Hverdagsliv

DEN TIDEN PÅ ÅRET – BESTILL GRATIS BARBERHØVEL

23. oktober 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Det er den tiden på året. Sommerkjolene er brettet pent sammen og lagt i boden, sandalene er byttet ut med forede støvler og de nakne leggene gjemmes bort i langbukser og strømpebukser med fleece på innsiden. Leggene tar vinterferie allerede i september – men  de? Jeg innrømmer å ha vært en sløv banan selv, da sommeren var over for i år. Men så stod jeg på trening en dag, riktignok i lange treningstights, bøyd for å knyte den ene joggeskoen på nytt. Og da så jeg det: det ulekre resultatet av min egen latskap. En liten eng av mørkebrune hår på en hvit seng av det som kalles hud. Så den kvelden dro jeg hjem, barberte leggene, og lovte meg selv å ikke sløve selv om det er mer påkledde tider. Plutselig blir du avslørt av treningstightsen din. Plutselig skal noen se leggene dine en søndag morgen. Ellers kan det jo også tenkes at man bare vil føles seg fresh og stelt selv om det ikke lengre er sommer 😉 

I dag har jeg hatt hjemmespa på badet, med fotbad og en ny runde med Intuition Sensitive Care Intuition er verdens første alt-i-ett barbersystem, utviklet og produsert av Wilkinson Sword. Barberhøvelen gjør barbering både enkelt, behagelig og rimeligere, da den barberer og gir hudpleie samtidig. De tynne barberbladene er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann, og denne er laget av naturlig Aloe Vera og E-vitamin som gjør at du får glatte og silkemyke legger selv om du nettopp har barbert dem.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Når jeg påstår at Intuition gjør barberingen rimeligere, er det fordi du faktisk ikke trenger å bruke skum eller barbergel i det hele tatt. Hudpleieenheten som er festet rundt barberbladene sørger for den biten! Å skifte blad er like enkelt som det er å dra denne dingsen over leggene: du trykker på sideknappene, tar ut bladenheten, og klikker på plass en ny. 

Høvelen kommer med sugekoppholder som du kan feste på flisene i dusjen, og i tillegg følger det med et reisedeksel som beskytter badenheten hvis du skal ha den med på reise. 

Det ligger kanskje i navnet, men jeg kan jo likevel fortelle at Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud. Den er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. Selv har jeg aldri opplevd tørr, irritert hud eller flass etter å ha brukt denne barberhøvelen. I tillegg er emballasjen 100% resirkulerbar. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Hvis du vil teste Intuition Sensitive Care, kan du bestille den gratis HER! Du betaler 39,- for porto, men resten får du, rett og slett fordi EFI vil spre nyheten om et produkt de er sikker på at du vil elske såpass mye at du kommer til å fortsette å bruke det. 

5 Comments

 • Reply Victoria Larsen 23. oktober 2016 at 20:18

  Ser utrolig deilig 🙂

 • Reply Anonym 23. oktober 2016 at 22:06

  Du skriver alltid slik at det blir best mulig og en underholdning å lese, selv i dørgende kjedelige reklameinnlegg som her, men SOM jeg hadde elsket å se den helt ærlige ‘dette innlegget er kjøpt og betalt, jeg liker høvlene, løp og kjøp’ – ferdig med den, liksom+et par bilder! Ikke dritlangt innlegg om noe som kun er reklame. Veldig for lengre innlegg, men ikke om noe som er annonse/reklame (er ikke kvasst ment, håper det ikke kommer frem slik)

 • Reply Marlene 23. oktober 2016 at 23:51

  Er det ikke sånn at man automatisk blir meldt inn og får en ny pakke neste måned som man da må betale for?

 • Reply marie 24. oktober 2016 at 17:32

  Du har så utrolig flotte og fyldig vipper, lurer på hvilken salong du bruker 🙂 ? Du stråler

  Klem

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 22:37

  Marlene: hvis du ikke vil ha abonnement er det bare å sende en mail til kundeservice 🙂

 • Leave a Reply