply Ingvild 8. oktober 2016 at 19:25

  Åååh så fin på håret,Ida! Det kledde du 🙂

  Jeg merker at jeg ALLTID kommenterer når det har med håret ditt å gjøre! Haha. MEN jeg liker alle de andre innleggene dine også altså. Jeg er bare veldig fan av hårfargen din 😆 Klem ❤️

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 20:09

  Eirin: Den er fra Ravn 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 20:09

  Ingvild: hehe, så hyggelig. Tusen takk! 🙂 <3

 • Reply Martha 8. oktober 2016 at 22:43

  Ida, kan vi ikke gå oppskrift på pizzaen til faren din? 😀 Det hadde vært knall!!

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 23:23

  Sara: nei, mamma er på reise 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 23:25

  Ida: hmm, kanskje i 2012 da jeg bodde med bestevenninnen min Maria? 🙂 Begynner å bli en stund i såfall :O Håper du har en fin helg <3

 • Reply Dina 11. oktober 2016 at 19:59

  Så strøken på håret! Striper eller helfarger du det?

 • Reply Andrea 23. oktober 2016 at 16:50

  Hei!! HVOR er jakken din fra?? Den er såå fin!

 • Leave a Reply