Hverdagsliv

PAP(P)ARAZZI-SØNDAG

9. oktober 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Uff. Disse paparazziene er så slitsomme! Det ser dere sikkert på ansiktsuttrykket mitt også 😉 Neida. Heldigvis er ikke paparazzivirksomhet lov i Norge! Men i dag har jeg vært ute på en liten jobbrunde, og pappa har vært med som fotograf. Papparazzi med to p’er altså. Funfact: pappa er den vanskeliste fotografen i familien, både mamma og lillebror er enklere å jobbe med. For pappa setter seg helst ikke ned på huk, og når man blir fotografert fra fugleperspektiv får man himla korte bein. Dessuten tar han ett bilde og syns det er dritfint. Dette kommer da fra mannen som sier jeg er finest uten sminke, og det vet jeg er LØGN! Så de 80 bildene jeg vanligvis trenger for å velge ut ett fint – det er jo bare å glemme! Men i dag har han faktisk vært flink og fått litt skryt.

Ellers har jeg ikke mye spennende å meddele. Tanken på å reise hjem igjen til Oslo er fjern akkurat nå, jeg vil helst ligge her i kjøkkensofaen og sløve i et halvt år. Så jeg blir i hvertfall hjemme til i kveld, for mamma kommer hjem fra ferie og vi skal spise lasagne. Har med meg noe pensum også, og jeg vet at mandagen blir mye bedre hvis jeg har gjort noe skolerelatert i helgen. Vel, vi får se 🙂 Håper du har en deilig søndag!

14 Comments

 • Reply Julie M 9. oktober 2016 at 15:39

  Etter å ha lest bloggen din i Gud vet hvor mange år, har jeg fått med meg at du er blitt veldig flink på skolen, og jeg må si jeg er mektig imponert! Det er jo snart eksamenstid, og jeg sliter litt med å prioritere tiden riktig slik at jeg får pressa mest mulig pensum inn i den lille nøtta mi. Kan ikke du komme med dine beste tips for eksamensperioden? 🙂 Ha en fin søndag videre! klem

 • Reply Elisabeth 9. oktober 2016 at 15:55

  Så koselig, kos dere masse!

 • Reply siljefjaren 9. oktober 2016 at 16:50

  Håper du får en koselig kveld med mammaen din og lasagne 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:32

  Elisabeth: takk for det, håper du har hatt en fin helg også <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:32

  siljefjaren: tusen takk, håper du har en fin søndag <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2016 at 21:33

  Julie M: snart eksamensperiode ja…. Tiden flyr. Haha :p jeg skal prøve å lage et oppdatert innlegg med tips <3 takk det samme! klem

 • Reply Johanne 9. oktober 2016 at 23:19

  Hei du! Hvor er den fine kåpa/jakka di fra? <3

 • Reply Hanna 10. oktober 2016 at 05:46

  Du har sikkert skrevet dette før, men hvilken selvbruning bruker du? (om du bruker da) 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. oktober 2016 at 09:50

  Johanne: den er fra Ravn :*

 • Reply Lise Penne 10. oktober 2016 at 14:08

  Hei Ida!

  Jeg skulle kommentere et innlegg der du skrev om skrivesperre, lite blogginspirasjon og at du ikke har fått godkjent kommentarene våre. Av de kommentarene er sjeldent mine, jeg er innmari dårlig på å kommentere, men når jeg gjør det så skriver jeg MASSE. Here we go. Jeg er trofast leser, men som sagt ikke kommenteter, men jeg er inne hver dag å leser her, og apropo den dårlige samvittigheten du skriver om, så kjenner jeg meg veldig godt igjen! Som trofast leser får jeg dårlig samvittighet når jeg ikke klarer å holde tritt med innleggene, det skjer en sjelden gang da. Var nettopp på ferie i en uke der det skjedde så mye, at jeg fikk såvidt oppdatert snap. Sier en del, da måtte jeg bla på «eldre innlegg», for å få med meg alle innleggene du hadde skrevet.

  Selv om dette ikke hadde noe med dette innlegget å gjøre, så måtte jeg bare få skrevet det til deg.

  Til tross for skrivesperre og alt som hører til en vanlig hverdag, fortsett med den gode jobben din du gjør, bloggen din er et fast ritual sammen med nettavisene på morgenen. ❤

 • Reply Ida Wulff 10. oktober 2016 at 19:15

  Hanna: akkurat nå bruker jeg ikke fordi jeg prøver å trene så ofte som mulig. men jeg liker Vita Liberata og Eco by Sonia veldig godt 🙂 Dove sin som man får kjøpt på matbutikken liker jeg også, den er litt snillere mot lommeboken. Ulempen er at den lukter litt! Klem

 • Reply Cecilie 10. oktober 2016 at 23:11

  Hvor er skoene fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2016 at 01:14

  Cecilie: Ecco, for ordens skyld så har jeg dem på her fordi jeg er ute og tar bilder til et reklameoppdrag for dem 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2016 at 14:33

  Lise Penne: hei Lise <3 så hyggelig å høre fra deg! det skal du ikke ha dårlig samvittighet for, innleggene ligger jo her og venter til evig tid, hehe! Takk for at du er trofast leser, og tusen takk for fine ord :* Klem til deg

 • Leave a Reply