Reise

NOEN NYE WARSZAWA-TIPS

19. oktober 2016

Girls weekend i storby = veldig gøy, men ikke noe jeg kommer til å gjøre mer av så lenge jeg er student og det ikke er ferie. Haha! I såfall må jeg holde meg til spa og middager, og droppe alle de gode drinkene. For det tar på! Kom hjem til Oslo i natt, og våknet i dag med mandler på størrelse med en bygård. 

Jeg har jo blogget en haug av Warszawa-tips før, som du kan lese her hvis du skal besøke byen. Men vi prøvde selvfølgelig ut noen nye ting også, så her er et par nye tips og anbefalinger  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetSTAY: denne gangen bodde vi på Platinum Residence. Ettersom vi var tre og jeg ville ha eget soverom, var det perfekt med en leilighet på 75 kvadratmeter som hadde to soverom. Vi bodde i 17. etasje med fin utsikt – men jeg syns servicen var litt slapp, det føltes mer som om vi hadde leid Airbnb enn at vi bodde på hotell. Dessuten ligger det ikke midt i sentrum, så vi måtte ta taxi over alt. Taxi er billig så det er ikke noe problem, men det er jo hyggelig å bare kunne rusle ut og finne en kafé for eksempel. Jeg anbefaler heller de to hotellene jeg har bodd på ved mine tidligere Warszawa-besøk, nemlig The Westin Warsaw Hotel og Hotel Mercure Warszawa Grand. Men smaken er jo som baken – jeg liker bare hotellfølelsen bedre.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetFOOD AND DRINKS: nå var jo dette en veeldig kort tur, men vi hadde to kvelder ute på restaurant. Første kvelden spiste vi på N31, og vi var superfornøyd alle tre – til og med vegetarianeren, selv om det ikke var tilrettelagt for det i utgangspunktet. Dette er ikke en billig restaurant, men du får gourmetmat til snille priser likevel. Andre kvelden var vi slitne og fyllesyke, men vi angret ikke på at vi dro og spiste hos InAzia. De har såå mye spennende og deilig på menyen, og servicen var så bra at jeg ikke har noe å utsette. Prisene er ikke ille til å være et så fint sted, men vannet er dyrt av en eller annen grunn. Og av naturlige årsaker drakk vi mengder med vann, haha. Vi spiste også en lunsj på Aioli som jeg har tipset om tidligere, de er det perfekte frokost- og lunsjstedet. Vil også tipse om et skikkelig kult sted vi drakk drinker den kvelden vi dro ut. Det heter Zamieszanie, og er en cocktailbar hvor alle drinkene er ferdig på kran til å tappes. De var utrolig gode, og i tillegg får du smake så mye du vil på alle drinkene før du bestiller. Skikkelig fine lokaler og servicen var bare den beste. Etter å ha vært på et par cocktailbarer og hatt alle de gode samtalene, fikk vi lyst til å være yolo og dra på strippeklubb. Dét kan jeg bare fraråde alle å gjøre. Et sted kom vi ikke inn fordi vi ikke hadde med oss menn, og et annet sted ble vi bedt om å kjøpe drinker til alle danserne, og ble nesten nektet å dra derifra da vi fikk kalde føtter. Det er ikke som på film, det er bare skittent og trist… OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetTO DO: vi rakk ikke å gjøre så mye denne gangen, men vi var selvfølgelig på spa! Hva er vel bedre dagen derpå. Vi dro til Oasis Beauty Day Spa som jeg har vært på før, og hadde to timer hver med nydelig massasje. Vi fikk vin da vi kom og te før vi skulle dra, og de er bare så utrolig søte de som jobber der. Det er ikke et sted man bader og sitter i badstue, da bør man oppsøke et annet spa. Ellers prøvde vi også noe spennende siste dagen, nemlig Escape Room. Alltid gøy å leke litt, eller hva? Hehe. Vi valgte et spill der vi skulle rane et museum – det var morsomt, men vi skulle alle ønske at det var litt mer av det å krabbe gjennom laserstråler enn å løse matteoppgaver…  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Ops, jeg tok visst bare bilder av mat og drikke på denne turen. Jaja, man lærer så lenge man lever. Nå skal jeg gjøre noen drastiske tiltak for å føle meg bedre, for jeg får besøk i kveld. Jeg skal spise taco og gjøre arbeidskrav i samfunnsøkonomi med Siri og Hedda – syns det høres ut som en veldig hyggelig vri på noe som ikke er så hyggelig i utgangspunktet 🙂 

