Serietips og musikk

4 TO WATCH

11. oktober 2016

                                                                               Bilder lånt fra Netflix, TV3 og NRK 

Merkelig hvordan døgnet har så få timer, men at jeg alltid får tid til å se på serier og film. Oh wait.. Kanskje det er derfor jeg alltid får akkurat litt for lite søvn? Uansett. Jeg har fire nye tips å komme med, håper du liker dem hvis du ikke allerede har sett dem!

♥ Aber Bergen: Halvmørk, halvkomisk og halvspennende advokatserie som spiller seg ut i Bergen by. Spennende nok, hvis du allerede har sett de tre andre her! Det ligger tre episoder ute foreløpig, du kan enten se dem gratis på Viafree, eller slippe reklamen ved å se dem på Viaplay.

♥ Amanda Knox: Netflix-dokumentar om den amerikanske jenta Amanda Knox, som dro på utveksling til Italia og endte opp med å bli dømt for drapet på sin roomie. Hun er frikjent nå, men denne drapssaken gikk verden over og ødela livet hennes kan man vel trygt si. Jeg endret oppfatning etter å ha sett dokumentaren, men det var vel kanskje meningen også? Denne anbefales!

 Nobel: Spenningsalarm! Jeg er ikke tidenes Hennie-fan, men i denne serien gjør han (og de andre skuespillerne) en troverdig jobb. Gleder meg til resten av episodene kommer. Du kan se den gratis på NRK.no. 

♥ Hashtag: Svensk ungdomsserie, minner litt om Skam den også, bare at her er det fullt fokus på nettrolling. Den viser kanskje litt av hva som kan ligge bak noen ganger, og ikke minst hvor store konsekvenser det kan få for alle involverte. Du finner den på NRK.no!

12 Comments

 • Reply Lilly 11. oktober 2016 at 11:30

  Nobel overrasket meg positivt! Får litt Homeland-vibes av den! Anbefaler Luke Cage til deg, ettersom jeg husker du likte Jessica Jones 🙂 Litt kjedelig i starten, men tar seg virkelig opp.

 • Reply Malin 11. oktober 2016 at 13:05

  Ser på både Aber Bergen og Nobel, og de dagene de kommer er høydepunktet i tv-uka 🙂 Liker Nobel best, og liker Tuva Novotny sykt godt 🙂

 • Reply Anonym 11. oktober 2016 at 15:59

  Herremin, Nobel er fantastisk. NRK har gjort det igjen og laget tidenes beste serie, når man trodde at de ikke skulle klare å lage noe som kunne toppe «Kampen om tungtvannet», så kom «Nobel». Klarer nesten ikke å vente til søndag, kunne ønske det gikk hver eneste dag, haha..

  Og den dokumentaren om «Amanda Knox» endret hele min oppfatning om henne, men igjen, kanskje det er meningen? Jeg vet ikke, men jeg ble liksom så satt ut av hele dokumentaren og kan ikke annet enn å håpe at hun klarer å legge fortiden bak seg og få en fantastisk fremtid. Og at ingen dømmer henne for hardt etter det som hendte, fikk lyst til å filleriste han journalisten, tenk å ødelegge et menneske på den måten da, faen altså.

 • Reply Anne 11. oktober 2016 at 17:03

  Åhh, hvor finner du alle disse kjekke seriene? Av en eller annen grunn så faller alltid tipsene dine i smak! Nobel er jo bare helt famtastisk! Og Amanda Knox virket såå spennende, den må jeg bare få sett i løpet av uken!!

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2016 at 17:05

  Anne: så hyggelig å høre! 🙂 Jeg er medlem på så mange strømmetjenester, så får med meg det meste på den måten. Klem

 • Reply Anonym 11. oktober 2016 at 18:43

  Takk for gode tips! Ble positivt overrasket over Nobel.

  Har nettopp sett Amanda Knox etter at du tipset om den. Hva tror du forresten? Skyldig eller uskyldig?

 • Reply Julie 11. oktober 2016 at 19:18

  SERIØST JEG ELSKER NÅR DU KOMMER MED SLIKE TIPS!!! Har så si sett alt du anbefaler, og det har falt i smak hver gang! Spesielt «Helene sjekker inn» gav meg et nytt perspektiv på hvordan det er i de ulike institusjonene. Takk Ida for herlige serie/filmtips 🙂

 • Reply Hanne 11. oktober 2016 at 20:57

  Hashtag er faktisk basert på en ekte historie. Skjedde i Gøteborg i 2012! Helt forferdelig.

 • Reply Christine 11. oktober 2016 at 22:39

  Så enig! – Minus Nobel.. Hennie 😬. Ingen fan

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2016 at 22:49

  Hanne: ææ, det ante jeg ikke! Stakkars folk!

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2016 at 22:56

  Anonym: nå tror jeg uskyldig, hva tror du?

 • Reply Anonym 12. oktober 2016 at 13:18

  Har alltid trodd Amanda Knox var skyldig. Det trodde jeg også den første timen ut i dokumentaren. Hun virket så rar på en måte haha. Men det endra seg den siste halv timen. Nå vet jeg ikke lenger hva jeg tror

 • Leave a Reply