Hverdagsliv

LETT Å VÆRE SMINKEFRI NÅR DU SER UT SOM DU ER PHOTOSHOPPA

8. oktober 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset God dag! Hvor godt passer ikke denne pysjamasen til meg? Budskapet på T-skjorta kunne ikke vært mer sann. Nå som jeg er hjemme trenger jeg ikke engang å stå opp for å få i meg dagens første kopp med kaffe. Den står klar ved sengekanten før noen i det hele tatt forventer at jeg skal si god morgen

Men jeg vil ikke snakke om kaffe denne lørdagsmorgenen. Jeg vil snakke om en «nyhet» jeg leste da jeg lå og scrollet meg gjennom min obligatoriske nettavis-runde i dag morges. I følge Min Mote er nemlig høstens store sminketrend å se usminket ut. Det har i det hele tatt vært stort fokus på å bruke lite eller ingen sminke i det siste, og da tenker jeg også på de sminkefrie utgavene av magasinet Det Nye. På én måte er jeg enig. Vi bør alle akseptere hvordan vi ser ut og være fornøyde med det, til tross for at det ikke er verdens enkleste jobb. Jeg er enig i at alle mennesker er vakrere uten tre kilo sminke, hard konturering og løsvipper.

MEN. Å fronte det «sminkefrie ansiktet» ved å trekke frem Jenny Skavlan, Kim Kardashian og backstagebilder av super models? De ser jo ut som de ble født photoshoppet. Kvisefri hud, jevn hudtone, ikke en fregne eller føflekk å spotte innen mils omkrets. For meg som har et helt annet utgangspunkt, gir ikke det «sminkefrie» ansiktet deres meg noe mer lyst til å sette makeupbagen i boden. Det må være lov å være forfengelig. Og når jeg våkner og ser ansiktet mitt med 19 føflekker, et dryss med fregner, rødhet i kinnene, blå ringer under øynene og synlige porer både her og der – ja, da får jeg lyst til å starte dagen med å sminke meg. Det er fantastisk å gå uten sminke. Men for meg er det noe som hører til hjemme, på trening, eller på sleepover med håret i dott. Å få noe i trynet på morgenkvisten hjelper i hvertfall på min selvtillit, og jeg føler meg rett og slett finere med et lag sminke eller to.

Akkurat det får være opp til hver enkelt. Jeg vil bare sende en liten dose forståelse til deg med acneutbrudd, deg som er kronisk rød i ansiktet, og deg som i likhet med meg selv, føler seg som 101 dalmatinere uten makeup. Vi trenger ikke følge høstens trender, vi kan gjøre hva pokker vi vil 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Nå må jeg seriøst komme meg ut av pysjen! Jeg skal jobbe i noen timer, og så skal jeg catche opp med jentene jeg tok opp fag sammen med før jeg begynte å studere. Det blir koselig, det! 

88 Comments

 • Reply Nora 8. oktober 2016 at 12:17

  Det nederste bildet er det nydeligste jeg noen gang har sett av deg. Du er stunning!!

 • Reply Kamilla 8. oktober 2016 at 12:19

  Hyll Ida! Du er et fantastisk godt forbilde! Ærligheten lenge leve!

 • Reply Ida 8. oktober 2016 at 13:03

  Tror artikkelen sikter til at det er in med no makeup-makeup, altså ikke å gå sminkefri, men å sminke seg slik at det ser mest mulig naturlig ut.

  Synes det er en fin trend, da det etter min smak kler de fleste bedre enn å bruke altformye dramatisk sminke, hvertfall til hverdags.

  Men så er jo selvfølgelig dette en smakssak 🙂

 • Reply Anonym 8. oktober 2016 at 14:09

  <3

 • Reply Anonym 8. oktober 2016 at 14:23

  Så NYDELIG du var på disse bildene, Ida. Spesielt det øverste! Jeg blir glad av å se på deg der, liksom 😀

 • Reply Ingvild 8. oktober 2016 at 16:47

  AMEN!!!!

 • Reply Anonym 8. oktober 2016 at 16:49

  Det ser jo ikke ut som du har noen kviser, og føflekker og fregner er jo bare fint! Du er sikkert like fin uten sminke. Jeg hadde hvertfall droppa foundation hver dag hvis jeg hadde hatt så fin hud som deg.

 • Reply Kamilla 8. oktober 2016 at 17:43

  Forslag til et innlegg som kunne blitt artig; ord du ikke takler? haha 8) Jeg har så mange som jeg vegrer meg for å si, og grøsser når andre sier det.

