Hverdagsliv

FRA SENG TIL TAXI PÅ ET BLUNK

14. oktober 2016

I dag våknet jeg 9.33. Da klokken var 9.39 satt jeg i en taxi. Det  være personlig rekord på å komme seg opp av sengen og ut av huset! Hehe. iPhonen min synger dessverre på siste vers, til tross for at den ikke er spesielt gammel. Skrur seg av når jeg åpner Snapchat, skrur seg av fordi det er kaldt ut, skrur seg av fordi den er en jævla dritt. Og så kjører den på med alarm på lydløs da, det er jo det beste av alt. Æsj, å kjøpe ny telefon er den kjedeligste utgiften jeg vet om. Bortsett fra oppvasktabletter og sånt. Men jeg får vel bare klikke hjem en ny telefon, da! Er det noen som har erfaring med iPhone plus-telefonene? Er de rett og slett for store? Jeg har så lyst på!

Nok om iPhonen, den fortjener ikke mer oppmerksomhet. Resten av denne dagen går med til lesing og trening. Ikke en spennende dag, men en fornuftig dag.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Så dette sitter jeg og storkoser meg med! Gir ikke akkurat fredagsfølelsen, men den får jeg lete etter i kveld 😉 

37 Comments

 • Reply ida 14. oktober 2016 at 14:08

  Jeg har IPhone 6s PLUS, og det er det beste kjøpet jeg har gjort! Dersom du pleier å ha mobilen i lomma på buksa osv, så vil det nok bli litt stor. men dersom du er som meg, og bare har den i veska er den absolutt ikke for stor! Never going back 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 14:09

  ida: så bra du er fornøyd! Nei men altså… Det er vel ingen som faktisk går med mobilen i lomma heller, er det vel?? Hehe 🙂

 • Reply Siv 14. oktober 2016 at 14:58

  Min mobil var også slik. Men det var pågrunn av batteriet. Kan hende du bare må bytte det, så er den så god som ny igjen.

 • Reply Aline 14. oktober 2016 at 15:57

  Med din inntekt tenker jeg det går bra å kjøpe ny mobil;) skattelistene er sikkert litt kjedelig å gå på trykk…men du fortjener det synes nå jeg!

 • Reply Sonja 14. oktober 2016 at 15:59

  Kjøpte IPhone 6S Pluss i forrige uke(Gadd ikke vente på at 7 skal komme). Helt genial, bruker stort sett tlf. til alt og da er det greit at den er litt stor. Og nei jeg har den aldri i lomma

 • Reply Marie 14. oktober 2016 at 16:01

  Hadde iphone 6 før, og har skaffet med 7+ nå. Angrer ikke et sekund på at jeg gikk opp i strl, den er så behagelig å bruke og se på videoer osv med. Den kan virke veldig stor nå, men du blir vant til størrelsen veldig fort 🙂

 • Reply Inger 14. oktober 2016 at 16:22

  Kjøpte iPhone 6 pluss for ei stund sidan, og er storfornøgd! Elskar størrelsen på skjermen, og dessutan får den oftast plass i jakkelommar, sjølv om bukselommar blir for små. Med det første kan den virke veldig stor, men etter kvart blir ein veldig vand med det og no kan eg ikkje forstå at eg pleidde å ha iPhone 5-modellen haha 🙂 🙂

 • Reply Martine Ellefsen 14. oktober 2016 at 16:29

  Iphone har vel kanskje ett problem der – min skrur seg av hvis den blir for varm eller for kald og lader ut ekstremt fort.. Kjedelige greier! Men men 🙂

  God helg <3

 • Reply Tina 14. oktober 2016 at 16:50

  Min iPhone var akkurat sånn den også, skrudde seg av hele tiden osv. Men jeg sendte den inn på reperasjon og fikk en helt ny iPhone i posten (kjøpte den gjennom One Call, så gikk på garantien). De pleier visst å gjøre dette når det kommer til svekket batteri 🙂 Bare et lite tips.

 • Reply charlotte 14. oktober 2016 at 17:07

  Enig m Ida!!

  Elsker Iphone 6 plus tlf min!

  never going back!

  looooove it <3

 • Reply Anonym 14. oktober 2016 at 17:39

  Har iPhone 7+ i matt svart, og først: herregud så fin den er! Men seriøst, om du vurderer + ville jeg kjøpt den. Jeg var sinnsykt usikker, spurte så mange jeg kunne, prøvde andres mobiler osv. Det at den er sto gjør ingenting, for jeg lover deg, du blir vandt til det med en gang. Jeg trener, er på fjellturer osv osv, og størrelsen går faktisk fint. Batteritiden er super og bildekvaliteten dødsbra!

 • Reply Hanne Anderson 14. oktober 2016 at 17:45

  Hei Ida! Min iPhone var også helt tullete da jeg byttet den ut, bare det blåste gikk den av. Jeg bestemte meg derfor å gå bort i fra iPhone og byttet til huawei honor 7. Det er android telefon, men helt lik som iphone i menyen og innstillingene (ellers ville jeg aldri skjønt meg på den…). Vil derfor anbefale deg huawei honor 7 (eller 8 som jeg sikler etter selv nå 🙂

  Nevnte jeg at de er halve prisen av en iPhone? Du kan jo lese meg om 8 her: http://www.dinside.no/mobil/honor-8-kan-vaere-hostens-smarteste-mobilkjop/61007117

 • Reply Elisabeth 14. oktober 2016 at 19:02

  Kjøpte iPhone 7pluss og kunne ikke være mer fornøyd!! Elsker størrelsen, og kan fint håndtere den med en hånd. Det største plusset er allikevel kameraet som er veldig bra 😉 Kjøp, tror ikke du kommer til å angre 😊

 • Reply Anne 14. oktober 2016 at 19:13

  Jeg måtte selv kjøpe ny telefon for noen uker siden da min begynte å streike. Har ingen erfaring med iPhone plus men er veldig fornøyd me iPhone 7 så langt 🙂

  Er så enig i at det er kjedelige penger, men når du får den nye telefonen finner du ut at det er verdt hver en krone!

