Reise

EKSAMENSGAVEN ER I BOKS

24. oktober 2016

                                                                             Bildene er lånt av Ving.no

Er det noe som hjelper på humøret, så er det å ha noe å se fram til. Så her om dagen, da jeg satt på bussen på vei til trening og hakket tenner fordi det var så kaldt, bestilte jeg en uke på Granca til Malin og meg. Ser det ikke herlig ut? Dette hotellet har jeg faktisk bodd på alene før, så jeg vet at det kommer til å bli fantastisk! Og hverken Malin eller jeg er stekespader, så om det blir en overskyet dag eller to: flott! Det må man jo regne med når man reiser i desember. 

Jeg liker meg så godt på Gran Canaria, jeg. Beste alternativet på vinteren, når man ikke har tid til å reise langt. Jeg vil jo rekke hjem til jul, hehe. Som jeg alltid har sagt: de som syns at Gran Canaria er harry, er de samme folkene som traver rundt i Karl Johan når de er i Oslo. Den øya har så mye mer å by på enn Puerto Rico-senteret, drag show og fake Gucci-vesker. Ååå, jeg gleder meg! 

31 Comments

 • Reply Victoria Larsen 24. oktober 2016 at 12:32

  Åh, ser kjempe fint ut! Heldige 😀

 • Reply Flyvertinne 24. oktober 2016 at 13:48

  Åh, nå fristet du meg til å gå inn og sjekke prisene for nyåret! Lopesan Baobab er superdeilig! Kun vært der i jobbsammenheng, og da bare 2-3 dager av gangen. Eneste jeg har rukket å gjøre er å lengte etter å være der flere dager.. 🙂

 • Reply Anne K 24. oktober 2016 at 13:57

  Hei. Ser ut som et fantastisk hotel. Lurer på å bestille tur også. Hva heter hotellet?

 • Reply annielistic 24. oktober 2016 at 14:38

  åh så hyggelig 😀 Deilig å ha noe sånt å se frem til 😀

 • Reply Anonym 24. oktober 2016 at 15:35

  link til hotellet???

 • Reply Ada 24. oktober 2016 at 15:56

  Er så enig med deg Ida! Gran Canaria har alt!

 • Reply Camilla Acklam 24. oktober 2016 at 16:25

  Åh det høres skikkelig deilig ut! Heldig! 🙂

 • Reply KristineH 24. oktober 2016 at 16:58

  Ååååh. Dit tok pappa med meg, samboeren min og broren min julaftenuka i fjor. Det var den første jula uten mamma som døde av kreft i fjor sommer, så pappa ville at vi skulle gjøre det beste ut av det. Det var er flott hotell og en fin uke, som ble litt rar uansett – uavhengig av hvor i verden vi hadde vært..

 • Reply Kirsti 24. oktober 2016 at 17:46

  Hei 🙂

  Jeg skal også til Gran Canaria i desember. Siden du har vært der før, har du noen tips til hva jeg bør gjøre/se?

 • Reply Mathilde Skarsem 24. oktober 2016 at 18:40

  Ah, deilig! Dit skal jeg også i desember. Familietur for å feire jula, haha. /mormors ønske.

 • Reply Ida Wulff 24. oktober 2016 at 19:27

  Mathilde Skarsem: så deilig da 😀 skulle gjerne feiret julen der!

 • Reply :) 24. oktober 2016 at 19:28

  Det er egentlig ikke noe harry ved å reise til Gran Canaria (eller andre typiske sydenplasser for den del), men det blir harry hvis man BARE velger å reise dit :p

 • Reply Ida Wulff 24. oktober 2016 at 19:30

  Kirsti: så herlig 😀 hvis du er glad i å gå fjelltur, så bør du gjøre det. Er mange fine turer å gå der, selv om det ikke er min favoritthobby akkurat. Ellers ville jeg tatt en kveld og spist og gått litt rundt i Mogan. Og i Meloneras! Hvis du går på «kategoriene» på bloggen min og så på «reise», kan du bla deg gjennom en haug av mine Granca-eventyr. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 24. oktober 2016 at 19:31

  KristineH: åh, nå fikk jeg helt vondt i hjertet 🙁 Så trist! Det var fint av pappaen din da, selv om det selvfølgelig blir rart uansett. Godt dere tre har hverandre <3

 • Reply Annikken S. 24. oktober 2016 at 20:08

  Åå det så herlig ut! For et fint hotell!