  Ikke det at det har vært noe dårlig innlegg her i det siste, men hadde vært gøy å høre (les: lese…)

 • Reply Tina 8. oktober 2016 at 17:44

  haha, har tenkt akkurat det samme! Det er lett å være sminkefri når en del av jobben din er å gå til hudpleer, liksom.. Leste denne artikkelen på Refinery29 om Alicia Keys http://www.refinery29.com/2016/10/125598/alicia-keys-no-makeup-routine#slide og er litt morsomt som de sier; det koster faktisk ganske masse å gå sminkefri 😛

 • Reply Slje 8. oktober 2016 at 18:28

  Hvor er t-skjorta fra :D? Digger den!

 • Reply Tuva Willassen 8. oktober 2016 at 18:33

  Disse bildene er faktisk blant de fineste jeg har sett av deg!! Haha. Måtte bare si det. Fine deg <3

 • Reply Anonym 8. oktober 2016 at 18:36

  Ååh, kunne ikke vært mer enig! For meg med kviser i ny og ned og litt mer porer enn jeg skulle ønske, er det deilig å freshe seg opp! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 20:09

  Tuva Willassen: takk fine Tuva <3 Håper du koser deg i Oslo! Klem

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 20:10

  Slje: H&M 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 20:11

  Kamilla: haha, det var faktisk et morsomt forslag! Jeg skal prøve 🙂

 • Reply ingrid 8. oktober 2016 at 20:32

  Må kopiere Tuva sin kommentar, de var helt sykt fine bilder av deg!!

 • Reply Ingrid 8. oktober 2016 at 21:34

  Så utrolig fine bilder av deg! 🙂 Og amen! Takk for at du tar opp dette temaet<3 Skulle gjerne gått sminkefri hvis jeg så like plettfri ut som Alicia Keys/Jenny Skavlan, men jeg er altså kronisk rød i trynet (har arvelig rosacea), og både føler meg bedre og beskytter huden min mot irritasjon fra vind o.l. når jeg har på meg sminke 🙂 Det er godt å høre noen andre refleksjoner rundt det enn kommentarer fra skjønnhetsmagasiner/bloggere/kjendiser som påstår at «det bare er å droppe sminken/kjøpe disse pillene/spise ditt og datt og så blir huden din helt flawless», og ikke tar hensyn til at det ofte er mer komplekse grunner til at folk har problemer med huden/ønsker å bruke sminke.

 • Reply Kine 8. oktober 2016 at 22:38

  Du skriver så bra og så ærlig. Det er så deilig at noen kan si ting som f.eks det her, høyt! For det er garantert mange som tenker og føler som deg.

  Har lest bloggen din lenge, og selv om du kanskje faller inn under kategorien «rosablogger»/»hverdagsblogger» så synes jeg at du skiller deg ut med måten du skriver på. Formuleringene, oppbygning av teksten og punch lines gjør innleggene dine interessante og morsomme, så selv om jeg begynner å bli gammel (kremt, 30+) kommer jeg til å følge deg lenge 😉

 • Reply Anonym 8. oktober 2016 at 22:48

  Du er irriterende pen, faktisk! (rett og slett plagsomt vakker:p)

 • Reply Mari 8. oktober 2016 at 23:18

  Skjønner at du ikke vil ha kviser, men syns du virkelig at det kan sidestilles med fregner? Mener du at fregner skal sminkes bort? Hilsen ei med rødt hår og hundrevis av fregner 🙁

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 23:22

  Kine: tusen takk for en veldig fin kommentar! Og du: 30 er det nye 20 har jeg hørt 😉 Klem <3

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 23:23

  Anonym: åå takk, det var hyggelig <3

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 23:23

  ingrid: tusen takk!!

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 23:24

  Nora: takk, så snilt!

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2016 at 23:24

  Ida: det er absolutt en smakssak – syns bare det er teit å «diktere» en slik trend. Men det gjelder jo ikke bare denne trenden :-}

 • Reply BRASSEFRUE 9. oktober 2016 at 00:11

  Veldig enig med deg! Jeg går ofte sminkefri hjemme og merkelig nok synes mannen jeg er penest uten noe sminke. Men selv føler jeg meg absolutt best når jeg tar på meg litt og får freshet meg opp. På sommeren kan jeg noen dager føle meg fin uten sminke, men da har huden en annen glød. Det er veldig typisk at repotasjer bruker folk som er veldig pene også uten sminke. Skulle likt å se de ha en helt «vanlig» jente til å posere sminkefri.. Med kviser, fregner o.l.