  Ha en fin helg Ida!

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 19:22

  Anne: Takk det samme, Anne <3

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 19:24

  Anonym: jeg kunne ikke få iPhone 7 før om 3-4 uker, så jeg bestilte meg en 6s + i sted. Håper det blir bra! 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 19:24

  Hanne Anderson: ahh, skulle ønske jeg klarte, men kjenner jeg vrir meg innvendig av å skulle surre til Apple-systemet mitt! Selv om jeg egentlig ikke er fornøyd. Rart det der :O

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 19:25

  Martine Ellefsen: det er så irriterende! God helg til deg også, Martine :*

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 19:25

  Tina: så smart! Jeg har dessverre kjøpt min via Apple, og de er sjukt vanskelige på det.

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 19:26

  Inger: oi ja, kan tenke meg at det var en ekstrem forandring, hahha:D og så når man ser tilbake på den gamle telefonen etter et par dager, kan man nesten ikke forstå hvordan det gikk an å bruke den. God helg!

 • Reply Anonym 14. oktober 2016 at 19:59

  Hvilken farge valgte du Ida? Har selv rosegull 🙂

 • Reply Forsikringsselskap-kundebehandler 14. oktober 2016 at 20:34

  All respekt til deg som ikke har «mistet» telefonen din, som halve Norge, tilfeldigvis rett etter at den nye iphonen kom.

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 21:05

  Anonym: jeg valgte gull! Har aldri hatt noe annet enn svart, så spent på om det blir mye brune sminkeflekker på fronten :O

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 21:06

  Forsikringsselskap: really?? så gjennomskuelig!

 • Reply Kristina 14. oktober 2016 at 21:16

  Hvor kjøpte du den nye mobilen? 🙂

 • Reply Anonym 14. oktober 2016 at 22:18

  Hvilken smoothie fra SmoothieXchange er din favoritt? 🙂 Det er jo en jungel å velge mellom, så hadde satt stor pris på tips!

 • Reply Karoline 14. oktober 2016 at 23:29

  Hvor er planleggeren med navnet ditt på fra? Kjempesøt!

 • Reply Tone 14. oktober 2016 at 23:30

  Har hatt 6+ i to år, og når den begynte å streike gikk jeg over til 7+ i rosegold. Utrolig fin, og kunne aldri gått tilbake til den vanlige størrelsen 🙂 Man blir veldig fort vant til at den er såpass stor og kvaliteten på bilder osv er upåklagelig, gled deg 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2016 at 23:50

  Tone: wohoo, gleder meg 🙂

 • Reply Kine K 15. oktober 2016 at 00:27

  Jeg har også gått fra iPhone 6 til iPhone 7 pluss nå og jeg angrer ikke et sekund. Jeg bruker mobilen mest til å surfe og Instagram og da er den perfekt! Og jeg syntes den er god å skrive med 🙂 men stor å ha i baklomma, men ikke noe problem i veska 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2016 at 12:42

  Karoline: fra Etsy.com 🙂

 • Reply Camilla Acklam 15. oktober 2016 at 13:18

  Har selv kjempelyst på PLUS-en. Har hørt mye bra om den! 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2016 at 16:09

  Anonym: cocnut crunch, den som er på bildet her 🙂 Kjøper sjeldent noe annet, men det hender at jeg ber om å få den uten granola på toppen og heller bare smoothie hele veien. Klem

 • Reply Anonym 17. oktober 2016 at 18:31

  Har iphone 7 plus og det er det beste kjøpet jeg har gjort i heeele mitt liv! Er superfornøyd med størrelsen, gikk fra iphone 5s til 7 plus og ble vandt med størrelsen etter bare en dag. Skjønner ikke at jeg har klart å lese på gamle mobilen min engang. Kameraet er det beste jeg har vært borti og lader bare telefonen min et par ganger i uken med den nye telefonen. Tidenes kjøp spør du meg! 😀

 • Reply Christina Fredvang 18. oktober 2016 at 08:38

  Hei Ida 🙂

  Det er ikke mobilen din det er noe gale med om du har oppdatert den til IOS 10.2.

  Heldigvis er IOS 10.3 rett rundt hjørnet og Apple har lovet at utfordringene da skal bli løst.

  Følgende problemer oppdages i versjon IOS 10.01 og 10.02: (Problemet relateres mest til Ihone6 og noen av Iphone7 enhetene.

  Ugående samtaler henger, må ringe opp på nytt for å få kontakt

  Noen samtaler kan bli brutt under samtale

  Det er problemer i flere tilfeller å nå telefonen din utenfra. Ekstern bruker må kanskje prøve å ringe opp flere ganger.

  Høyt forbruk av batteri. (Kanskje enda større forbruk på 10.02 sammenlignet med 10.01.

 • Reply Cathrine 19. oktober 2016 at 21:24

  Hei 🙂

  Jeg bare lurte på hvor almanakken din er fra?

 • Reply Kimberlie 20. juli 2024 at 20:52

  When someone writes an piece of writing he/she retains the plan of a user in his/her mind that how a user can be aware of it.

  Thus that’s why this piece of writing is amazing.
  Thanks!

 • Leave a Reply