  Er det Las dunas de Maspalomas på et av bildene og, eller ser jeg feil? 😀

  Jeg skal dit i desember jeg også! Farmoren min har hus der (5 min gåavstand fra sanddynene), så jeg og mine to småsøstre skal dra rett etter eksamen og slappe av en uke så er vi hjemme igjen rett til jula! det blir såå digg. Jeg er så enig med deg at Gran Canaria har så mye mer å by på, om man styrer unna «harry-plassene» så kan man virkelig få en fin opplevelse her også 😀

  Håper du får en like fin tur som oss, tihi! Fine Ida <3

 • Reply Anonym 24. oktober 2016 at 20:15

  hva heter hotellet? 🙂

 • Reply Linn Irene 24. oktober 2016 at 21:29

  Jeg skal også til Gran Canaria i desember, når er du der? Hvordan pleier været å være på denne tiden? Har aldri vært der før, så gleder meg masse 🙂

 • Reply Celine 24. oktober 2016 at 23:24

  Ååå så digg! En smule misunnelig ja 🙂

 • Reply L-S 25. oktober 2016 at 01:36

  Jeg var en av de som trodde Gran Canaria var skikkelig harry helt til jeg fikk jobb der og ble boende ett år! Øya er helt fantastisk og virkelig gått rett hjem i mitt hjerte!! Og Lopesan Baobab da, fantastisk hotel! Koooos dere 🙂

 • Reply EA 25. oktober 2016 at 14:10

  Har dere ulikt lange dager der du går på på skole? Har du veldig faste dager og tider du jobber, eller bare så mye som mulig? Jobber du med skole i helger og i studietiden? Takk for svar 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2016 at 16:47

  EA: Hei 🙂 Det er ikke alltid timeplanen for forelesninger er helt lik, men som regel har vi faste forelesninger på faste dager. Jeg har ikke noe veldig fast, jeg jobber med det når jeg har tid.

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2016 at 16:51

  Linn Irene: jeg er der i midten av desember 🙂 Været er bra, men man kan være uheldig enkelte dager. Og så er det litt kjølig på kvelden, så ha med en varm genser og en cardigan kanskje! Håper du får en kjempefin tur, kanskje vi sees! <3

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2016 at 16:52

  Annikken S.: jaa, det er sanddynene i Maspalomas! Der skal jeg kveile meg rundt i en lekker kjole og ta noen bilder til bloggen… hahaha! Så herlig! 🙂 kanskje vi sees da 😀 Klem <3

 • Reply Anonym 25. oktober 2016 at 19:17

  Har du laget en Gran Canaria guide eller noe sånt? 🙂

 • Reply Tara 26. oktober 2016 at 10:47

  Men det ER harry å si «Granca» 😂😂🙈

 • Reply Jeanett 26. oktober 2016 at 21:21

  DER er det fint! jeg som samboeren min var der i februar. Helt fantastisk flott hotell:)

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2016 at 22:46

  Anonym: se under kategorien «reise» 🙂

 • Reply Therese Kristina 30. oktober 2016 at 18:30

  Herlighet, det såg deilig ut!

 • Reply Annikken 16. desember 2016 at 00:11

  Hei igjen 🙂

  I dag var vår første dag neddi her, og vi begynte dagen på sanddynene i Maspalomas! HAHA ligger dødssliten i senga nå, da vi gjorde alt for å få fine bilder (du kommer til å merke at det er tungt å gå i sanden der. TIPS: ta med hårstrikk)….synd jeg ikke har en blogg å dele de på – gjerne sjekk ut bildet på instagrammen min (@annikkensorlie)! Gleder meg til å se bilder og innlegg fra turen din 😀

  Forresten! Om jeg ser deg, vil jeg jo veldig gjerne hilse på deg og muligens få tatt et bilde for å bevare minne, MEN skjønner veldig godt om du ikke synes det er så «innafor» når du egentlig er på ferie og slapper av med ei venninne. Hva tenker du? 😀

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:30

  Annikken: Sanddynene må vi komme oss til en dag også! 🙂 I dag ligger vi dessverre med matforgiftning begge to, skikkelig uflaks :O

  Det er bare hyggelig å hilse på, uansett hvor og med hvem jeg er 🙂 Bilder kommer litt an på påkledning og grad av usminkethet, hehe <3

 • Reply Annikken 18. desember 2016 at 00:35

  Så kjedelig…Men fint dere er på beina igjen relativt raskt nå – får utnytte dagene til det fulle 😀

  Så bra, håper vi sees! Kos dere masse videre <3

 • Leave a Reply