 • Reply Andreas 9. oktober 2016 at 01:36

  Hei,

  Sminke er oppskrytt. Du er mye mer naturlig uten! Superfine bilder 🙂

 • Reply Tone 9. oktober 2016 at 01:38

  Mari: Selv om hun ikke liker å vise sine egne fregner betyr ikke det at hun ikke synes det er fint på andre 🙂

 • Reply Aba 9. oktober 2016 at 10:23

  HELT enig! Tenker akkurat det samme!

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 12:22

  Tone: veldig sant 🙂

 • Reply Elisabeth K 9. oktober 2016 at 12:25

  Så utrolig vakker du er!

 • Reply Mia 9. oktober 2016 at 12:50

  Jeg er helt enig! Kviser,rødhet,store porer og ugjevn hudtone er alle grunner til at jeg bruker sminke! Det er deilig å gå uten sminke,men det gjør jeg kun hjemme. Jeg føler meg hverken våken eller opplagt før jeg har fått på meg sminke. Om en føler seg bra med bare litt maskara eller foundation,er helt opp til en selv.

  Kjenner jeg blir irritert når folk fronter den «sminkefrie» jenta,som en tydelig ser er enten photoshoppet eller faktisk har sminke! Bare at det synes ikke så godt,så det putter vi under kategorien «sminkefri».

  Jeg bruker sminke for meg selv,ikke for andre.

  Ida du er fab både med og uten sminke! Og jeg digger meningene og utstrålingen din😊

 • Reply Hanna 9. oktober 2016 at 13:13

  Så enig! Å være sminkefri er ikke like enkelt for alle!

  Og, fy søren så flott du er på disse bildene!

 • Reply Minrefleksjon 9. oktober 2016 at 13:52

  Helt enig! Jeg synes det blir en dobbeltmoral at kjendiser skal skryte av at de er sminkefri, når de har penger til å besøke hudpleieren annenhver dag (litt overdrevet) og har plettfri hud. Folk må få bruke litt sminke hvis de har komplekser de ønsker å skjule uten at de skal bli kalt overfladisk.

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 14:45

  Elisabeth K: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 14:45

  Hanna: tusen takk, søte deg!

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 14:47

  Ingrid: ja, det er mye mer komplekst enn det. Og som du sier: sminke er ikke en gang kun for det visuelle, for noen kan det også beskytte plaget hud. Selv bruker jeg blant annet foundation med solfaktor fordi jeg er en tikkende bombe hva angår hudkreft. Så ansiktet dekker jeg med god samvittighet 🙂

 • Reply Camilla 9. oktober 2016 at 15:49

  Helt enig, kunne ikke sagt det bedre selv!!

 • Reply Hedda 9. oktober 2016 at 16:00

  Her var du jammen flott, Ida! 😀

 • Reply Maiken 9. oktober 2016 at 17:19

  På disse bildene og med det håret synes jeg du ligner på blondinbella 😊 syns forøvrig du er flink å svare leserne dine i kommentarfeltet, i motsetning til andre!

 • Reply Susanne 9. oktober 2016 at 18:59

  Jeg er så enig med deg!! Men jeg synes du er ekstremt vakker. Jeg lurer så utrolig på hvilken foundation eller hudsminke generelt du bruker? Og håper inderlig på svar. Hilsen ei som snart skal investere litt i innholdet i sminkepungen:)

 • Reply Ida 9. oktober 2016 at 19:16

  Helt enig.. Har selv et litt dårlig utgangspunkt for å gå uten sminke… en trøtt mamma med store blå ringer under øya, og masse porer, litt uren hud, og ujevn hudtone. Så hadde jeg fått levert en jevn og fin hud og uten blå ringer, så kunne jeg vurdert sminkefri i hverdagen i alle fall.. Mascara er ikke et must her, men føler likevel når jeg allerede har sminket huden, så ser det litt rart ut uten..

 • Reply Jens Pikenes 9. oktober 2016 at 19:39

  Hoho, for en runkesirkel disse jentebloggene er – og påfølgende kommentarfelt. Ser samme tendensen på facebook når jenter endrer profilbilde:

  «Åååååå fine du!! ILU!!»!#»

  «OMG Takk nei duuuu er finest !»##»!»#!»

  osv osv

  Du snakker om Skavlan og Kardashian med negativt fortegn, men er ikke det spøtt bedre selv. For en trist tilværelse å være redusert til en pin-up? Det verste av alt er at det er 100% selvpåført!

