Hverdagsliv

DERE ER BEST

12. oktober 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Jeg må bare si tusen takk til alle som tok seg tid til å kommentere innlegget om prioriteringer og venner i går. Dere er så gode! Veldig interessant å lese om hvordan dere prioriterer, og samtidig godt å lese at det er mange som har det sånn som meg. 

Selv om jeg fikk utelukkende positive tilbakemeldinger på innlegget, syns jeg selv at det virket noe krast da jeg leste over det etterpå. Som om jeg er slem og utakknemlig ovenfor vennene mine. Men det er jo ikke akkurat sånn at de sitter hjemme i leiligheten sin og bare venter på at jeg skal ringe heller. Blant mine bestevenner har vi fulltidsjobber, masterstudier i utlandet, en nyutdannet advokat, noen som tar opp fag, flere som har viktige kjærester og så videre. Busy busy. Jeg føler meg litt heldig sånn, akkurat nå har de fleste sitt. Selv om det alltid vil være noen som prioriterer annerledes og dermed får mer tid til venner enn andre. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset I dag har jeg brukt dagen på å jobbe! Og så har jeg hengt litt med min kjære Selma  Tror vi begge lengtet litt etter sol og varme i dag, der vi tasset rundt som to pingviner i Antarktis. Nå er det bare  sjukt kaldt. Jeg rakk aldri å trene i dag morges, så det skal jeg ta igjen for nå. Kjenner jeg er veldig fornøyd med at de to pingvinene tasset inn på Mc Donalds i stad, det gjør jo susen for energinivået…. Wish me luck! 

10 Comments

 • Reply siljefjaren 12. oktober 2016 at 21:37

  Er helt rart hvor kaldt det plutselig har blitt! Hehe, lykke til på trening 🙂

 • Reply Merethe 12. oktober 2016 at 22:06

  Ida, HVOR ser du førpremiere av frikjent!? :O

 • Reply Stine 12. oktober 2016 at 22:08

  Hei! Hva heter den serien du sende et lite glimt av på snap i kveld for noe? Var sesong to

 • Reply kristine 12. oktober 2016 at 22:24

  Hvor er jakka di fra?

 • Reply Mariam 13. oktober 2016 at 18:53

  Hvor er den fine jakken fra?:)

 • Reply Ida Wulff 13. oktober 2016 at 20:41

  Mariam: Ravn 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 11:53

  Stine: Frikjent, premiere 27. oktober 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 11:55

  Merethe: Var heldig og fikk tilsendt et par episoder fordi jeg visstnok hadde blogget om serien tidligere. Men premieren er 27. oktober! 🙂 Klem

 • Reply Camilla Acklam 14. oktober 2016 at 13:26

  Jeg er veldig enig i prioriteringene dine når det kommer til venner. Jeg burde sikkert sett mine mye oftere, men det blir ikke sånn når jeg jobber og tar opp fag i tillegg til å bo alene.

 • Reply who will win today match prediction 25. mars 2024 at 19:58

  A round of applause for your blog article.Thanks Again. Keep writing.

 • Leave a Reply