14 Comments

 • Reply Sofie 19. oktober 2016 at 15:28

  For et fint og nyttig innlegg! Fortsett med slike, er veldig interessant å lese 🙂

 • Reply Therese 19. oktober 2016 at 18:54

  Ser ut som dere har kost dere masse da, selv om tiden var snau. Og hurra for nye tips, vi fulgte de forrige Warszawa-tipsene dine sist vi var på tur – og vi var IKKE skuffet. Spørs om jeg ikke må få fikset oss en tur til ditover 😀

 • Reply siljefjaren 19. oktober 2016 at 20:33

  Så gøy å lese!

 • Reply Charlotte 19. oktober 2016 at 20:55

  Hei! Om du har mer lyst til å krabbe rundt i et rom med laserstråler så anbefaler jeg å dra på fangene på fortet i nydalen! Skikkelig kul greie hvor det er mange forskjellige rom både fysiske, psykiske og matematiske oppgaver 😀

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2016 at 22:34

  Therese: så hyggelig, Therese! 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2016 at 22:34

  Charlotte: så kult, det har jeg aldri hørt om 🙂

 • Reply Jentetuuuur 20. oktober 2016 at 17:22

  Hei,

  Lurer på hvilket flyselskap dere brukte for å reise ned?

  🙂

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2016 at 17:37

  Jentetuuuur: vi fløy med Norwegian 🙂

 • Reply Karoline 21. oktober 2016 at 14:17

  Hei,

  Takk for mange gode tips, skal dit faktisk om 2 uker 🙂

  Lurer på en liten ting. Vet du om det finnes noe digg spa med basseng, jacuzzi og lounge-stemning?

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2016 at 18:06

  Karoline: sjekk ut noe som heter Holmes Spa, men jeg er litt usikker på om det er «fint» der 🙂 Ellers: sjekk ut topplisten over spa på Tripadvisor, der pleier det å være mange bilder fra besøkende. Kos deg på tur!

 • Reply ida 20. februar 2017 at 17:48

  Heihei! Jeg skal på jentetur til warszawa og bare lurte på om du vet hva slags aldersgrenser det er på utesteder og barer osv.. Vi er noen på 20 og noen på 21 år, men leste et sted at 21 var grensen så bare lurte på om det muligens gjelder overalt? du har vel ikke hatt dette «problemet» da siden du er noen år eldre, men skader ikke å høre om du vet noe om det hehe:) tusen takk for masse tips, føler det er mer betryggende å følge tips fra en ung oslojente enn fra mye av det på tripadvisor og lignende når det gjelder utesteder hehe:)

 • Reply Erikk 11. juli 2017 at 12:48

  Jeg var i Warszawa med venner på en tidligere ferie. Vi besøkte den gamle byen, bad og Kulturpalasset. Men det jeg vil alltid huske var et besøk til New Orleans. Til slutt må du smake den eksklusive natteliv. Vakre, sexy dansere, åpen bar for bare 200 PLN og den fantastiske atmosfæren. Hvis du noen gang i Warszawa, må du komme dit!

 • Reply lannister 7. august 2017 at 15:20

  Det er mye å se på i Warszawa. I løpet av dagen og om natten. I løpet av dagen besøkte vi gamlebyen, monumenter, statuer, hengende hage… Og om natten hadde vi det gøy. En natt kom vi til New Orleans-klubben, og det var den beste klubben jeg noen gang har vært på.

 • Reply Gin 1. september 2017 at 12:25

  Natteliv i Warszawa er også verdt et besøk. Jeg var med venner på New Orleans-klubben, og det var flott. Vakre kvinner, fantastisk danseshow. Hva annet er det å ønske… Sannsynligvis bare å være der for alltid.

 • Leave a Reply