  Så overfladisk – så patetisk. Heldigvis for alle dere er jeg mann, og min mening interesserer dere ikke. Rock on!

 • Reply Anonym 9. oktober 2016 at 20:12

  attestappenoppi

 • Reply Ragnhild 9. oktober 2016 at 20:31

  Åh, jeg er så enig! Føler det på akkurat samme måte. Eller hva med Sofie Elise, som har tatt flere operasjoner i tillegg til at hun har løsvipper på når hun tar det «sminkefrie» bildet til forsiden av Det Nye. Hva er det egentlig som er så naturlig med det?

 • Reply Runar 9. oktober 2016 at 20:36

  Med ditt utseende, hadde jeg ikke vært redd et eneste sekund for å gå ut uten sminke. 😀

 • Reply Pelle 9. oktober 2016 at 20:51

  Kanskje du bør la legen se på den kulen du har på nakken (nederste bilde).

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:22

  Runar: så hyggelig da, Runar!

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:22

  Pelle: regner med at du ikke skrev det for å være hyggelig, men jeg kan betrygge deg med at det ikke er noen kul der i virkeligheten 😉

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:23

  Susanne: tusen takk! Her har jeg på meg Designer Lift i farge 5 fra Armani. En veldig god foundation! 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:24

  Maiken: syns bare det skulle mangle at man svarer når noen tar seg tid til å skrive, skulle ønske jeg hadde tid til å være enda flinkere til det <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:25

  Hedda: tusen takk <3

 • Reply Rune Goksør 9. oktober 2016 at 21:31

  Quite agree. Det er lett å stille usminket når man har svart hår og nokså brun i huden fra før av. Litt værre for de som har britisk hudtype og blondt/rødlig hår. Utseende-skalaen dropper som en stein for dem. Jeg synes alle kvinner burde sminke seg med en gang de står opp slik at de er fine å se på.

  Kanskje noen vil kalle det mannsjåvinistisk, men jeg synes det må være greit at ulike kjønn har forskjellige krav til hvordan man skal stelle seg. Kvinner trenger ikke være så stressa som øst-europeiske damer er, men det er ikke innafor om det er sånn som i Danmark hvor alle damer ser ut som uvaskede burugler.

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:32

  Ida: ja, da hadde jeg gått sminkefri resten av livet selv. Men så heldig har jeg ikke vært, gitt 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:34

  Kamilla: <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:34

  Mia: takk for fine ord, Mia <3 og ja.. det er jo ikke sjeldent at de «sminkefrie» er litt pudret de også.

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:38

  Rune Goksør: du fant veien hit fra Nettavisen, regner jeg med? 😉 Nå kan jeg fortelle deg at jeg aldri i verden ville sminket meg til ære for en mann. Det gjør jeg for meg selv og min egen velvære.

 • Reply Tine 9. oktober 2016 at 21:45

  TAKK, Ida! <3 Jeg tenkte akkurat det samme da jeg våknet opp i morges med tidenes utbrudd i ansiktet og skulle forholde meg til den overskriften. Vi må da for søren få sminke oss (eller ikke) uten å bli kalt «ut». Er så lei av sånn diktering, som altfor ofte, er rettet mot kvinner – det være sminke, tøy, livsstil eller kropp. Folk er forskjellige, og godt er det!

 • Reply Susanne 9. oktober 2016 at 22:00

  Helt enig med alle over! Du ser helt smashing ut på disse to bildene. Særlig det siste, sååå fint <3

 • Reply u 9. oktober 2016 at 22:03

  Hello gorgeous grllllll — not on topic : however , can i ask how tall are you ??

 • Reply Rune Goksør 9. oktober 2016 at 22:14

  Du må gjerne fortelle deg selv det der, men det er jo et åpenbart resultat av miljøprogrammeringen. Hadde du vært det siste mennesket på jorden, hadde du gitt faen.

 • Reply Kjell 9. oktober 2016 at 22:16

  Ifølge skrives i ett ord «ifølge» når det brukes som «according to». Ellers veldig lærerikt og samfunnsviktig innlegg!

