Hverdagsliv

GRØNN HELG

29. oktober 2016

Hei kjære lesere 

Bloggen var nede i hele går på grunn av strømbrudd hos Side2 og Nettavisen, så jeg fikk rett og slett ikke logget inn her og sagt hei. Men nå ser det ut til at alt fungerer igjen! Faktisk så skulle jeg ha vært på fest i går, for Nettavisen fylte 20 år. Men alle jeg skulle gå sammen med fikk barnevakt-problemer eller bestemte seg for å droppe ut i siste liten, så da det bare var meg igjen, fristet det ikke så veldig å gå alene. Dermed fikk jeg en bonus-helaften med smågodt og eksamensskriving, og det føles veldig bra i dag. Selv om jeg fikk et rastløst YOLO-utbrudd ved midnatt, og prøvde å kartlegge hvem av vennene mine som var ute på byen. Men det er vel sånt som skjer, når man har kroppen full av sukker og har sittet litt for lenge med bøkene. Jeg holdt meg heldigvis hjemme, noe formen min takker meg i dag 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset I dag startet jeg dagen med å lage denne grønne bomben av en smoothiebowl. Den er superrask å lage, og med få ingredienser. Er det noe jeg ikke gidder, så er det å handle en haug med merkelige ting for å lage en smoothie. Jeg foretrekker å bruke ting som jeg vanligvis har i kjøleskapet, for da er sjansen mindre for at det blir stående der helt til det må kastes.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetIngredienser: 1 banan, mesteparten av en avocado, en liten skvett kokosvann, to fulle never spinatblader, saften fra en lime og en stor neve isbiter 

Prøv den, den er veldig god! Men isbitene er viktig, for denne smaker best når den er kald. Og vær forsiktig med å ikke helle i for mye veske hvis du vil ha den som bowl. Vi vil jo ikke at den fine toppingen skal drukne 😉 

Nå skal jeg skype litt med eksamenspartner Siri – ja, vi er litt late i helgene. Men for en luksus, å kunne samarbeide selv om begge sitter hjemme hos seg selv og slurper kaffe i pysjen. VI snakkes senere!

20 Comments

 • Reply Victoria Larsen 29. oktober 2016 at 15:11

  Ser godt ut!

 • Reply Pernille 29. oktober 2016 at 20:31

  Et lite tips; har du prøvd å bruke frossen spinat? Da trenger du ikke isbiter. Jeg pleier å ta 4-5 spinatkuler. 🙂

 • Reply Anita 30. oktober 2016 at 08:02

  Det er så kjekt å lese bloggen din for tiden, det virker som du har det så bra med deg selv, og det vises virkelig utad! ☺️

 • Reply anonym 30. oktober 2016 at 10:03

  Haha var først innom bloggen din når blogg var nede og da stod det at bloggen ikke eksisterer lenger. Var redd du hadde bestemt deg for å slette bloggen en gang for alle! Det hadde vært kjipt med tanke på hvor bra bloggen din er! <3

 • Reply Anonym 30. oktober 2016 at 10:52

  Leste i Sophie Elises bok at hun hadde sendt deg fanmail for maange år siden, men at du ikke hadde svart (for man rekker jo ikke svare alle) Uansett, hadde jeg vært deg hadde jeg søkt litt i innboksen, for det hadde sikkert vært kjempegøy for deg å lese hva hun hadde på hjertet!! :):) Ha en fin søndag!

 • Reply Camilla 30. oktober 2016 at 11:00

  Babe! Hvor har du kjøpt planneren?

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2016 at 13:07

  anonym: no worries, jeg er her 😀 <3 hehe

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2016 at 13:08

  Anita: takk Anita, det var hyggelig å høre <3

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2016 at 13:08

  Camilla: på Etsy.com! 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2016 at 14:26

  Anonym: ah, jeg måå få kjøpt meg den boken 🙂 Men får nok ikke tid til å lese den før det er juleferie! Jeg har faktisk en mappe i mailen min som heter «ulest lesermail» fra 2009, da jeg gjorde det slutt med kjæresten min og ikke gjorde annet enn å sitte og takke for støttende mails. Hehe. Jeg gjorde et søk nå, og fant faktisk en veldig hyggelig mail fra Sofie 14 år. Morsomt!

 • Reply Tina Omsøy 30. oktober 2016 at 14:59

  Er du fornøyd med salongbordet ditt, Ida?

  Vurderer og kjøpe det samme selv, men siden du har « irritert « deg så mye over plassen på 37 kvadrat må jeg bare spørre, hehe! Min nye leilighet er på samme størrelse nemlig. Anbefaler du det eller hadde du kjøpt et annet i dag om du fikk mulighet? Koster jo relatvt mye penger så greit å høre først 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2016 at 18:33

  Tina Omsøy: det fra Bolia? Jeg har holdt på å bytte det ut flere ganger, det ser ganske tungt og stort ut i en så liten leilighet. Men for all del, det er jo et utrolig kult bor og man får en del oppbevaring inni det. Jeg har en veldig smal stue, kan jo hende at det fungerer bedre med din planløsning 🙂

 • Reply Tina Omsøy 30. oktober 2016 at 21:25

  Ja det fra Bolia.com ja 🙂

  Tusen takk for svar. Ja var det jeg tenkte, har hørt mange sier det samme som deg.

  Hvordan bord er det du ønsker deg nå da eller har sett på? 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2016 at 21:38

  Tina Omsøy: skulle jeg kjøpt et bord akkurat i dag, ville jeg gått for noe spinklere, i denne stilen: http://www.ellos.no/ellos-home/sofabord-axx-stort-75×75/488794?Ns=RankValue3|1&Nao=6&selArt=662710&pr=0C1B2S3T

  Det bordet der er superfint i både pris og størrelse, skulle bare ønske det hadde gullfargede ben 😀

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2016 at 22:11

  Pernille: takk for tips! Det streifet ikke tankene mine en gang :O men så genialt <3

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 09:45

  Pia: superfint, men det er vel et sidebord? 🙂

 • Reply Pia 1. november 2016 at 15:22

  Står sofabord. Og de har mange typer bord og størrelser i butikken sin. Tenkte bare å tipse deg siden du skrev at du ønsket deg bord i marmor med gullfargede ben 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 22:34

  Pia: snilt av deg 🙂

 • Reply Ingeborg 22. mars 2020 at 16:03

  Ser veldig pent ut, takk! Hip hip grønn liv! Jeg så en farge som skulle passe godt til den grønne tallerken, ambient lounge tror jeg

  https://ambient-lounge.no

 • Leave a Reply