 • Reply Anonym 9. oktober 2016 at 22:22

  Du ser ikke helt sminkefritt ,ser ut sim du har masse mascara ,men alltid lurt på hvilke bryn farge bruke du til brynene?du har så fine 🙂

  Og til rune goksør : dra deg vekk ,du ser sikkert ikke bedre ut selv og mange utlendinger ser like fæle ut uten sminke som dei bleike

 • Reply Sofie 9. oktober 2016 at 22:27

  Dette var godt å lese! Jeg er kronisk rød i ansiktet, og uten sminke ser jeg konstant flau/kald/forkjølet ut. Nesten litt komisk faktisk! Så her smøres det et tykt lag med foundation hver dag for å ikke fremstå som ekstremt usikker. Lett for andre å si at man er pen uten sminke, men jeg blir stort sett spurt om jeg er syk eller pinlig berørt. Hurra for sminke!

 • Reply vargas12 9. oktober 2016 at 22:29

  Hei Ida

  Nå er du virkelig flott,men bruk mindre sminke fra nå, vedder på at du får positive tilbakemeldinger. Da får du fram den ekte skjønnheten din.

  Artig å lese kommentarene og jeg synes denne Jens Pikenes tar kaka. Han er ikke opptatt av bloggere, men bor i kommentarfeltene. Misforstår dine meninger om Kim og Jenny gjør han jo også. He he 🙂

  Håper du får en kanon fin høst. Husk å sende meg info, du skulle jo få bok av meg husker du. Krim 😉

  Stå på nydelige Ida!

  Vargas

 • Reply MM 9. oktober 2016 at 22:42

  Tusen takk for dette innlegget!

  Jeg føler selvfølgelig på det presset med «less is more» men dessverre så føler jeg meg mindre vel uten sminke, selv om sminke nødvendigvis klarer trylle bort alt så hjelper det hvertfal en hel del!

  Digger svaret ditt til Rune over her 😂💯

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 22:55

  Rune Goksør: du tar feil 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 22:57

  Anonym: jeg er overhodet ikke sminkefri her nei, har på meg full pakke + vippeextensions 🙂 På brynene tegner jeg ikke, jeg bruker bare Lancôme Sourcils Styler som legger fiber med farge i brynene. Klem

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 22:58

  Sofie: ja, hurra for sminke sier jeg også 😀

 • Reply Matilde Brandt 9. oktober 2016 at 23:02

  Fy søren det nederste bildet av deg var helt nydelig!

 • Reply Anonym 9. oktober 2016 at 23:22

  Jeg sliter veeldig med rødhet i ansiktet. Husker vaskehjelpen på skolen brukte å sende meg et lurt blikk og si «syk i dag?» på gebrokkent norsk, når jeg ikke hadde på sminke. Fy faen. Livet er ikke enkelt, dere. Men du, på disse bildene har du jo ett eller annet i ansiktet? Selvbruning? Du ser iallefall bra ut, og gir ikke resten noe bedre selvfølelse.

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 23:23

  Anonym: jeg er langt i fra sminkefri her, dette innlegget var jo ikke akkurat en oppfordring til å gå sminkefri 🙂

 • Reply 69analina69 10. oktober 2016 at 04:09

  http://www.fetish18date.com lag en gratis profil og se hvem som er i din by

 • Reply Ida Wulff 10. oktober 2016 at 09:49

  Matilde Brandt: tusen takk <3

 • Reply Anonym 10. oktober 2016 at 10:11

  å så bra! Jeg er helt enig! Jeg må også si at de bildene av deg over her er de fineste jeg har sett av deg. Kunne du ikke fortalt oss hvilket sminke du har på deg på de bildene?

 • Reply Pelle 10. oktober 2016 at 10:13

  Nei, jeg kommenterte den kulen for å være hyggelig, jeg, Ida. Jeg har hatt en slik selv, nemlig, på samme sted. Den andre kulen jeg har, som du tenker på, den vil jeg ikke neven engang, det er bare griseprat. 🙂

  Artig forresten at dere kvinner ikke sminker og doller dere for gutta. I andre sammenhenger er det jo menn som får skylda for kroppspresset mot kvinner. Så sier du nå at det er kvinner selv som står bak?

  Jeg tenker synspunktet på dette endrer seg ettersom hva man vil oppnå. 😉

 • Reply Vilde 10. oktober 2016 at 13:20

  Du har så rett! Det er jo enkelt å rocke en sminkefri look om du ser ut som Jenny Skavlan! Hadde jeg sett ut som henne, hadde jeg aldri gidda å sminke meg! Men med et ansikt fullt av arr, rødhet og pigmentflekker, så ser jeg faktisk jævlig mye bedre ut med sminke. haha

 • Reply karoline 10. oktober 2016 at 14:51

  Elsket dette innlegget og ærligheten din – du er min favorittblogger, Ida!

  Kan du skrive om hva du tenker rundt dette med det perfekte utseende og menn? jeg er ganske annerledes uten sminke enn med – rødhet i kinnene, ujevn hutone, blå ringer under øynene, mye mindre markerte trekk osv., og dater nå en mann som jeg vet har mange muligheter når det gjelder damer og utseende. føler hele tiden at jeg må leve opp til han og sammenligner meg med alle de pene jentene der ute og det gjør meg så sliten.. Noen tanker?

 • Reply Malin 10. oktober 2016 at 16:37

  Syntes du burde ha nederste bildet som header, kjempe fint bilde 😀 du er nydelig

 • Reply Ida Wulff 10. oktober 2016 at 19:13

  Malin: tusen takk<3

 • Reply Judith 10. oktober 2016 at 23:25

  Du er smellvakker på disse bildene. Orker ikke å lese kommentarene til andre, men fikk med meg fregner der en vei. Jeg elsker fregner og jenter med rødt hår. De er så heldige og unike

  Mer av det nå kvinns! Jeg selv har bare maskara og litt pudder på om dagene. Ingen øyebrynsminke,rouge eller noe. Helt ok

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2016 at 10:34

  Pelle: til de grader kvinner som selv står bak!

 • Reply Lovise 11. oktober 2016 at 14:29

  Er så enig med deg, det gjør ikke akkuratt selvtilliten bedre av å se på disse med plettfri hud. Selv har jeg alltid en stor kvise eller to i ansiktet, så selv om jeg skal på trening bruker jeg CC dagkrem i ansiktet for å få litt farge og for å skjule kvisene! Føler meg ikke fresh i det hele tatt uten sminke, så her sminkes det hver eneste dag utenom den søndagen jeg bare skal være hjemme 😉 Du ser smashing ut btw! 😀

 • Reply lixil 11. oktober 2016 at 23:06

  Ja, ikke sant! Det som irriterer meg enda mer er når jeg ser på bildene av disse vakre «usminkede» menneskene og ser at, ja, de har bare farget øyebrynene, har på vippeexstensions og har restylan i leppene. Og for all del, jeg har ikke noe problem med det, gjør to av tre av de selv, men man kan ikke si at man er USMINKET med alt det stasjet. Man har kanskje ikke på foundation, men man har jo benyttet seg av en god del hjelpemidler for å fremheve sine gode sider.

  Haha, dagens utblåsning :p nå skal jeg lukke mine løsvippebefengte øyne før jeg skal stå opp og sparkle ansiktet før studier. For da syns jeg nemlig at jeg er finest.

 • Reply Stine 20. oktober 2016 at 02:44

  Minmote.no har jo absolutt rett i noe av det – men selv er jeg som deg. Jeg trenger minst et lag for å få opp

  selvtilliten (som om jeg trenger noe mer) :ironi:

  Gutter kan bruke sminke også leste jeg om på minmote.no for en stund siden – Man ser jo at Kanye West sminker seg til tider, og som oss andre så er de bare mennesker med porer og urenheter som alle oss andre dødelige.

  Takk for tips. Selv har jeg grove porer og håret er tjafsete. Det er typisk høsten har jeg hørt. Da blir det tørt, livløst og huden flasser. Håper du har noen gode tips for oss med disse skjønnhets-plagene.

 • Reply Stine 20. oktober 2016 at 02:53

  Jeg rakk ikke å skrive alt i forrige svar til deg Ida, men hva er grunnen til at folk som Kardashians-klanen bruker Photoshop?

  Det er vel ikke alt du vet svaret på, men selv om Kim har en unaturlig midje, eller photoshopper bilder så er hun jo smellvakker. Nå skal jeg bla med litt nedover din egen side og se om jeg finner et tips til oss med acneutbrudd eller lignende hudproblemer. Jeg har sett du har tipset om ting for huden før nemlig. Du vet når alt blir feil, Foundation, vipper, midjen og ja det meste så finnes det sikkert håp for oss med disse problemene også. Dette ble som vanlig litt smør på flesk, men det får gå… Ha en fin dag. 🙂

 • Reply Anonym 11. november 2016 at 22:30

  kan du ver så snill snart komme med et sminkeinnlegg7hverdagssminke, som ikkje e sponsa av nokken! bare heilt oppriktig det du bruka

 • Reply Ida Wulff 12. november 2016 at 00:09

  Anonym: det har jeg allerede lagt ut, så det må i såfall bli hvis sminkepungen blir oppdatert! 🙂

 • Leave a Reply